Alla inlägg under december 2008

Av Soran Ismail - 10 december 2008 21:07

Nyrakad och nyduschad. "Freescht", som en äkta stockholmare hade sagt.


För någon timme sedan gjorde jag en intervju med fyra tjejer som går sista året på gymnasiet. De hade mailat mig och frågat om jag kunde ställa upp, och jag vill alltid premiera folk som tar tag i saker istället för att bara säga att man ska göra det, så självklart ställde jag upp. Det var ett ganska nervöst gäng tjejer som hade skrivit ner sina frågor på papper på förhand, väl förberedda var dem. Väldigt gulligt så skickade de runt pappret efter att en hade ställt en fråga, så att alla skulle få ställa lika många frågor. Ibland blir det så tydligt vad skolor gör med folk.. 


Det var deras första intervju sa de, men de skötte sig galant. Nu hoppas jag kunna bjuda dom på en bra show också. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 10 december 2008 18:43

Det är något med den här staden. På samma sätt som Norrköping ger mig dålig energi utan någon vidare anledning så fylls jag av positiv energi varje gång jag är här.


Sen vet jag att det är otroligt kliché, men helvete vad trevliga människor är här. Ibland känns det lite väl påklistrat, som att de försöker leva upp till den bilden som de tror att folk har om dem, men alltsomoftast är det geunint.


Nu ska jag ner och käka lite med Hasse sedan duscha och raka mig innan det är dags för showtime, som naturligtvis följs av kalas. Förresten; Sofia. Du skrev att du var en fattig student, jag lider med dig. Skriv ett mail till mig så ska vi se hur vi kan lösa detta. Så även ni andra, det finns begränsat med platser, men jag hjälper gärna till så gott jag kan. Så maila mig på soranismail@hotmail.com så ska jag se om jag kan hjälpa er få biljetter.


Så bra humör blir jag på i Göteborg.


Så här ser det ut utanför mitt hotellrum. 


 

ANNONS
Av Soran Ismail - 10 december 2008 10:19

Ännu värre idag. La mig innan midnatt igår och vaknade innan kl 9. Jag ska vara ärlig, jag gillar det inte.


Inspelningen igår kändes som att den gick bra. De andra var nöjda i alla fall, sen får vi se hur resultatet blir i slutändan, efter klippningen.


Gårdagen räddades av David. Jag var trött och irriterad när han ringde och erbjöd mig indisk mat, cider och framförallt sällskap. Vi gick hem till Petter och spelade Buzz och sedan ut i "natten". Skönt att få slippa tänka på jobb en stund.


Det ramlar in diverse erbjudanden dagligen i princip nu, vilket naturligtvis känns skitskoj. Fast jag skulle ju egentligen behöva koppla av helt, men en del erbjudanden kan jag bara inte tacka nej till. Å andra sidan finns det saker som det är väldigt lätt att tacka nej till.. jag önskar jag fick berätta för er vilka löjliga saker folk ber en att ställa upp i. 


Idag: möten, avresa till Göteborg samt gig på plats. Eftersom Hasse är med kommer det garanterat bli fest också.

Skönt.Av Soran Ismail - 9 december 2008 09:10

Vad är det som händer? Jag går och lägger mig innan kl 1 och vaknar innan kl 10. Men ni kan vara lugna, det är ingen fara.. bara jobb. Snart kommer jag återgå till min naturliga livsstil som jag trivs med.


Idag ska jag spela in hela dagen, snart hoppas jag kunna säga vad det gäller. Oavsett hur så kommer ni i alla fall få reda på det relativt snart. 


Ha en trevlig tisdag. 

Av Soran Ismail - 9 december 2008 00:49

Dorsin var grym. Riktigt imponerad över hur otroligt talangfull han är, hur många olika egenskaper han besitter. Jag skulle gärna vilja se hur en tavla av honom skulle se ut. Han lyckades även vara väldigt intelligent i många av sina nummer, vilket höjer upp honom ännu mer i min bok. För er som inte har sett föreställnignen "godkänd kvalitétsunderhållning?" så kan jag glädja er med att avslöja att det kommer att bli två till. Det bestämde han idag. Så se till att gå om och se det om ni inte redan har gjort det.


Nu är det läggdags. Jag lämnar er med ett halvt klipp (hittar inte hela) med Dorsin när han briljerar i Tips från coachen. 


God Natt. 

Av Soran Ismail - 8 december 2008 17:25

När jag var i Lund i förra veckan fick jag några kommentarer och mail om att jag borde ha sagt till tidigare. Jag är inte bättre än att jag kan erkänna mina misstag och lära mig av dem. Nu på onsdag och torsdag så uppträder jag på Ruby's i Göteborg. Än så länge finns det biljetter kvar så ta med några vänner och kom dit vettja, det kommer bli kul. Ena kvällen är jag där med Hasse Brontén, och den andra med Fredrik Andersson. Jävligt roliga båda två. Så kom.


För mer info klicka här.


Sådär ja, nu kan ingen av er klaga. Och vem vet, nu kanske det kommer vara två-tre personer till i publiken. 


Nu ska jag äta och sedan ta mig ner till Scalateatern för att titta på Dorsins föreställning.

Av Soran Ismail - 8 december 2008 10:46

Jag hade inget fungerande internet igår vilket ledde till att jag väldigt snabbt blev uttråkad, rätt som det är så ligger jag och sover. Så kan det gå. Så idag gick jag upp innan kl 10, helt otroligt.


Nu ska jag springa på möten under dagen, sen ska jag förhoppningsvis se Dorsins show på Scalateatern ikväll. Det är sista gången han spelar den. Några av er har påpekat att Dorsin var kung igår, jag har som sagt inte sett det själv men under inspelningen var han inte bara kung utan även härskare. 


Nästa gång jag är med är i bonusprogrammet som sänds på nyårsdagen. Dubbelt så långt och med 5 parlamentariker i varje lag. Då lovar jag att vara bättre.

Av Soran Ismail - 7 december 2008 20:19

Om 10 minuter börjar det, och återigen sitter jag med i det röda partiet. Jag kommer själv inte våga titta, som vanligt, men jag tänkte att ni kanske vill se. Och om ni vill kommentera gör ni det, i vanlig ordning, med fördel här.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se