Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

RAW

Av Soran Ismail - 30 januari 2009 16:57

Sitter hos David nu. Han duschar och gör sig fin. Smink och hårspray, i vanlig ordning. Han ska till Norrköping och jobba i kväll, duktig som han är. Jag själv är ledig. Eller ledig och ledig, det är ju ett märkligt jobb vi komiker har. Man jobbar alltid och aldrig, kan man säga. 


Jag ska hursomhelst kolla på premiären av RAW på Göta Lejon ikväll. Mest ser jag fram emot att se Batra igen. Apropå RAW: höstsäsongen spelades ju in för femman, och skulle sändas i vår, men pga diverse omständigheter som jag inte helt känner till så har det delats upp i två säsonger och jag kommer vara med under hösten. Som helhet är det nog mest positivt, intresset för stand-up och för RAW kommer sprida ut sig över hela året. Men om de klipper med saker som var aktuella när de spelades in och sänder det ett år senare så kan det bli en nackdel för enskilda komiker, men det hoppas jag inte.  


Ni kan gå in på kanalens hemsida för att läsa mer om programmet och se hela schemat. Men det är alltså vad jag ska göra ikväll, kolla på stand-up. Vad ska ni göra?  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Evelina

30 januari 2009 17:14

Jag ska inte göra mycket,
försöka njuta av att det är helg!
Ha de! :)

 
Ellen

Ellen

30 januari 2009 17:15

Jag vill också gå! Men det får bli nästa månad :) Idag blir det till att plugga istället, lite tråkigt kan tyckas.

http://humorforhelaslanten.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna

30 januari 2009 17:28

är ju från dalarna så tänkte testa det här med att gå på bio ;)

 
jojjo & Linda

jojjo & Linda

30 januari 2009 17:36

Vad Kul :D
Vi ska väl sitta och nörda oss framför Let's Dance och göra en helt meninglös videoblogg.

http://fromthehoodstothecity.blogg.se

 
Ingen bild

Soppan

30 januari 2009 18:47

Du vill inte veta va jag ska gör ikväll, för det blir något jättetråkigt så att bara man läser om det kommer man att dö. Det e en livshotande sjukdom som kommer att drabba alla så småning om

 
karroooooo

karroooooo

30 januari 2009 19:24

försöka få mina roomies att dricka öl med mig!

http://tollan.blogg.se

 
Manne

Manne

30 januari 2009 20:20

Hej, såg du på The Voice imorses? Ha de bra din goe fan! kram :)

http://www.finest.se/Mannefik

 
Sofia

Sofia

30 januari 2009 20:57

titta pa film med en dansk, en brasilianska och tva tyskar. later som en riktig bellman-historia, eller vad sager du? :P

http://sojaan.blogg.se

 
Anna

Anna

30 januari 2009 22:05

Då kanske du träffar mina föräldrar där då, dom fick nämligen biljetter till det av mig i julklapp :) Jag vill också gå! Men det får bli nästa gång istället :)

http://humorforhelaslanten.blogg.se

 
Ingen bild

josefin

30 januari 2009 23:06

Hur länge kommer omröstningen om t-shirt trycket hålla på?
Och när (om de kommer någon) kommer man kunna köpa den? ;)

 
Julia

Julia

31 januari 2009 00:13

Du att planerna var egentligen att dra till Palace för att se David, men tyvärr så har man oerhört tråkiga vänner som inte kände för en utekväll. Så det blev lite hemmadricka=P

http://gnisslia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se