Alla inlägg under januari 2009

Av Soran Ismail - 19 januari 2009 21:37

Jag slötittar på Idrottsgalan. Det är en sak som fångar min uppmärksamhet. En person. Björn Ranelid.


Såg ni hans tal inför utdelandet av priset för "Årets Ledare"? Fantastisk, det är det enda sättet jag kan beskriva honom på. Inte enbart positivt i alla bemärkelser, absolut inte, men det var underbart att se alla förvirrade ansikten när Ranelid raljerade kring krig, systrarna Kallur och det mest odemokratiska som finns, genetik.


Där kan Marcus Birro lära sig något. Där har vi en man som kan ta sig själv på alldeles för stort allvar, men ändå lyckas behålla charmen.

ANNONS
Av Soran Ismail - 19 januari 2009 14:28

Om ni har missat del två i serien Svartskalle-Soran på 1000apor så kommer den här. Det kommer nog en om dagen under den närmsta tiden.

ANNONS
Av Soran Ismail - 19 januari 2009 06:08

Nu är det dags att sova tror jag. Vad som tyder på det? Folk börjar vakna för att göra sig redo att gå till sina jobb och sina skolor.

Av Soran Ismail - 18 januari 2009 20:50

Förresten, en tanke bara. I Let's Dance, varför får man inte rösta på den man hatar mest istället för den man gillar mest? De skulle tjäna mycket mer pengar. Dessutom skulle "rätt" person åka ut. Som det är i dagsläget åker ju den som är i mitten ut. Som ingen tycker någonting speciellt om. Man kanske tycker att den är lite mysig, men den sticker inte ut. Det är inte den man älskar mest, och då röstar ingen på den, även fast ingen vill att den ska åka ut heller.


Fler skulle dessutom engagera sig. Jag vet ingen känsla som är så drivande som hat. Jag satt och slökollade lite i fredags, även fast jag kanske gillade några av dem så var det inte tillräckligt för att jag skulle orka ringa och rösta. Däremot fanns det folk jag hatade. Och kunde jag rösta ut någon så skulle jag definitivt ha gjort det.


Jag förstår att man inte kan ha så i Idol eftersom man ska få fram den person som folk älskar mest, inte tvärtom. Det är ju deras karriär bygger på. Men inte här. Här är det ju bara en kommersiell lek. Nåja.


Nu kanske ni tänker "tog det dig så här lång tid att komma hem till Knivsta? Fan vad långsam du är!" Men då har ni fel ska jag säga. Jag är kvar hemma hos mig. Nu tänkte jag bege mig. Ha en trevlig kväll. 

Av Soran Ismail - 18 januari 2009 17:34

Samtal med David idag vid 14-tiden.


David - Vad ska du göra idag?

Jag - Jag ska hem till Knivsta.

David - Varför det? 

Jag - Dels måste jag fixa med lite papper till företaget, sedan ska jag ändå uppträda där på tisdag, så då kan jag lika gärna vara hemma och ta det lugnt ett par dagar. Få mat och sånt. 

David - Ok.. när åker du då?

Jag - Närsomhelst, jag ska bara samla ihop mina kvitton och duscha sedan drar jag. 

David - Du kommer aldrig komma iväg.

Jag - Jo, nu vet jag ju vad jag ska göra. Jag ska börja nu med en gång. Ringer sen.

David - Ok. Vi hörs. 


Det har snart gått fyra timmar och jag har inte börjat än. Det ända jag har åstadkommit är att ta på mig en t-shirt och sätta mig vid datorn. Sista tåget går 23:11, hoppas att jag hinner med det.. 

Av Soran Ismail - 17 januari 2009 17:53

Blondinbella. De flesta verkar ha bestämt sig, antingen älskar man henne eller så hatar man henne. Allt som oftast har folk bestämt sig för det senare alternativet. Men jag är kluven.


Jag tycker att det är skitbra att hon går emot jantelagen. Att hon orkar stå emot allt hat som hon får, för det är inte lätt. Det gör mig positivt överraskad att gå in på hennes blogg och se henne skriva kloka saker kring dåliga förebilder och dagens vikthets. Sedan blir jag förvirrad när hon är en lika dålig förebild själv men i andra sammanhang. Jag syftar t.ex på hennes "tv-dagbok" som gick på tv400 fram tills igår tror jag, när hon pratar om diskning, filmpremiärer, shopping och dylikt. 


Det skulle kunna vara så att hon inte skriver alla sina inlägg själv. Eller att hon får tips och råd om vad hon ska skriva om ibland. Annars känns hon lite schizofren. I tv-programmet så tror jag att det är någon bakom kameran som har hetsat fram henne att säga dummare saker än hon kanske tänkt själv, för att det ska bli "bra tv". Hon som är ovan har kanske inte förstått hur illa det blir när allting klipps ner till 3 minuters idioti. Ni som inte har sett det: ta en titt. 


Ni kanske minns att jag skrev att jag skulle spela in klipp med 1000apor häromdagen. Det var det jag skulle driva med. Blondinbellas tv-dagbok. Här är första avsnittet. 

Av Soran Ismail - 16 januari 2009 20:11

Äntligen hemma efter spring på stan med en massa möten. Väntar nu på att Martina ska hämta upp mig så vi kan åka hem till Robin (ni vet, den där bögen jag umgås med ibland) och förfesta. Vi ska tydligen kolla på något program som heter Let's Dance har Robin bestämt. Det blir säkert bra. Jag har i alla fall inhandlat mina manliga skogsbärscider i förväg, så att kvällen ska bli bra.


Jag blev ju förresten tillfrågad att vara med, i Let's Dance alltså, men jag tackade nej. Tur är väl det, annars hade jag vart på tv varje vecka nu, och det hade ni aldrig orkat med. 


Tack för tipsen förresten, fortsätt gärna komma med förslag. Vad ska ni göra ikväll? Om ni ska ut i Sthlm så hoppas jag att vi ses ute. Då kan ni knacka mig på axeln och säga "Let's Dance".. "Let's!" kommer jag svara. Sedan kommer vi dansa. I timmar. Tills svetten droppar. Då och då kommer vi att avbryta, men enbart för att inhandla mer manlig cider. Vad sägs? 

Av Soran Ismail - 16 januari 2009 11:42

Hade lite möten igår, ett var med mitt bokningsbolag. De diskuterade att trycka upp t-shirtar och ha till försäljning. De tror att det kommer bli en "bestseller" i t-shirt väg. Vad vet jag, men kul är det. Och jag har ju fått en del mail om önskemål kring t-shirts, så det är klart att de som vill ska kunna införskaffa en. Men då är frågan, vad ska det stå?


Nu har ni chansen att vara med och forma dessa. Har ni något favoritcitat? Jag har väl någon tanke själv också, men det är ju ni som ska gilla dom. Kom gärna med förslag på något som jag sagt som ni fastnat extra mycket för, om det nu finns något sådant, så kanske det trycks upp på en t-shirt. 


Nu är det dags för nya möten, men vi hörs sen ok? Jag ringer. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se