Alla inlägg under december 2008

Av Soran Ismail - 15 december 2008 20:25

En lista på vad David tycker:


1. Att den här killen är den bästa sångaren genom tiderna

2. Att det är synd att Pärlan är tecknad, för han vill inget hellre än att ligga med henne.

3. Att Skurt är det bästa barnprogrammet som har gjorts.

4. Att "Ordjakten" är intellektuellt stimulerande

5. Att han skulle vilja flytta till Nordkorea för de är så öppensinnade där.

6. Att fler borde vara som Linda Rosing

7. Att grå är en fin färg

8. Att bröst är "för bögar"

9. Att fiskar är ett roligt djur

10. Att Finska är ett vackert språk

ANNONS
Av Soran Ismail - 15 december 2008 19:55

Ok, bloggkrig i all ära, men David har fan gått över gränsen. Vissa saker är privata, och det gäller i allra högsta grad min relation till lillegullgullsnuttsnutt!


De är sakerna har jag berättat till honom i förtroende, och då förväntar jag mig att han håller det för sig själv. Bloggkrig eller inte bloggkrig. Precis som att jag aldrig någonsin skulle berätta att han under sex gillar när en tjej vrider om hans öron och frågar "är du en dobermann? Säg att du är en dobbernamn!" 


 

ANNONS
Av Soran Ismail - 15 december 2008 19:28

David är arg på mig efter det förra blogginlägget och nu har han förklarat bloggkrig. Han tog precis ett kort på mig och skrattade för sig själv. Vad han tänker skriva har jag ingen aning om, men titta på honom där han sitter. Hans fingrar smattrar intensivt..


Om några minuter får vi se vad han skriver genom att klicka här

Av Soran Ismail - 15 december 2008 19:05


Titta på honom, ser ni vad "duktig" han är? Ni skulle blivit sjukt imponerade om ni hade sett hur det såg ut innan.. 


Jag är uttråkad så jag kollar runt på meetic.se efter min drömtjej..  det går väl "sådär".

Av Soran Ismail - 15 december 2008 18:15

Jag gillar inte David just nu, han ger mig ångest. Han håller på och städar, det är inte ok. När han börjar städa så får han mig att må dåligt över att jag inte har städat min lägenhet, brist på respekt tycker jag.


David är min vän som jag alltid kan lita på att vara sämst med. Alla andra är så jävla duktiga och gör både det ena och det andra med sina liv.. de tränar, lagar mat., städar.. går upp i tid. De engagerar sig i saker. Inte jag. Och fram tills nu; inte David heller. Han har alltid vart den som jag kunde ringa till när jag kände mig värdelös, så visade vi varandra förståelse och enades mot resten av världen. Men nu har han gått över till den andra sidan.


Till den mörka sidan. 


Av Soran Ismail - 15 december 2008 12:34

Igår var verkligen inte en bra dag. Jag skulle åka hem och göra ingenting, men inte ens det orkade jag med.

Nåja, ny vecka, ny dag, nya tag. Inför morgondagens parlamentetinspelning är det krav på smoking för killarna, i samband med att det är ett jubileumsprogram som dessutom sänds på nyårsdagen. Men eftersom jag inte äger någon så hyr de en åt mig som jag måste åka och prova ut nu. Men skorna kommer vara samma som sist, om de inte hyr ut skor också.. 


Efter det tänkte jag åka till David och vara jobbig mot honom. Vi måste försöka styra upp vår turné.. Av Soran Ismail - 14 december 2008 16:37

Det är söndag, vilket innebär att man inte åstadkommer någonting. Jag tror att det är något som Gud står bakom, eftersom vi ska vila på sabbaten. Så även de som faktiskt vill jobba inte kan..


Gårdagens första halvlek på RAW var den bästa jag någonsin har sett. Appelquist, Mårten och Batra. 


Eftersom jag ändå inte lyckas göra något så åker jag till Uppsala och Knivsta en sväng nu. 

Av Soran Ismail - 14 december 2008 06:06

Bara så att ni vet.


God Natt. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se