Alla inlägg under november 2008

Av Soran Ismail - 21 november 2008 11:46

Att ha mycket att göra är ingen bra medicin om man vill sova lätt. Tankarna snurrar runt som hamstrar på extacy och det känns omöjligt att varva ner. Därför somnar jag nuförtiden alltid till radion. Jag lyssnar tills jag blir trött. Det spelar egentligen ingen roll vad det är, men jag behöver känna att det händer någonting i bakgrunden.


Så igår natt, för det var fan vad det var, så kommer det en röst och avbryter musiken. "God Morgon allihopa! bla bla bla" Fuck you! Vaddå God MORGON? Bara för att du är dum i huvudet och har en plattform där du når ut till en massa människor så får inte du bestämma när det är morgon. Du stressar bara upp mig, så jag får ännu svårare att sova. 


Jag blev tvungen att byta station. Sen, ungefär 30 minuter efter "morgon" så sa jag "god NATT" till mig själv och somnade in. Och nu säger jag:


God Morgon.


Nu blir det till att springa ner till Åhlens och hämta upp kostymen innan det bär av mot inspelningen av säsongens andra parlamentet. För min del det vill säga. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 21 november 2008 02:48

Jag vet inte om jag lämnar er med en låt eller ett skämt. Jag tror att det är ett skämt.. det måste vara det. Är det någon av er som vet? De här kan ju inte vara seriösa. Det går inte. Mange Schmidt framstår ju som ett musikaliskt geni i jämförelse.


God Natt. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 21 november 2008 00:13

Verkar det som. Inte konstigt, den skrevs väldigt hastigt och skickades iväg i sista stund. Ville mest få igång en rikstäckande debatt så att nästa gång Janne Josefsson bestämmer sig för att debattera humor i sitt program så är det inte någonting helt irrelevant, såsom huruvida 1000apor går över gränsen eller inte, utan någonting som man faktiskt kan och behöver förändra.Av Soran Ismail - 20 november 2008 17:05

Beträffande krönikorna..Jag kan ju inte göra någonting halvdant. Vill det sig väl så kommer det en krönika från mig i morgondagens Metro angående den pågående debatten om kvinnor i humorsverige.

Satan i helvete vad mycket det är just nu. Jag längtar till 18e December, då kan jag slappna av. 


Men nu ska jag rusa ner på stan och försöka hitta en ny kostym till morgondagens parlamentetinspelning. Och dessutom äta frukost. 

Av Soran Ismail - 20 november 2008 04:31

Hej dagboken.


Jag tycker att det är oförskämt när folk tar kort på en fast man insisterar på att man inte vill vara med. I övrigt har det varit en bra dag. 


God Natt. 

Av Soran Ismail - 19 november 2008 03:37

Detta är ju en interaktion mellan läsare (ni) och skrivare (jag) och nu behöver jag er hjälp. Igen.


Min vän Tomaj, som driver utelivuppsala.se, vill att jag ska börja skriva krönikor där igen. Som jag gjorde innan. Jag har egentligen inte tid, men jag vill gärna hjälpa till så gott jag kan. Så jag skulle vilja att ni hjälpte mig med lite ämnen, vad skulle ni vilja att jag tyckte till om? Finns det något sådant överhuvudtaget? Isåfall får ni gärna skriva det i kommentatorsfältet.. det kanske ger mig inspiration att skriva en krönika eller två.


Tack på förhand. 


God Natt. 

Av Soran Ismail - 18 november 2008 22:22

Apropå reklamer. Vet ni att en nationell reklam spelas in i Knivsta? Statoils senaste. Där de står utanför en korvkiosk där det står "Mojjen" på en neonskylt. Det är "Mojjen" i Knivsta, som jag berättat om tidigare. Lite kuriosa bara innan jag springer till McDonald's och köper "middag". 

Av Soran Ismail - 18 november 2008 22:21

Har ni sett Banverkets senaste reklam? Det där förälskade paret i vuxen ålder som springer omkring på en äng och är allmänt kära till ljuv bakgrundsmusik. De skrattar och ler om vart annat. De tar på varandra som om de upptäckte varandras kroppar för första gången. Igen. De är livsnjutare. 

Helt plötsligt svischar det förbi ett tåg. Musiken tystnar. Tjejen är borta och killen står kvar. Helt förtvivlad. Sen kommer det upp en text i bild


"En sekunds obetänksamhet kan kosta en livstid"


Är det verkligen deras största problem? Vuxna människor som tar romantiska promenader längs med deras spår? 

Idioter.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se