Alla inlägg under december 2008

Av Soran Ismail - 3 december 2008 18:53

Titta vad jag fick, titta vad jag fick!En signerad singel av Agnes! Det skickades till min bokare Sara, så hon tog kort och mmsade över det. Det fanns med ett litet brev också där det stod "Grattis på fördelsedagen. Njut av den här nu, för det här är det närmaste mig du kommer! Kram /Agnes".


Men det är ok, för det betyder ju att hon tänker på mig. Eller hur?


Ps. "JP", jag lägger visst märke till det. Tack. Ds. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 3 december 2008 16:05

Det är ju inte varje dag man fyller år, en gång per år för att vara exakt, så då gäller det att unna sig lite extra. Därför har jag köpt det här till mig själv idag: Jag vet, det kanske är lite mycket, men det är trots allt min födelsedag så jag tycker att det är ok att skämma bort sig själv.  


Om det var en sak jag fick ha med mig till en öde ö skulle det antagligen vara nässpray. 


Ps. Tack för alla era gratulationer! Ds. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 3 december 2008 02:14

Äntligen är jag 21. Äntligen kan jag åka till Las Vegas och gambla. Äntligen får jag köpa alkohol i USA. Äntligen får jag.. jag vet inte. Säkert en massa andra saker som jag inte har någon nytta av.


Men 21 är ju min favoritsiffra, så det är ju skoj. Men i ärlighetens namn så var det längesedan en födelsedag spelade någon större roll än att man fick lite extra uppmärksamhet av sin omgivning. Och som Magnus har påpekat så är det inget att fira egentligen, det man är glad över är att man gick ytterligare ett år utan att dö. Men jag kan se tillbaka på mitt år som 20-åring och vara stolt över det jag åstadkommit, absolut. Förhoppningsvis blir även 21 ett bra år. 


Kvällens gig då? Jodå, det var riktigt skoj. Och födelsedagen ska firas genom att skriva till ett ännu hemligt projekt och sedan uppträda med kollegor på Oslipat på kvällen. De har även lovat mig fest. Vi får se hur det blir med den saken. 

Av Soran Ismail - 2 december 2008 20:12Här sitter det ett par hundra människor i AF-borgen i Lund och väntar på att bli underhållna av oss. 


Just nu är Kringlan konferencier och jag skrattar högt. Högst av alla tror jag. Han är briljant. Bara så att ni vet. 

Av Soran Ismail - 2 december 2008 13:46

En månad sedan sist, nu har det återigen blivit dags att bege sig till Skåne för att försöka vara rolig. Första stoppet är klubben Prick Prick i Lund, och i morgon är det Oslipat i Malmö som gäller.


Men innan det gäller det att uthärda en vidrig x2000 resa. Mitt mål är att inte spy. Hoppas det går bra. 

Av Soran Ismail - 2 december 2008 13:40

Igår åkte jag till Boulevardteatern för att titta på bungycomedy, ni vet den stand-up tävlingen där jag själv tog mina första stapplande steg. 17 stycken modiga var med i det som kommit att bli en semi-final, och jag blev ofrivilligt inkastad i juryn.


Vårt omöjliga jobb var att välja ut 10 stycken som skulle gå till final. Det är så jävla kliché att säga så här, men det var verkligen skitsvårt. Eller nej fan, det var nog omöjligt, för hur vi än gjorde så var det folk som absolut borde gått vidare som inte kunde göra det pga platsbrist. Men förhoppningsvis förstod deltagarna att den här tävlingen inte har någonting att göra med ens framtid som stå-upp komiker. Vill man så är det bara att köra på, speciellt för de som bor i Sthlms-området. 


Anmärkningsvärt är hur mycket kvalitén på den här tävlingen har höjts. Vi kommer ha många fler bra komiker i Sverige inom 5 år, och det är har ni alla Klas Åkerblom och Anders Celin att tacka för. Grundarna av Bungy Comedy. 


Efteråt satt vi oss och socialiserade över några cider ett tag, sedan bar det vidare till Viktoria för en hel del dans. Precis vad jag behövde igår. 

Av Soran Ismail - 1 december 2008 03:11

"He's got to be fresh from the fight"

"He's got to be larger than life"


För det första måste man alltså ständigt komma ur ett slagsmål. Som om att det inte är ett orimligt krav nog så måste man dessutom vara större än livet. Större än livet, det som är allt!

Jag ser framför mig hur hennes drömprins, hennes "hero", kommer för att "sweep her off her feet" som hon så fint sjunger, och sen så säger hon "tack men nej tack" för att hans senaste slagsmål tog slut för flera timmar sedan. "Gå ut och hitta någon att slåss med, sedan kan du göra ett nytt försök." Och tjejer klagar på att kraven som ställs på dem är alldeles för höga..


Ps. Vad gör Robert Wells i videon? (lite lik var han i alla fall) Ds. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se