Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

MMS-bloggning

Av Soran Ismail - 31 januari 2009 23:41

Jag förfestar i min ullaredoutfit med bland annat annika. Vad gör ni? Ni sitter väl inte hemma och tråkar fortfarande? Gå ut och skräm en kompis.

 
ANNONS
 
Roziie

Roziie

1 februari 2009 00:12

Tänk att jag aldrig har varit i Ullared och jag bor ändå i Göteborg..
Hur som haver - hoppas du får en kul kväll!

http://roziiie.blogg.se

 
saga

saga

1 februari 2009 00:31

Snygg tröja! Och kompis med för den delen. ;-) Har ingen lust att skrämma en kompis men tack för förslaget... haha.

http://thiindra.blogg.se

 
Julia

Julia

1 februari 2009 00:45

Johodå, klart man sitter hemma o tråkar;) alla kan inte ha lika roligt som du haha mest för att man har tråkiga vänner men ändå=P

http://gnisslia.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna

1 februari 2009 02:25

Men nej, jag kom hem nu i alla fall :)

 
Ingen bild

Johanna

1 februari 2009 02:26

Men jag önskar att du vore här, fan va snygg du är!

 
Ingen bild

mhm!!

1 februari 2009 04:34

äru full ellö??

 
Carro

Carro

1 februari 2009 12:54

Har precis kommit hem efter min första utekväll i Seattle. Det blev av till en gaybar som heter Neighbours och där jäklar var det drag. Jag festade lite för din skull också Soran så jag hoppas jag inte gjorde dig allt för besviken.

http://carrokvinnan.blogspot.com

 
Camillan

Camillan

1 februari 2009 13:06

Men är det inte dags att vakna snart Soran? Blev det lite väl mycket Hejdundrande partajande igår?

http://camillan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se