Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

God Morgon

Av Soran Ismail - 31 januari 2009 14:27

Jag vaknade för inte så längesedan och fick nyligen ett sms av Dasha: "Dags att vi börjar utnyttja att vi bor så nära varandra. Frukostfika?"


Jag älskar folk som har samma dygnsrytm som mig. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jasmin

31 januari 2009 14:34

Asså finns det egentligen någon bra anledning att gå upp tidigare än nu på helger..!? btw jag ticker om låten fett micket!

 
Ingen bild

Johanna

31 januari 2009 14:56

Shit vad man rös när hon började sjunga!

 
Ingen bild

lina

31 januari 2009 15:20

vau!! vilken mäktig röst hon har!

 
Ingen bild

Joel

31 januari 2009 15:56

Nackdelen med att gå upp sent är dock att måndagen blir väldigt jobbig.. för dom som har vanliga jobb.. och för oss andra blir det ändå jobbigt för man får så dåligt samvete av att sova till mitt på dan under veckorna.. plus att man blir deprimerad av att det är mörkt lagom till att man ätit frukost och druckit kaffe.

 
Ingen bild

vaaaxxmmm

31 januari 2009 17:02

jag vaknade nu... asdeppigt. mörkt ute. bläh. jag vill ha vår...

 
Ingen bild

astuff

31 januari 2009 17:03

alltså du väljer ju verkligen sötaste låtarna. how come you don't get laid?

 
saga

saga

1 februari 2009 00:32

Då älskar du mig också *hoppar av glädje*

http://thiindra.blogg.se

 
Isabelle

Isabelle

1 februari 2009 01:40

nemän vafaan soran, charice är ju min. http://se.youtube.com/watch?v=DRcSO-Hf9TQ, där har du den bästa. goosebumps, goosebumps,goosebumps. Sov gott.

http://isabelleliljestrand.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se