Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Borta bra men hemma bäst

Av Soran Ismail - 29 januari 2009 17:14

Det är skönt att få vara hemma i ett par dagar nu. Det var längesedan sist. Man känner sig lite som en mini-globetrotter, med betoning på mini då. Från Malmö till Oslo, sedan hem en kväll, sedan vidare till Sundsvall. Dessutom reser man ofta runt ensam som komiker, och det är därför jag tror att sammanhållningen i branschen är så god. Man vet hur de andra har det och man har liksom ingen annan/inget annat att falla tillbaka på när man står där på scenen inför hundratals människor. Man är helt utlämnad, står helt naken, och hoppas att publiken ska uppskatta det man har att visa upp. 


Då är det underbart att få komma hem till sin egen lägenhet och vila i sin egen säng några dagar, innan man beger sig ut igen och ställer sig naken inför hundratals människor igen. Hade man haft någon att dela det hela med så hade väl det vart det mest optimala, men det här är bra det med.. 
ANNONS
 
Ingen bild

Jenny

29 januari 2009 17:50

du kommer nog att träffa den ultimata tjejen för dig, någon som i dina ögon är mer än bara perfekt. i can feel it, fast du känner ju inte mig och bryr dig nog inte om vad jag känner, men GOOD THINGS COMES TO THOSE WHO WAIT! jag väntar själv och vill tro att det är sant. :D

 
Linn

Linn

29 januari 2009 18:25

Men Soran!..
Jag är nog för liten för att förstå igentligen, men jag kan ta det från min synvinkel. Jag tror att du kommer hitta någon, någon gång, men det är väl bättre att du lär känna någon väl, och gillar den istället för att hasta på allting?
Jag lovar, du ska inte dö än Soran!
Keep on :D

http://skabbungen.bilddagboken.se

 
Linn

Linn

29 januari 2009 18:27

*Hold on :D

http://skabbungen.bilddagboken.se

 
Joseph Pollack

Joseph Pollack

29 januari 2009 18:32

Du kan skaffa ett skal. Som flygplansskalen som driver motorn. Sen när du är framme på scenen så kläcks du ur den gråa massan och börjar underhålla oss. Sen kryper du ner i skalet och värmer dig tills det är dags att underhålla igen. Så ser jag på saken, i alla fall.

http://www.freewebs.com/esteter/yossisblogg.htm

 
Ingen bild

!

29 januari 2009 18:36

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 
Ingen bild

Johanna

29 januari 2009 18:58

Men soran, jag är ju precis här!

 
Ingen bild

Caroline

29 januari 2009 20:16

Soran, din blogg slår alla andras bloggar HÅRT! keep it up! (: tack för att du finns och för att du gör livet roligare(:

 
Evelina

Evelina

29 januari 2009 21:21

Måste vara skönt!
Du är så sjukt rolig, du gör mina dagar värda att leva, de e så!
Din för alltid. Evelina

http://ewelina-f.bilddagboken.se/p/main.html?#0

 
Ingen bild

Kricke

29 januari 2009 22:10

Hörru, när är omröstningen slut?
Du är jävligt skön btw.

 
Andrea

Andrea

29 januari 2009 22:28

Låter nice :).
Kommer du till Linköping / Norrköping där omkring snart igen?:)
Det var så hiiimla kul sist! :).
Go Soran! du är sjukt roolig :D

http://ankkann.blogg.se

 
Ingen bild

Roziie

29 januari 2009 22:34

Äh, inte är du ensam. Du har säkert 38 kusiner som kan hjälpa dig och finnas där för dig through the lonesome nights..

 
Emma

Emma

30 januari 2009 05:54

Roziies kommentar var rolig. Hehe. Intressant att hon hittills är den enda som inte tolkar det som att du vill ha en kvinna i ditt liv. Jag tänkte att du lika gärna kan mena att du vill ha någon att turnera runt med så du slipper resa själv. Slippa på på hotell själv. Slippa stå "naken" själv. Men OM du menar kvinna, så har du garanterat inga problem att hitta någon. Det svåra blir att hitta någon som är förälskad i dig och inte IDOL-förälskad i dig. För det är vi nog alla :). Lycka till och tack för en trevlig blogg! //Emma

http://www.emmaostlind.bloggagratis.se

 
Emma

Emma

30 januari 2009 05:56

"Slippa bo på hotell själv." skulle det givetvis stå. Det är lite tidigt på morgonen.

http://www.emmaostlind.bloggagratis.se

 
Ingen bild

M

30 januari 2009 09:13

Lägg upp dom två till svartskalle -soran snälla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se