Direktlänk till inlägg 28 december 2008

I'm back!

Av Soran Ismail - 28 december 2008 20:05

Haha, mig blir ni inte av med sa latt. Jag har lyckats hitta ett internetcafe vid omradet, men sjalvklart utan de tre sista bokstaverna i vart kara alfabete. Jag har haft nog sa krangligt att byta fran ett ryskt tangentbord.


Har pa hotellet bor det mest ryssar. Det i kombination med alla araber har ger en dalig kombination av folk. I skrivande stund sitter de pa datorer bredvid mig och kollar porrbilder. Inte ens pa snygga tjejer. Vidriga, begagnade tjejer. Flera stycken runt en dator och hetsar varandra med svettiga ansikten. Riktigt ackligt ar det.


Men vadret ar skont, och det ar det viktigaste. Men maten ar brutalt vidrig. Varfor var det ingen av er som varnade mig? Inte for att det hade gjort nagon skillnad, men enda. Det ar helt otroligt vad daliga dom ar pa mat. Samst i varlden hittills, som jag har upplevt i alla fall.


Men tack vare era rekommendationer ska jag se pyramiderna pa tisdag, och snorkla vid nagon paradiso pa nyarsafton. I ovrigt ar det bara semester som galler.


Nu tar min internet-tid slut. Jag ska forbi nagot som heter Minsitry of Sound, en nattklubb av nagot slag. Dar kanske jag hittar nagra fler svenskar. Eller britter. Eller vad som helst annars.

Det vore himla trevligt.


Ps. Tack for alla tips. Har skrattat at nagra saker och tror/hoppas att det kan utvecklas till minuterlangt material. (Aktuella handelser var inget jag syftade pa :) ) Fortsatt garna om ni vill. Ds.

 
 
Julia

Julia

28 december 2008 20:11

Wooho att du faktiskt lyckades skriva på ett tangentbord utan å,ä,ö. Vet när jag var i London, var ju hopplöst att skriva, man måste ju tänka massor;)

Ta massa bilder när du snorklar och lägg ut=) och andra semesterbilder såklart;)

http://gnisslia.blogg.se

 
andrea

andrea

28 december 2008 20:53

Tänka sig att det kom en liten smeily iaf ;) :)

Det låter underbart, förutom maten då! Ha det bra och håll dig borta från båtmotorerna när du snorklar! (Jag har, hrm, lite dålig erfarenhet av sådana.)

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

matilda

28 december 2008 20:53

sorry du, när jag var i sharm el sheik eller hur tusan dom stavar det, så var maten så vidrig att vi helt enkelt inte åt. eller ja. dom hade nån ärt-potatis-tomat-grej i olika former som gick att få ner. men det fastnade liksom inte eftersom snorklingen var så underbar. och snorkling fick du ju tips om så jag kände ingen mening att skriva nått alls....

 
Sanna

Sanna

28 december 2008 21:03

Det var snart du var tillbaka här och vad skoj att du sitter där och jag här. Otroligt vilken finess det är med datorerna. Usch akta dig för sådant folk som tittar på sådant snusk på datorerna. Att maten inte var någon höjdare var ju synd. Fast man brukar vänja sig vartefter. Leta du efter MC Donalds för de brukar ju finnas överallt. Skulle tro det ligger på någon bakgata. :) Ha det gott och skönt nu. //Sanna

http://sacha

 
Niclas B

Niclas B

28 december 2008 21:15

Skont att hora av dig, Soran! :-D

http://niclas-b.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Victoria

28 december 2008 21:47

Haha, när jag var på all inclusive-hotell i Egypten kom jag hem 7 kilo lättare. Annars hade man ju tänkt att man snarare skulle gå UPP, kanske inte 7 kilo men något i alla fall.

Det vore kul att höra vilka idéer du tar till dig!!

Ha så kul på semestern! När du kommer hem kan du skämta om alla äckliga porryssar, haha.

 
Niklas

Niklas

28 december 2008 22:00

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=55897632813&oid=40293132429

Efter att ha sett den filmen Norrare Comedy Showcase där du (eller åtminstone tror jag att det är du) säger att du har varit i Långshyttan så tror jag inte det är omöjligt att göra skämt på det med "Deliverance" anspelningar.

Om inte annat så eftersom att jag bor i närheten så är jag lite intresserad av vad du gjorde i Långshyttan? Jag vet att Eken var där och spelade ishockey och är fallet samma för dig?

http://infamousanon.blogg.se

 
Malle

Malle

28 december 2008 22:04

skämta om porrgubbarna sen när du kommer hem x)

men tills dess får du ha det så bra!

http://www.metrobloggen.se/mallemalle

 
Ingen bild

Emelie

28 december 2008 22:36

Det låter som om resan började bra!
Förlåt att vi inte varnade dig, Egytens mat var vidrig. Ett annat ställe som bjuder på äcklig eller kanske till och med oätlig mat på vissa restauranger är Bulgarien, där gick det knappt att titta på maten utan att man tappade matlusten.
Ha det bäst, bada lite åt mig med!

 
Annelie

Annelie

28 december 2008 23:08

Usch, vilekn beskrivning..begagnade tjejer...huva!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna

29 december 2008 00:23

Alltså, det är en grej att de sitter och kollar på porrbilder - det är ett rätt äckligt beteende överlag och särskilt på offentlig plats. Men en annan konstig grej, ditt begrepp "begagnad" tjej? Vad är det? En tjej som haft mycket sex? Kan en kille också se begagnad ut eller är det bara tjejer som bedöms utefter hur mycket sex de haft? Skriv att de såg sunkiga ut, då gör du bara en negativ värdering av hur de ser ut, inte av sexuell erfarenhet (vilket inte borde spela nån roll).

 
Ingen bild

Anna

29 december 2008 10:01

Pita Sphinx är en restaurang i Hurghada, inga kulinariska mästerverk men helt okej. Papas bar är trevlig också, där hittar du britter =)

 
Josefin

Josefin

29 december 2008 10:08

Till Anna:

Jag tolkar det som att Soran syftar på att dessa kvinnor som viker ut sig själva (är promiskuösa Bertha Mason kvinnor) saknar totalt helt självrespekt- det är inte deras sexuella erfarenhet som är smaklös (fast jag tycker att det är väldigt smaklöst) utan hur de låter sig själva att bli objekt. Det är detta jag tolkar att Soran menar. Hur de nedvärderar sig själva genom att förnedra sig själva, minimera sin egen existens. De är oärliga.

Tänk innan ni dömer, och döm inte ut någon för ens åsikter när man inte ens kan betänka alla sidor i en situation. Soran har inte tänk vad som har drivit alla dessa "Vidriga, begagnade tjejer" to become what they have become (förlåt för anglicismen). Men döm inte ut honom för hans åsikt, när ni inte ens kan comprehend what is meant.

http://josefinreftl7r

 
Emma

Emma

29 december 2008 11:21

Hej Soran! Det där med äcklig mat känner jag till. Jag jobbade nämligen tre månader i Bulgarien. God yoghurt, men i övrigt fanns det bara pannkakor och chicken kebab (även kallad fyllemat). Gott kan man tycka visserligen, men fy fan vad onyttigt. Man blev fet och orkeslös. Pizzan var inte vad någon som någonsin satt sin fot i Sverige skulle kalla pizza. När jag kom hem därifrån stod det stuvade makaroner och falukorv klart på mammas köksbord. Mamma är bäst, right?

http://www.emmaostlind.bloggagratis.se

 
Ingen bild

janni

29 december 2008 13:45

fan du MÅSTE ta kort på pyramiderna och skicka till mig:D

 
MalinTh

MalinTh

29 december 2008 17:16

Det låter som en superb semester de där!
Ha't förbaskat gött!

PS: Niclas B é väldigt rolig... Skont att Hora av dig.. hahaha! vilket stämmer också :) /DS

http://www.finest.se/HeavenlyLife

 
Ingen bild

Sofia

29 december 2008 17:38

Oj så glad jag blev när det fanns ett nytt inlägg! Dagarna blir så mycket roligare när man har din blogg att se fram emot när man sätter sig vid datorn :) Ha en underbar semester!

 
MalinTh

MalinTh

29 december 2008 19:16

Me again, I find it better to write the following in english, cause of missing letters, well..

YOU ARE SO FUCKING GREAT!!!
AND WHAT YOU DID FOR ME, IS FUCKING UNBELIVABLE! THANKS A LOT!
NOW HAVE A GREAT VACATION!
YOU'RE WORTH IT SO MUCH!

Sorry for the caps lock but this is supposed to be a screamy message, I will not use CL so much again.

http://www.finest.se/HeavenlyLife

 
Sara

Sara

29 december 2008 19:44

Jag ar pa teneriffe sa jag har inte heller vara sista boksatver. Men jag har inga problem att skriva enda (jag ar nog smartare) Hoppas du har en bra semester kram

http://saralive.bloggagratis.se

 
Ingen bild

anna

29 december 2008 23:25

Att kolla på porr in public är ett vidrigt beteende oavsett hur tjejerna ser ut. Vafan menar du med begagnade? Kunde du inte valt ett annat ord. Herregud begagnade är väl vi allihopa. Om man har haft sex? eller vad menar du? äh.

 
Ingen bild

Tilda

29 december 2008 23:56

En vän till mig bukar resa till Egypten, coh konstigt nog sluter det alltid med att hon blir hyper magsjuk.. Som en liten uppmuntran till att äta den delikata maten.. :D Mvh Tilda med -7 grader

 
Ingen bild

anna

30 december 2008 19:33

21 kommentarer! eller va det 21 som var illa? hm. jag räddar dagen. sort of.

 
Ingen bild

Lina

30 december 2008 19:51

räddar dej från 22 kommentarer....

 
femtielftetjejensomkommenterar

femtielftetjejensomkommenterar

30 december 2008 19:55

Var trots ovanstående intelligenta kommentarer tvungen att fråga, begagnade tjejer? Dåligt ordval av en smart kille!

Tjejer, prata inte om kvinnliga porrstjärnor förrän ni läst Jenna Jamesons bok "Att älska som en porrstjärna". Då kanske ni inser vad ett offer är men inte ens där hittar ni en begagnad tjej.

http://www.tollan.blogg.se

 
Ingen bild

Jenny

31 december 2008 00:57

Det finns inga begagnade tjejer. Menade du kanske bedagade? Men jag gillar dig ändå Soran :-).

 
Ingen bild

Mirja

31 december 2008 15:32

Vaddå begagande tjejer?`Gott nytt år!

 
Seán

Seán

31 december 2008 18:55

Särskrivning.
Fan för särskrivning!

http://sngry.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards