Alla inlägg under november 2008

Av Soran Ismail - 24 november 2008 08:36

Nu är jag vaken samtidigt som er nästan. Eller, ni har väl vart uppe i ett par timmar, men vi är alla uppe innan kl 9. Kudos till oss.


Jag hör på The Voice hur de beklagar sig något oerhört över vädret i Stockholm och jag kan inte låta bli att tro att det antagligen är värre i resten av landet, men det gnälls mest här. Fast å andra sidan har jag ingen aning, jag har inte vart ute än. Men nu ska jag undersöka saken. 


God Morgon. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 24 november 2008 01:31

Då är jag åter hemma i lägenheten. Jag tänkte sova kvar i Knivsta men pga vädret och mitt förtroende för SJ att hålla sina tider så valde jag att sova hemma ikväll. I morgon ska vi nämligen spela in de förinspelade bitarna till Fredag Hela Veckan. Sen på kvällen är det avslutningsfest med Extra Extra. En lång, men rolig dag, vad det verkar.


För övrigt hör man ofta att stand-up är "under bältet" och "det är inte kul att höra skämt om sex". Då vill jag ta med dem till en dator och visa dem det här klippet.ANNONS
Av Soran Ismail - 23 november 2008 22:05

Jag missade större delen av programmet, i vanlig ordning, men kan väl säga att jag inte på något sätt känner att det var ett av mina bättre. Och att döma av kommentarer(na) så misstänker jag att de klippte med några/något av mina skämt om Dalarna.  


"ASSSÅ SORAN VAD HAR DU FÖR PROBLEM?? DU KAN inte PRATA DALMÅL HUR ÄN MYCKET DU VILL DET !!!! ALLA VI FRÅN DALAMASAR OCH DALAKULLOR ÄR PRECIS SOM VILLKEN STOCKHOLMARE SOM HELST !!!!! DU SOM KOMMER FRÅN VÄRDENS MINSTA STAD OM MAN ÄNS KAN KALLA DET FÖR EN STAD . OCH NU NÄR JAG SÄGER MIN ÅLDER KOMMER DU SÄKERT TÄNKA HAHA DEN LILLA SKITEN JAG SKAKAR.. FAST TILL OCH MED JAG HAR ÅSIKTER ÄVEN FAST JAG BOR I DALARNA OCH ÄR YNGRE JAG HATAR DEJ!!

Sara 13 år Från falun"

av SARA den 23 november 2008 kl 21:31   
  
Av Soran Ismail - 23 november 2008 20:39

Det pågår nu. Om ni tittar och vill kommentera så gör ni det med fördel här.

Av Soran Ismail - 23 november 2008 17:59

Jag är åter i Knivsta. Snön vräker ner och det är kolsvart ner jag kliver av på perongen, trots att klockan knappt hunnit bli 16. För en stund får jag känslan av att jag går i högstadiet igen, och är på väg hem. Skorna, som ni sett i hasses blogg, är trasiga och strumporna alldeles för tunna. Jag har märkt att många av er tagit som något slags fashionstatement från min sida, vilket är helt felaktigt. Hade jag haft ett par andra skor så hade jag använt dem, men jag äger alltid ett par skor, och använder dem tills de inte går att använda mer. Nu har den dagen kommit.


Jag fryser om fötter och om öronen, och jag förbarmar mig själv för att jag alltid utsätter mig själv för det här. Jag VET ju att det kommer bli kallt och snöa varje år, varför måste jag gå och frysa ett par dagar innan jag köper långkalsonger, vinterskor, sockor, mössa osv.  Varför förbereder jag mig inte bättre? Jag är väl för fan inte SJ? 


Nåja, det gick snabbt över när jag kom hem till mors fantastiska mat. Och nu är det snart dags för Parlamentet. 20:30, som vanligt.  

Av Soran Ismail - 22 november 2008 19:23


Jag tror att Carina Bergfeldt hatar sitt jobb. Jag tror att det kan ha gått så långt att hon hatar sitt liv. Jag tror inte att det var det här hon hade i åtanke när hon utbildade sig till journalist. Jag tvivlar på att det var hennes brinnande intresse för miljardärbröllop i Tyskland som var drivkraften under tiden som hon tog lån upp över öronen och levde på nudlar. 


Men vad vet jag, jag kanske har fel. Det här kanske är hennes dröm. Isåfall gratulerar jag Carina. 

Av Soran Ismail - 22 november 2008 14:38

Hasse bloggade också om gårdagens inspelning men han fokuserade mest på mitt yttre. Trist att han är så utseendefixerad, men det är ok efter hans insats igår. Han var rikigt bra, jag tror han kommer vakna upp till en massa nya fans på måndag. Läs här vad han tycker om min outfit.

 


Men se här vad mysigt vi hade det igår. Det var riktigt kul faktiskt. Underbart med energin man får av gamla vänner.Av Soran Ismail - 21 november 2008 20:56

Inspelningen gick bra. Eller, vi hade kul i studion i alla fall, sen får vi se hur det blir på tv på söndag. Antagligen blir mycket skoj bortklippt, som vanligt.


Så här såg det internationella, röda, laget ut. Nu är jag gladare än på länge för jag har sällskap av Simon och Annika, två vänner från Uppsala. Vi pratar minnen, spelar gitarr och skrattar om vartannat. Idol står på i bakgrunden och det förtärs en del alkohol.


Hur spenderar ni er fredagskväll?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se