Direktlänk till inlägg 15 december 2008

Bloggkrig

Av Soran Ismail - 15 december 2008 19:28

David är arg på mig efter det förra blogginlägget och nu har han förklarat bloggkrig. Han tog precis ett kort på mig och skrattade för sig själv. Vad han tänker skriva har jag ingen aning om, men titta på honom där han sitter. Hans fingrar smattrar intensivt..


Om några minuter får vi se vad han skriver genom att klicka här

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

15 december 2008 19:36

haha! x) Vad gulliga ni är, jag ser verkligen eran lilla fight framför mig :D

 
Ingen bild

johanna

15 december 2008 19:54

lillegullgullsnusnutt är inte alls rosa utan han bara är väldigt ljusröd! hahahaha :D

 
Silent Soda

Silent Soda

15 december 2008 19:55

Mer bloggkrig åt folket!
I alla fall om det är mellan två festliga filurer som er.

http://silentsoda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

.............

15 december 2008 19:59

haha fan va rolig David är hoppas det han skrev i sin blogg inte är sant hahahahah

 
Sanna

Sanna

15 december 2008 23:23

Ja nu har vi läst alla hemlisar David skrivit om dig, det visste jag inte och var totalt nytt för mig. Oväntat s.a.s....ha ha!

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se