Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 27 januari 2009 03:40

Några av er har undrar vad jag har i Oslo att göra. Leda kurdgalan, är svaret. Det var lite knepigare än att göra det i Stockholm. Dels för att eventet var i en restaurang istället för på en teater, vilket leder till fler distraheringsmoment. Dessutom var det nog en liten språkbarriär som skulle överkommas, och sist men inte minst så var jag ensam. Det är lättare om man är två som delar på jobbet, speciellt om den andra personen är David.


Men det gick bra ändå. Och efteråt har jag hängt med lite vänner från Knivsta/Uppsala som nu bor och jobbar här för att tjäna ihop lite pengar innan de drar vidare. 


Den här låten fastnade i huvudet från första gången jag hörde den. Inte så konstigt kanske med tanke på att de samplat  "Ecuador", men ändå - jag gillar't. 


God Natt

 
ANNONS
 
Ingen bild

tröööött

27 januari 2009 07:36

jag kan inte somna... hur gör man?

 
Carro

Carro

27 januari 2009 08:01

Vad tidigt du gick och la dig inatt Soran. Jag som vant mig vid att alltid ha nåt att läsa när jag kommer hem på kvällarna. (Bor för tillfället i USA och är därför nio timmar efter er hemma i Sverige.)
Btw. "Jag är inte kräsen, jag tycker bara inte om äcklig mat." Klockren!

http://carrokvinnan.blogspot.com

 
Manne

Manne

27 januari 2009 08:03

Du vet att det blir Mayhem... (nu har den fastnat i mitt huvve också)

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

tina

27 januari 2009 08:41

haha är du medveten om att din musiksmak är humoristisk :D jag vet inte vad det är, men fan det är roligt

 
Ingen bild

.

27 januari 2009 12:54

Du är rolig du...men din musiksmak är fruktansvärd...riktigt jäkla fruktansvärd.

 
Ingen bild

ann

27 januari 2009 13:20

varför leder du inte kurdgalan på kurdiska?

 
karolina

karolina

27 januari 2009 14:13

Hur länge blir du i oslo?

http://tollan.blogg.se

 
Sarah

Sarah

27 januari 2009 15:06

""Jag förhandlar inte med terrorister.. (men jag köpte hans jävla t-shirt)" hahahaha :D

http://thiindra.blogg.se

 
Sanna

Sanna

27 januari 2009 15:28

Nja den här låten kan jag betala en slant för att slippa få höra igen...asgarv...

http://sancha.bloggagratis.se

 
Jojjo

Jojjo

27 januari 2009 16:01

Jag gillar också de där grabbarna, du borde lyssna på deras "stockholms serenad" Den e najs :D

http://fromthehoodstothecity.blogg.se

 
Miffo

Miffo

27 januari 2009 19:57

Hej Soran! "Miffo" här. Heter Joseph egentligen. Det var trevligt att träffa dig iförrgår och när jag såg din stand up var det svårt att hålla sig för skratt (hahaha).

Anyway, angående min "stora" stand up (har spektakulärt intronummer med dansöser och grejer. Ska det göras, så ska det göras ordentligt). Du är som sagt mycket välkommen till detta. 1 och 2:a april klockan 20 på heleneholmsskolans aula (Munkhättegatan 1, Malmö).

Varmt välkommen!

http://www.livserfarnaesteter.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se