Alla inlägg under december 2008

Av Soran Ismail - 19 december 2008 09:20

Gårdagen blev sen. Väldigt sen, fram-tills-för-några-timmar-sedan-sen sen. Så att säga. Men det var kul. Och så träffade jag Sveriges snyggaste skådespelerska. Alltså träffade som i att "vi har en gemensam vän så vi hälsar". Men ändå... Kan ni förresten gissa vem det är? Jag tror inte det, det är nästan aldrig jag är överrens med mina vänner om det yttre, så det skulle vara kul om någon av er kunde gissa rätt.


Nu sitter jag hursomhelst på tåget mot Malmö. Ska ner och se Özz, Måns och Patrik Larssons föreställning. Jag har dragit nitlotten i det att jag har fått barnvagnen nr.1 Jag uppskattar att 1 av 4 är ett barn under fem års ålder. Så jag tänker slå på musiken och somna. Det blev trots allt bara två timmar av det inatt.. 


God Morogn och god natt. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 18 december 2008 22:00

Mina föräldrar var precis här. Vi åt och så. Och så påpekade vi fel. Eller, DE påpekade fel, jag höll bara med. Om ni någon gång vill veta vad som inte är riktigt helt hundra med er livssituation så kan ni bjuda hem era föräldrar.. de kommer garanterar hjälpa er hitta det.


"Så här kan du inte ha. Det här går inte. Du har ju ingen mjölk. Varför ligger den här här? Ska vi inte tapetsera om?" Osv osv.. Och på allt detta svarar jag bara "mm, jag vet. Absolut. Jag ska fixa det. Mm


Nu ska jag träffa en vän, och i morgon bär det av mot Malmö. Igen. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 18 december 2008 16:38

Mor ringde och frågade om jag ville följa med till Egypten.. ja, tack. 
Lite överpretentiös bild, men skyll på google, inte på mig. Det ska hursomhelst bli underbart att åka bort en vecka. 27/12 - 3/1. Jag hade tänkt åka till Oslo över nyår och hälsa på vänner, men det får vänta ett tag.. 

Av Soran Ismail - 17 december 2008 19:20

David har köpt ansiktskräm idag. Tänkte bara att ni skulle veta det.


Många av er har frågat om vilka som var med på inspelningen, det kan ni läsa om här.De var på plats och bloggar om det.


Nu ska jag ha kul.Vad ska ni göra? 

Av Soran Ismail - 17 december 2008 12:56

Vaknade till ett sms av en vän som jobbar som lärare i årskurs 4. Hon skrev att det var en tjej som hade redovisning och hon redovisade om mig. Det är en bra start på dagen. Att man påverkar folk till den grad att de skulle ta upp mig i deras redovisning. Oavsett vad det handlar om. 

 

Nu, sista dagen av jobb. Sista dagen för i år. Sedan är jag ledig. Eller ledig och ledig.. så ledig som man blir i det här yrket. Pappersarbete ska ju fortfarande göras och skämtskrivande är inget man planerar.. men inga mer saker som jag MÅSTE göra. Lovely.


Ledigheten ska firas genom att gå på Laurent Wolf som spelar här i stan ikväll.


Ps. Smokingen och skorna var naturligtvis hyrda. Ds. 


Av Soran Ismail - 17 december 2008 03:31

Är ni vakna? Jag är i alla fall det. 


Så här såg jag ut på idag, som ni kan se resultatet av på nyårsdagen. Inspelningen i sig  var ganska jobbig, dubbelt så lång som en vanlig inspelning och dessutom så stod vi upp hela tiden vid våra podium.

 Men överlag så kändes det ganska bra, även om det blev lite kackligt då och då, men det känns ganska naturligt med 11 komiker på plats som alla försöker få sitt sagt. Ja, 11 stycken, de var en mer än oss. Men det försökte jag åtgärda.. hur får ni se när programmet sänds. Om det inte klipps bort dvs..


Efteråt var det kalas, väldigt trevligt. Alla som vart med och jobbat under de tio år och tjugo säsonger som det har funnits. Allt ifrån de som pitchade idén till tv4 till mig, som är den senaste deltagaren. Efteråt gick jag vidare med några vänner till några gayklubbar och lärde mig läxan att gaymänniskor kan bli ganska provocerade av heterokillar som är på gayklubbar. Men det var kul.


Nu är det läggdags. I morgon ska jag provspela för ett skådespelarjobb.. känns skoj. Och efter det ska jag vara ledig. Känns skönt. Riktigt jävla skönt.

Av Soran Ismail - 16 december 2008 14:45

Då är vi på plats, dags att spela in 10-års programmet av Parlamentet. Det är helt sinnessjukt att jag ska vara med. Om jag kliver ut en stund och tänker på det så är det ofattbart att jag sitter här i min smoking och ska delta i jubileumsprogrammet av det humorprogrammet som jag har följt sedan jag var 10 år gammal..


Lite extra nervöst är det såklart, men nu jävlar kör vi. Och efteråt är det 10-års fest i stan. 


Önska mig lycka till. 

Av Soran Ismail - 16 december 2008 01:45

Allt detta bloggande har gjort mig trött, nu är det läggdags. Måste hinna raka mig i morgon också så att jag är bättre än senast. Förhoppningsvis så här bra:Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se