Alla inlägg under januari 2009

Av Soran Ismail - 25 januari 2009 10:39

Ja, då är det dags att dra ner till Malmö igen. Det verkar vara så att jag är i Skåne och jobbar minst en gång i månaden.. inte mig emot, det har vart bra publik varje gång. Den här gången är det Malmö Comedy Festival som gäller. Det är andra året festivalen hålls, men för egen del är det första besöket.


En massa komiker på fyra olika scener under en massa timmar, det är upplägget. För de som är intresserade av att se mig så är jag på Rågscenen runt 16:20 och sedan på Vetescenen strax efter kl 19.00 (Det är inte jag som har döpt scenerna) Efteråt blir det lite prisutdelning följt av kalas, så det här kan nog inte bli fel. Förhoppningsvis lyckas jag skriva lite nya skämt att testa på tåget ner. Eller alltså, skämten ska ju testas på scenen när jag kommer fram, jag tänker inte köra stand-up på tåget, jag är väl för fan inte Magnus heller. 


Men vi får se hur det går med det där, det troligaste är att all min energi går åt att hindra mig själv från att kräkas..ANNONS
Av Soran Ismail - 25 januari 2009 04:56

Ikväll vill jag vara lilla skeden. Dessertskeden. Kan du vara den stora?

ANNONS
Av Soran Ismail - 24 januari 2009 20:14

Dags att röra sig mot Norra Brunn och förbereda sig för kvällens gig. Ska bli kul att testa några nya idéer, och se hur det som gick så bra i Uppsala i tisdags fungerar ikväll. Dessutom ska det bli otroligt intressant att se Batra, som alltid.


 Vad ska ni göra ikväll? Är det körslaget och mys för hela slanten? 

Av Soran Ismail - 24 januari 2009 19:07

Det är helt otroligt vad "shopping" tar på krafterna. Åkte in till Sthlm med min gode vän Markus, aka Räven, och efter en bit mat så skulle vi leta lite jeans till honom, och eventuellt ett par skor till mig. Vi gick runt i en och en halvtimme och jag är helt färdig i huvudet. Jag har nog inte gått runt på stan så länge sedan jag var 14-15 kanske och blev medlurad av någon tjej i hopp om att få kärlek i utbyte. 


Det var inte på något sätt mycket folk på stan, inte hetsigt, och vi var inte stressade, men det är bara saken med shopping som får mig att vilja sluta leva. Jag har en teori om att tyg suger åt sig all livslust som finns i rummet.


Jag tror att det är ganska safe att påstå att en ny undersökning (som jag har hittat på baserat på dagens erfarenheter) har visat på att shopping dödar tusentals svenska män varje år. Inombords, om inte annat. 

Av Soran Ismail - 24 januari 2009 13:51

Om ni inte visste det så är det sjukt tråkigt att diska. Dessutom är det inte alltid så lätt att förstå vad allt i köket är till för..

Av Soran Ismail - 23 januari 2009 18:16

Jag tänkte dra till Uppsala nu och leka där ikväll. Ska ni med eller?

Av Soran Ismail - 23 januari 2009 12:26

De senaste dagarna har det varit lite pajkastning fram och tillbaka mellan Blondinbella och Katrin Zytomierska. Det har handlat om dagens vikthets bland annat. Men även Svartskalle-Soran blir berörd av detta.Av Soran Ismail - 23 januari 2009 05:37

Nu börjar det går för långt. Jag sa ju till er igår, och så upprepar ni beteendet igen!? Jo, ni skötte er visserligen bra under dagen och folk var nöjda med er, men likväl. Lägg er i tid, ni är inga småbarn. Även morgondagen innehåller viktiga punkter som ni inte får missa. Det blir ledsamt att behöva tjata på er, men vad ska jag göra? Jag vill inte känna mig som en gnällig mor, men ni ger mig inget alternativ. Nu går ni och lägger er. Omedelbums! Efter att ni bortstat tänderna såklart, men det förstod ni själva.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se