Alla inlägg under januari 2009

Av Soran Ismail - 22 januari 2009 12:35

Efter några möten på förmiddagen är det nu dags att åka ner på stan och spela in fler klipp av Svartskalle-Soran eftersom de tydligen är väldigt uppskattade på siten. Och ja, jag vet.. det är 1000apor, inte 100 stycken.


För övrigt så är det helt otroligt vad jag sov dåligt i natt. Rekord i att drömma mardrömmar. Tror aldrig jag drömt så många på en och samma natt, eller ens på en och samma vecka för den delen. Säkert sju stycken olika, adrenalinet rusade genom kroppen när jag gick upp. Vettefan vad det kan bero på, men väldigt osoft var det. 


Här kommer del 5 i min tv-dagbok i alla fall. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 22 januari 2009 05:38

Vad håller ni på med? Gå och lägg er. Allvarligt. Det är inte tid för era lekar nu. Ni ska upp tidigt i morgon och ha möte med er revisor, sedan spela in fler klipp med 100apor. Efter det ska ni förbereda er mer för Kurdgalan, och sedan hålla i hela kalaset. Därför är det här beteendet oacceptabelt. Ni borde verkligen växa upp och lägga er i tid. Ni är inte barn längre, ni är för i helvete 21 år gamla. 


Jag är inte ens arg på er, jag är bara besviken. Riktigt jävla besviken. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 21 januari 2009 19:37

Nu är David här. Endast en och en halvtimme försenad. Fast han gillar inte det uttrycket, han vill att jag ska skriva "en och en halvtimme i tid". Medan vi förbereder oss för hur vi kan leda Kurdgalan på bästa möjliga sätt så kan ni få rösta på vilka/vilket citat ni gillar bäst. Till t-shirtarna alltså. Ni kom ju på en massa bra förslag, nu ska vi se vilka ni gillar mest.

Av Soran Ismail - 21 januari 2009 18:02

David är på väg hit nu. Eller han har vart det ett tag, men det är ju så med honom. Precis som med mig. Jag är nöjd om han kommer hit innan kl 21. Anledningen till hans visit, utöver trevligt sällskap, är att vi ska planera inför Kurdgalan i morgon.

 

Där kommer det vara en massa viktiga människor som har blivit speciellt inbjudna av olika anledningar, och jag och David då. Vi ska nämligen leda den här tillställningen.


Men eftersom det här inte är någonting som man kan köpa biljetter till så ska jag tipsa om ytterligare en sak. Det är visserligen något som jag nämnt tidigare, men nu har biljetterna släppts. Och jag kan avslöja att det är i Kanal-5 versionen som jag ska delta. Nämligen roasten:


Det kommer bli magiskt kul. Gästerna är tyvärr hemliga än så länge, men om ni vill köpa biljetter till de inspelningar jag deltar i så är det kl 20:00 den 3e Mars, samt kl 20:00 den 8e Mars som gäller. 


OBS!!! Ej för folk utan distans. 

Av Soran Ismail - 21 januari 2009 14:47

Kanske inte den bästa hittills, men ändå ytterligare ett avsnitt, för den som vill se.

Av Soran Ismail - 21 januari 2009 02:59

Det finns verkligen ingen klubb som är bättre i Sverige, det finns vissa som är likvärdiga på bra kvällar, men ingen som är bättre. Giget gick bra, testade en hel del nytt som fungerade över förväntan.


Lämnar er med ett videoklipp från Juni 2007, när jag firar midsommar för första och enda gången hittills. Ni som följde min blogg på 1000apor-tiden har redan sett klippet, så för er är det old news. Om det är någon som undrar så är det en köttbulle som hänger i ett snöre från midjan, och den ska in i munnen utan att man får använda händerna. Och ja, det har druckits lite alkohol. Jag skulle ju trots allt få lära mig hur man firar en traditionell svensk midsommar... 

Av Soran Ismail - 20 januari 2009 14:57

Ikväll ska jag försöka vara rolig på Stand Up Downstairs på Kalmars Nation i Uppsala. En av de bästa och roligaste klubbarna i landet, så jag har enbart mig själv att skylla om jag misslyckas. Innan ska jag åka in och träffa lite vänner från förr. Eller, de är ju vänner nu också såklart, men jag träffade dom "förr", så att säga.


Jag lämnar er med ytterligare ett klipp från Svartskalle-Sorans dagbok. Det är inte bara Blondinbella som måste ha en assistent.. 

Av Soran Ismail - 20 januari 2009 02:15

Nu var det längesedan jag lade upp en "God-Natt-låt". Den här är i samband med en artikel jag läste idag om att Britney måste gå in i studion och spela in låten igen. Hon måste ändra i refrängen från "If you seek Amy" till "If you see amy" för några genier på radiostationerna har listat ut att det låter misstänkt snarlikt "F-U-C-K me" och har därför hotat att vägra spela låten.


Detta är inte lika mycket ett exempel på hur konservativt och efterblivet USA är, som det är ett exempel på hur starkt patriarket är där. Naturligtvis är vi inga änglar här i Sverige, men de är några snäpp värre. Ni kanske har uppmärksammat att t.ex Lil Wayne har en låt som spelar frekvent idag som heter "Lollipop". Mycket tydligare sexuellt budksap än i Britneys låt, men han är kille så det är ok. Britney är tjej, så det är mindre ok.


Av samma anledning stormar folk mot att Britney är en dålig förebild för sina barn, men få reagerar på Ozzy Ozzbourne. Inte att någon verkar vara en optimal förälder, absolut inte. Men av de två så är det tydligt för mig vem som är sämst i alla fall.. men för en är det mer acceptabelt att vara det. Han är ju en rockstar. De är ju sånna. Hon däremot är en mamma, och ska bete sig därefter.


Jag vettefan, lite mycket tankar såhär på natten. Hursomhelst, jag gillar Britney.  Här är låten som vissa radiostationer nu vägrar spela. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se