Alla inlägg under november 2008

Av Soran Ismail - 12 november 2008 01:19

Ni kunde läsa om min första present från ett "fan" efter giget i Malmö.. nu har det hänt igen! Mycket trevlig sak att vänja sig vid.

Efter inspelningen fick jag presenter. Ja, ni läste rätt. Presenter. Plural! 


jag blev otroligt glad av båda! Här är innehållet i den första. Ni som hängt med sedan 1000apor-tiden vet vad jag har för koppling till Bamse och det var väldigt gulligt av tjejerna att minnas detta.Den andra presenten var jävligt rolig tycker jag själv, eller vad säger ni?


 


Dessutom hade alla skrivit sina autografer längst ner, i bak, på t-shirten. Ascoolt! 


TACK SOM FAN FÖR PRESENTERNA! (mycket bättre än Extra Extra - priset) 

Det gjorde min dag, verkligen! 


Nu kan jag sova gott. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 12 november 2008 00:53

Då är jag åter hemma igen, efter lite olika äventyr. Inspelningen gick bra tror jag, jag hade kul i studion i alla fall. Johanna från Ensam Mamma Söker var riktigt trevlig och avslappnad, vilket gör mer än man tror under en inspelning. Fredde Granberg (Ragge) som var den andra gästen var naturligtvis hur skön som helst, han har ju jobbat en del med humor innan. Om än lite annorlunda..

Men men, på Lördag får vi se resulatet för säsongens sista Extra Extra.


Till skillnad från Parlamentet så spelar det faktiskt någon roll om man vinner i Extra Extra. Man får ett pris. Den här gången hade de hypat upp priset redan på repitionen så jag hade höga förhoppningar. När de sedan avslöjade det så blev folk vilda av glädje, speciellt Kristoffer Appelquist. Det var ett pris som alla ville ha. En vinylspelare med usb som man kan koppla in i datorn och som sedan gör om filerna till mp3 filer.. grejen är bara den att jag inte har några LP-skivor. Inte mina föräldrar heller. För någon som har LP-skivor är det en toppenpryl, men för mig så var det här priset helt värdelöst.. men ni vet hur det är, om någon annan vill ha någonting riktigt mycket, då vill man själv också ha det. Bara för sakens skull. Och självklart vann vi.


Därför kommer ni kunna se när jag blir överlycklig över det här, för mig helt värdelösa, priset på lördag.


Men eftersom det fullständigt saknar värde för mig så fick Kristoffer mitt pris. Han påpekade att om man hittade någon gammal LP-skiva som är "kult" så kan man lägga in den på datorn.. då berättade jag för honom att jag är född 1987. Allt som är "kult" för mig finns redan i mp3 format.


Men Kristoffer är en stor förebild för mig och var bättre än mig på inspelningen idag, så det var helt klart välförtjänt. Till min stora glädje uppskattade han presenten, som ni kan se bildbevis på här:ANNONS
Av Soran Ismail - 11 november 2008 12:53

Nu står taxin nere och väntar på mig. Vi ska svänga förbi och hämta indisk mat sedan till inspelningen.Förhoppnigsvis går allting bra.


Men nu har jag fått nya pluppar i alla fall!

Av Soran Ismail - 11 november 2008 02:23

Skämtskrivandet har väl gått lite sådär på vissa fronter.. fan vad ointressant det är med "Ensam Mamma Söker" skämt. Finns inte inspirationen så blir resultatet därefter. Nåja, det löser sig säkert i studion. Om inte så löser det sig i kontrollrummet efteråt när de klipper bort det tråkiga..


Men nu är det läggdags för jag ska upp snart och äntligen få köpa nya pluppar så jag slipper vara fånge i mitt eget hem. Ett annat problem förresten, som jag kom att tänka på nu.. klädsel till inspelningen. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig.. ett problem som man inte tänker på. Inte jag i alla fall. 


Nåja. Nu är det läggdags. Säga vad man vill om den här killen men när det kommer till musik så tillhör han de bästa i världen. Alla kategorier. Alla tider. 


God Natt.

Av Soran Ismail - 10 november 2008 23:03

Ni har frågat om biljetter och åldersgräns. För att stilla er oro har jag ringt Mårten för att få lite svar.. så här ligger det till:


- Biljetterna släpps i veckan, oklart ännu när. Ni får hålla utkik och jag lovar att berätta så fort jag vet. Läs mer här.

- Den officiella åldersgränsen kommer vara 21. Men alla som är mellan 18-21 kommer kunna ordna så att de kan åka på något sätt, man får ha någon äldre med sig helt enkelt. Det behöver inte vara en förälder, men någon som är äldre bara. Exakt hur det ska lösas kommer väl stå sen antar jag..


Det är all info jag har just nu.

Och en sak till, snart kommer David förbi med mat eftersom jag är fånge i mitt hem en natt till. Det hör inte till saken, men det är i alla fall mer info. 

Av Soran Ismail - 10 november 2008 21:12

Mötet idag var väldigt intressant, fick ett smickrande erbjudande som jag inte kan säga så mycket om än, tyvärr. Ska fundera i några dagar hur jag förhåller mig till det.


Men en annan rolig sak som jag kan avslöja är att min vän och kollega, Mårten Andersson, anordnar det perfekta för alla som gillar att ha kul den 15e Maj. En humor-kryssning, tror att det är den nya Galaxy-båten som ska hyras, så är det två scener, 30 komiker (internationella och svenska), 2 500 gäster. Allt under 23 timmar. Uppträdanden under kvällen, och sedan fest. Några som redan är klara är Betnér och Glans. Jag tackade naturligtvis också ja. 


Om ni inte får tag på biljetter så får ni inte klaga över att ni inte fick veta det i tid i alla fall. För min gissning är att de kommer ta slut väldigt fort. 

Av Soran Ismail - 10 november 2008 15:20

Så är det. När jag vaknade hade jag några missade samtal, varav ett var från fastighetsskötaren som ville meddela mig om att datorsystemet är fixat och jag kan gå dit i morgon och fixa mina pluppar. Härligt.


Nu är det däremot dags för en dusch för att sedan springa till ett möte med Baluba. Sedan mer skämtskrivande till Extra Extra. Det är svårt att skriva skämt om någonting som man inte har någon koll på.. jag har aldrig sett "Ensam Mamma Söker". Ni som tittar på det får gärna dela med er av lite info som jag kan ha nytta av. Det grundläggande förstår jag.. någons barn tycker att deras singelmorsa ska börja dejta.. men vad mer? Av Soran Ismail - 10 november 2008 08:45

Jag ska inte vara uppe såhär dags. Det känner jag. Kroppen bråkar med mig, "gå och lägg dig igen", skriker den. Och det ska jag, jag skulle bara upp för att köpa nya pluppar av fastighetsskötaren men vet ni vad? Det går inte för datorsystemet krånglar idag. När går det att fixa då? Det vet man inte. Han är inte där i morgon i alla fall.. Han tog mitt nummer och ska ringa så fort det går att lösa, hoppas verkligen att det är snart för jag skulle vilja komma in i mitt hem mellan 21-07. 


Jag antar att jag straffas för att jag alltid lämnar saker till sista stund, men även fast det är mitt fel så är det irriterande.


Nej jag hade definitivt ingen bra start på min dag, hade ni?

Jag ska somna om nu och hoppas att någonting magiskt händer så allt är bra när jag vaknar.. 


God Natt igen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se