Alla inlägg under november 2008

Av Soran Ismail - 14 november 2008 18:22

Det är ett mirakel. Jag överlevde flygningen med ett plan från BR och har fått ytterligare två dagar i livet. Med det även ytterligare två föreställningar. Jag och Hasse ska underhålla i Vasa ikväll och Jakobstad i morgon. 


Jag tycker ofta det är kul när stereotyper förverkligas. När tjejer pratar om mens och skvallrar om killar så brukar jag skratta. För det är så stereotypt att man knappt tror att det är sant. Eller när killar står vid pissoaren och hetsar varandra att "VISA BALLEN!". Eller som när man kommer till sitt hotellrum i Finland och det finns en bastu.. 


 


Det enda som saknas är en tjock kvinna som slår en med en kvist.

ANNONS
Av Soran Ismail - 14 november 2008 13:56

Tack för den här stunden kära bloggläsare. Det har vart trevligt men det här är mitt sista inlägg. Ofrivilligt. Det beror på att vårt plan är inhandlat på BR. Som om det inte var nog så innehöll mitt boknings nummer siffran 22...
Hoppas att ni har ett bra liv.

ANNONS
Av Soran Ismail - 14 november 2008 11:41

Då var det dags att möta upp Hasse för att sedan bege sig mot Arlanda och sedan vidare till Vasa för kvällens show. Jag ska försöka blogga därifrån, men jag kan inte lova någonting. Det är under förutsättningen att det finns internet på hotellet och man vet ju aldrig, sist jag var där fick jag väldigt mycket öststatskänsla över alltihopa.

Då var jag ändå i Helsingfors..

Av Soran Ismail - 14 november 2008 04:44

Nu har jag ju ett Facebook-konto, men jag hade ett innan också, som jag stängde ner. Anledningarna väl lite olika, men den främsta var att man kunde spela spel mot andr på facebook. Man kunde bli bäst. Det fanns highscores om dagen och i veckan. Mot alla andra på hela facebook. Jag är sådan sucker för sånt. Jag måste alltid vara bäst. 


Det spelar egentligen inte någon roll vilket spel. Harpan. Bugs on a wire. Pacman. Jag ska vara bäst. Annars kan jag inte sluta spela. Så till slut var jag tvungen att stänga ner mitt konto. 


Nu gick jag in på Johan Skölds blogg (en kollega) och ser att han har spelat något spel kring USAs stater(läs här). På en gång känner jag att jag måste slå hans resultat. Och jag ger mig inte förrän det lyckas, oavsett antal försök. Sagt och gjort. 


 


Ni som är vakna och behöver tidsfördriv, eller ni som vill försöka slå mitt resultat (måste finnas bildbevis för att det ska räknas), kan spela här. 


God Natt. 


BTW, det var en riktig kanonkväll på RAW ikväll. Rent objektivt. 

Av Soran Ismail - 13 november 2008 16:21

För er som fortfarande undrar kring åldern på den Comedy Cruise som går av stapeln i vår så håll er uppdaterade på rawcomedy.se. Det senaste där att folk mellan 18-21 måste ha någon över 30 med sig, och folk som är yngre än så måste ha en målsman. Det är inte jag som har kommit på reglerna.. I'm just the messenger. Men det är väl bara att ta med sig föräldrarna.. det här kommer bli kul för alla.


För er som bor i Sthlms-området så tycker jag verkligen att ni borde söka er till Blue Moon Bar och RAW där Betnér ska köra. Dessutom har en norsk komiker vid namn Dag Sörås tagit sig tid att komma hit, och enligt Magnus är han en av de bästa komikerna han har sett, så det ska bli intressant att se. 


Men innan jag beger mig dit ska jag till Solna och underhålla ett gäng ekonomer.. 

Av Soran Ismail - 12 november 2008 18:57

Är en rubrik som jag får använda onödigt ofta.


Nu väntar jag på David som ska duscha, sedan ska vi köpa med Indisk mat som vi kan slänga i oss hemma hos mig medan jag duschar och byter om. Sedan ner till Berns för något event där vi ska infinna oss på 55 minuter. 


Att vi aldrig lär oss..

Det är ju inte direkt som att vi har vart upptagna med någonting. 

Av Soran Ismail - 12 november 2008 17:51

Jag är hos David. Igen. Han är latare än mig.. han vill blogga men orkar inte och bad därför mig gästblogga åt honom. Läs här.


Utöver det så har han visat mig sin favoritlåt..

Av Soran Ismail - 12 november 2008 11:18

Idag har jag en massa möten hela dagen. Som vanligt bokar jag inte in någonting innan lunch, 11:30 kunde jag sträcka mig till den här gången. Men först läser jag i vanlig ordning runt lite på mina favoritbloggar. Jag går in på Alex blogg och läser lite.. underhållande som vanligt. Läser lite kommentarer också.. fastnar speciellt för en.


Det är kring ett inlägg om fotboll och att kalmariterna verkar lida av ett Stockholms-komplex. En del är nöjda. Många är upprörda. I vanlig ordning. Men så ser jag en kommentarer i mitten som jag läser och fastnar för. 
Sen börjar jag skratta. 


Texten som kommentaren är länkad till kan ni läsa här


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se