Alla inlägg under november 2008

Av Soran Ismail - 10 november 2008 03:24

Eftersom jag är fånge i mitt eget hem efter kl 21 så var David vänlig nog att komma förbi efter sitt gig på House of Comedy med en påse ostbågar. Jag stekte pyttipanna och ägg också, så pluspoäng till mig. Men i morgon ska jag lösa det här, med plupparna alltså. Förhoppningsvis. Men det vore väldigt märkligt om inte fastighetsskötaren kan hjälpa mig..


För övrigt, David kan inte ens beställa en taxi utan att babbla med damen i växeln i fem minuter och sedan självklart komma in på "Soran från parlamentet är här. Vill du prata med honom?"  Om det hade funnits VM i att göra folk obekväma så hade David vunnit, utan tvekan. Han blandar det här beteendet med att överraska en med tårta.. man vet aldrig vad man ska vänta sig av honom.


Om ni har missat det så har min favoritkomiker, Louis CK, kommit ut med en ny "special". Chewed up, heter den här och det är därifrån ni får ett klipp. Ni borde dock ta er tiden att titta på hela, även om det inte är lika bra som hans tidigare grejer så är det absolut värt det. Stundtals helt briljant faktiskt. 


God Natt. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 10 november 2008 00:03

Att döma av era kommentarer verkar det ha blivit bra i rutan också, kul. Sedan får man väl ha i åtanke att det är de som gillar det mest som letar sig fram och orkar kommentera.. eller de som hatar det mest. Tur att den första gruppen överväger den andra.


Folk är väldigt snabba med att lägga ut saker på youtube. Hittade hela programmet, och dessutom mina tips.  Här är dem för er som missade, eller som vill se igen.ANNONS
Av Soran Ismail - 9 november 2008 20:27

Jag kommer nog inte våga titta själv, det gör jag aldrig. Får sitta och kolla på youtube i efterhand. Men ni som väljer att titta och vill lämna en kommentar kan göra det här..Av Soran Ismail - 9 november 2008 20:19

Intervju med Fadde om hans kärlek i Aftonbladet. 


Vad föll du för?

– Hennes utseende, hållningen, hennes ansikte. Hon är väldigt snygg, eller hur? Det måste du hålla med om!

Vad föll hon för hos dig?

– Att jag är en glad, rolig och charmig person. Och mina skämt. Faddeskämt brukar mina kompisar säga. Det lite John Cleese-humor.

Vad är ett typiskt ”Faddeskämt”?

– Okej. Vi säger att du frågar mig ”Vad vill du att din tjej ska ge dig?”. Då svarar jag med allvarlig röst, ”trygghet, ömhet, närhet ... en lägenhet ...” Förstår du?


Det är helt otroligt. In med Fadde i Parlamentet. Ge honom ett eget humorprogram. Ställ honom på en stand-up scen nära dig. Vad som helst, det här är en komisk talang som inte får undgå det svenska folket. 

Av Soran Ismail - 9 november 2008 15:57


David hade gjort en tårta till mig för att fira att jag fyller 21 om 25 dagar (igår). Han sa att han tyckte att det skulle firas.. jag tror att han bara ville ha en ursäkt för att baka en tårta. Men när jag kom så hade han tröttnat på att vänta, så han hade redan börjat äta.. Inte mig emot.

 Men han äter tårta på ett mycket märkligt sätt, kan jag tycka. 

 

Av Soran Ismail - 9 november 2008 03:28

Btw, jag vet att det ännu finns frågor som jag inte har orkat/hunnit svara på än. Men oroa er inte, det kommer. I sinom tid, mina vänner, i sinom tid.


I'll never let you down, kära läsar. Never. 


God Natt. 

Av Soran Ismail - 8 november 2008 20:21

Angående att jag borde jobba mindre, som många av er har påpekat, så är det dessvärre inte möjligt, även om det är nödvändigt. Nu ska det skrivas skämt till Extra Extra inspelningen och en massa möten. Sedan jobb i Solna, följt av en helg i Finland.. det är nästa vecka. Så fortsätter det fram till Lucia i alla fall.. sen blir det lugnare. 


Lite så är det nu, att jag är fånge i mitt eget hem. Eftersom att jag, i och med gårdagen, nu har tappart bort alla mina tre pluppar som gör att jag kan komma hem efter klockan 21. Nu är det filmkväll på Söder, men då blir jag tvingad att hitta boning någon annanstans än hemma. Som tur är finns David och pyjamaspartyn.Vad gör ni ikväll?

Av Soran Ismail - 8 november 2008 17:47


Han stämmer tydligen NRJ för att de har hånat honom för hans vikt. (läs här) Öh? Ok att han blir ledsen och inte tycker att det är roligt, det kan jag förstå.. men när de ska stämma dem, hur tänkte de på skivbolaget då? Antar att det bara är en markering från deras sida. För det finns ju inte en chans i helvetet att de skulle bli fällda..

hade tjockisar kunnat stämma offentliga medier varje gång de blir retade så hade Anna Book och Göran Pesson vart miljardärer vid det här laget. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se