Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Hat skapar engagemang

Av Soran Ismail - 18 januari 2009 20:50

Förresten, en tanke bara. I Let's Dance, varför får man inte rösta på den man hatar mest istället för den man gillar mest? De skulle tjäna mycket mer pengar. Dessutom skulle "rätt" person åka ut. Som det är i dagsläget åker ju den som är i mitten ut. Som ingen tycker någonting speciellt om. Man kanske tycker att den är lite mysig, men den sticker inte ut. Det är inte den man älskar mest, och då röstar ingen på den, även fast ingen vill att den ska åka ut heller.


Fler skulle dessutom engagera sig. Jag vet ingen känsla som är så drivande som hat. Jag satt och slökollade lite i fredags, även fast jag kanske gillade några av dem så var det inte tillräckligt för att jag skulle orka ringa och rösta. Däremot fanns det folk jag hatade. Och kunde jag rösta ut någon så skulle jag definitivt ha gjort det.


Jag förstår att man inte kan ha så i Idol eftersom man ska få fram den person som folk älskar mest, inte tvärtom. Det är ju deras karriär bygger på. Men inte här. Här är det ju bara en kommersiell lek. Nåja.


Nu kanske ni tänker "tog det dig så här lång tid att komma hem till Knivsta? Fan vad långsam du är!" Men då har ni fel ska jag säga. Jag är kvar hemma hos mig. Nu tänkte jag bege mig. Ha en trevlig kväll. 

 
 
Ingen bild

anna

18 januari 2009 20:57

jamen det är ju dom riktigt jobbiga personerna man vill ha med. eller man vill kanske ha med folk man gillar OCH folk man hatar. Hur kul är det att se människor man gillar på teve? ingen att störa sig på, liksom. Eller? jag tror inte jag har nån egentlig poäng med detta. Jag har sällan det..

 
Ingen bild

Sofie

18 januari 2009 20:57

Kanske lite konstigt med Hat-telefon-röster.. Menar du att den som får mest hatröster åker ut? ja varför inte förresten.
Själv ringer jag aldrig aldrig in och röstar. Är nog jäkligt snål hahaa.

Tack desamma trevlig kväll! :-)

 
Ingen bild

Sofie

18 januari 2009 21:00

btw det finns ju medeldansare som bleknar som den där boxaren. har ingen aning om vem det är. Jag är för ung för att änns känna till honom :)

 
Rita

Rita

18 januari 2009 21:01

Har du kommit iväg än?

http://www.freezingcoldheat.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

18 januari 2009 21:08

Exakt det där satt jag och min kompis och sa i fredags!

http://namenvadroligt.blogg.se

 
TESS

TESS

18 januari 2009 22:11

Haha, du är precis som jag, tar en evighet att komma iväg ;)

Jo, men jag tänker alltid på det där när jag ser på Let´s dance och Idol! Jag gillar många, och hatar någon, och istället för att ringa x antal gånger på de jag vill vara kvar så kan jag bara ringa en eller två på den jag vill ska åka ut.. ;) Men det skulle ju kännas lite som mobbning då, heheh.. Plus att tv4 vill ju tjäna mer..

http://theresewahlsten.blogg.se

 
Ingen bild

Lina

18 januari 2009 22:40

Så hade dom ju i Big Brother. Där skulle man ju rösta på den man ville skulle lämna huset...

 
Ingen bild

miss romance

19 januari 2009 00:51

älska, inte hata!

 
Ingen bild

Mikaela

19 januari 2009 01:00

Vilken brilliant idé! Om nu inte tv-världen skulle vara så rädda för att såra folk, iaf ibland, så skulle de ju köra på det konceptet direkt!

 
Ingen bild

Klas

25 januari 2009 17:20

Tycker fan den här bilden borde postas här... ditt klassfoto för klass 7-10

http://i41.tinypic.com/261kple.jpg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards