Alla inlägg under januari 2009

Av Soran Ismail - 16 januari 2009 03:52

Och vet ni vad tjejer? Det gäller även för killar. Har man sagt "tack, men nej tack", då är det det som gäller. Även fast samhällets normer kanske säger annorlunda. Ville bara poängtera det efter kvällens utgång..


Nåja, nu är det läggdags. Eller vad säger ni? Ni har ju prov att skriva snart. Gå och lägger för fan. 


God Natt. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 15 januari 2009 05:43

Fortfarande vaken. Har ni vaknat än? Om ni har gjort det, för att åka till jobbet, så är ni hjältar. Jag har suttit framför youtube. Fan.. jag är en dålig människa.


Jag läste även på expressen om "humorkriget" och skrattade återigen åt deras rubriksättning.  Men jag kan meddela att jag ska vara med i en av kanalernas satsningar, i två avsnitt. Det ska bli så jävla kul. Äntligen. Äntligen så har konceptet kommit till Sverige. Ett koncept som funnits i USA i decennier, och är väldigt uppskattat.


Men jag är inte naiv. Jag räknar med "skandalrubriker" och några upprörda människor, generellt folk över 50. Men så är det alltid i början. Sedan kommer det ta sig. Folk kommer inse att man kan vara elak och rolig. Med det sagt så är inte allt elakt roligt, absolut inte, men man ska inte utesluta det heller. 


Om några år kommer galorna sluta vara så mesiga. Man kommer våga skämta mycket mer för folk kommer förstå att det är roligare att ha distans och bjuda på sig själv än alternativet. Som det är i mångt och mycket idag. Här kommer två exempel, ett från en komiker ett från en "kändisgäst" som försvarar sig själv. Båda roliga och väldigt modiga.  Enligt mig förstås, men det förstod ni själva. ANNONS
Av Soran Ismail - 15 januari 2009 02:36

Hallå mina små äppelfrön, vad gör ni? Ni sover väl inte? Jo det är klart att ni gör. Ni har ju jobb. Riktiga jobb. Ni bidrar till samhället på fler sätt än att bara betala skatt. Good for you. Men för er som är mer som mig så kan jag kanske underhålla er här i någon minut med ett par bilder. Jag har ju trots allt vart och lekt lite utomlands de senaste veckorna. Dessvärre hade jag bara en mobilkamera med mig, och kvalitén är därefter.


Först, Egypten:  


 

 Sedan, New York:

 


Nåja, sov vidare nu.  God Natt. 

Av Soran Ismail - 14 januari 2009 19:39

Jag var tröttare än jag trodde. Jag som aldrig kan sova igenom en natt utan att vakna minst tre gånger sov 13 timmar i sträck. Jag fick tvinga upp mig själv kl 15, och sedan dess har jag inte åstadkommit någonting. Eventuellt skulle vi spela in lite klipp till 1000apor men det blev inte av, kanske blir i morgon istället. Nu är det läge för en dusch och sedan dagens första måltid. Fan.. jag är ingen bra människa.


Ps. För att klargöra kring eventuella missförstånd angående mitt förra inlägg: om ni betalar inträde för att komma och titta på mig så kommer jag självklart vara så bra jag kan. Mitt allra roligaste, så att säga. Men om det är gratis inträde så kommer jag att våga experimentera mer. Kom gärna och kolla. Ds. 

Av Soran Ismail - 14 januari 2009 00:35

Kvällens gig gick inge bra. Alls. Eller, det kunde ju ha gått sämre, absolut. Men jag var inte bra. Så kan det vara ibland. Snarare, så måste det få vara ibland. Speciellt på gratis-klubbarna. Jag är nöjd över att jag vågade misslyckas, nu gäller det att fortsätta så under hela våren och få fram massa nytt kul material. Och jag ska absolut säga till mer än en timme i förväg framöver, men i det här fallet visste jag inte om det själv förrän precis innan jag sa det till er.. 


Här är alla offentliga framträdanden jag gör, som ni har möjlighet att besöka, under Januari månad. Säger till om det dyker upp något mer


Kalmars Nation i Uppsala den 20/1 (enbart för studenter)

Norra Brunn den 24/1

Malmö Comedy Festival  25/1 

Casino Cosmopol i Sundsvall 28/1 


Meanwhile så märker jag att jag tydligen är större än jag trodde i Japan. Det utan att ha marknadsfört mig på något sätt egentligen. Nåja, alltid kul med uppskattning. Det är några japanska tjejer har gått ihop och gjort en hyllningsvideo till mig. Då är frågan: när ska ni göra detta för mig? 

Av Soran Ismail - 13 januari 2009 19:04

Efter att ha sett Louis CK två gånger, och Greg Giraldo fyra gånger på en vecka så var inspirationen på topp. Men det var innan jag satt ensam i min lägenhet, samtidigt som mörkret trängde sig på utifrån och jetlaggen åt upp mig inifrån. Nu känner jag mig plötsligt inte alls lika inspirerad längre, men jag tänkte skita i det. Jag ska till EGO och ställa mig på scenen. Vad jag ska prata om? Ingen aning. Inte den blekaste. Blir säkert ett och annat från USA eftersom det ligger färskast i minnesbanken. Så hoppas jag bara att något kul ska komma ur det..


Så gjorde jag på open mic i NY och det blev ju kul, för mig i alla fall. Förhoppningsvis får jag ut något även av det här.. men just nu känns det mest jobbigt. Hur det gick får ni veta lite senare..


ni som vill komma och kolla är hjärtligt välkomna, kl 20:00 börjar det. Kammakargatan 22 är adressen. 

Av Soran Ismail - 13 januari 2009 09:23

Bakåt i tiden är aldrig kul att flyga. Gärna västerut, men inte österut. Planet lyfte 17:30 lokal tid, och landade ca kl 01:00 NY-tid = ingen sömn alls. Vanligtvis hade det vart en utmärkt tid att komma hem och gå och lägga sig på, men inte nu. För när vi landade var klockan 07:00, lokal tid. Jag har alltså skänkt bort min tid mellan klockan 01:00 - 07:00, då jag vanligtvis sover. Så nu sitter jag här och är svintrött, kommer väl somna närsom och vakna upp vid 15-16 tiden. Ett smidigt sätt att våldföra sig på sin dygnsrytm, om man nu var i behov av det. 


Såg nu också att någon snäll själ hade lagt upp klippen från Grammisgalan (Popskolan) på youtube. Jag förstår vad ni menar med att det andra var sämre, det var det verkligen. Mycket material som var bortklippt.. men så blir det. Här är klippen i alla fall för er som vill se. 


God Natt / God Morgon. 

Av Soran Ismail - 12 januari 2009 17:36

Magnus har nu mailat hela klippet till mig, så det ligger uppe för er som vill se. Men som sagt, all-in-all, en väldigt bisarr kväll, men det var kul att snacka lite med de här människorna. Vi hade kul i alla fall..


Nu är det dags att bege sig hemåt till Sverige igen efter en väldigt lyckat inspirationsresa.
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se