Alla inlägg under januari 2009

Av Soran Ismail - 12 januari 2009 08:29

Häromdagen var jag, David och Magnus på en open mic. Det var otroligt intressant, vi hade skitkul i alla fall. Men det var inte "haha" kul, utan mer abstrakt roligt. Förutom oss var det kanske 5 andra personer i hela lokalen, samtliga komiker. Samtliga dåliga komiker också, förutom en.


Magnus hade pratat innan mig, hans set kan ni se här, och efteråt gick jag upp och improviserade kring några tankar jag hade. Det kostade 5 dollar för 5 minuter på scenen, och det fick det vara värt.. Förhoppningsvis får ni se hela klippet snart, men än så länge är det bara en liten snutt som Magnus har lagt upp.


 

ANNONS
Av Soran Ismail - 12 januari 2009 00:25

Efter att ha tittat runt lite till bland tjejernas videoklipp så fick vi lite till inspiration, så vi satte på kameran och improviserade lite, hoppas ni gillar det.


Ps. Skönt att tjejerna bjuder på sig själva. Trist med folk utan distans. Ds. ANNONS
Av Soran Ismail - 10 januari 2009 21:11

Innan badet tänkte jag dela med mig av min och Davids videoblogg härifrån. Maria och Gisella bad mig att kolla in deras blogg, och naturligtvis gjorde jag det. Men när jag klickade in mig där hade jag ingen aning om att jag skulle bli inspirerad till att göra en egen videoblogg, tillsammans med David. Såklart. Tack tjejer!


bad

Av Soran Ismail - 10 januari 2009 20:51


David är våghalsig och living on the edge, så att säga, vid vår pool på hotellet. Nu är det dags för ett litet bad, eller vad säger ni? 

Av Soran Ismail - 10 januari 2009 10:44

Det var precis vad det var. Helt underbart. Bästa jag någonsin sett. Han levde upp till alla mina skyhöga förväntningar, and then some. Louis C.K är världens roligaste människa. Punkt. Dessvärre åkte han iväg direkt efter sitt set så jag hann aldrig växla några ord med honom, men det är helt ok. För som sagt, hans stand-up var magisk. Jag vet inte om man ska inspireras eller lägga av helt.. 


Andra komiker under kvällen var också bra. Alla utom Dave Atell ville man se mer utav. Han var bättre än igår visserligen, men ändå sämst under kvällen. Efteråt mötte jag och David upp en av mina bloggläsare, Johanna, och hennes vän, för en drink eller två. Det var trevligt. Det ska sägas också att det faktiskt är ett riktigt uruselt kort på Johanna, men eftersom hon är skön tjej med bra attityd så är det ganska skitsamma. Och det är det ju verkligen. 


En underbar kväll/natt som avlutas nu.. 


God Natt. 

Av Soran Ismail - 10 januari 2009 02:08

David står i duschen, och så fort han är klar med sina diverse anisktskrämer och smink så ska vi äta något innan vi beger oss till Comedy Cellar för att kolla på Louis C.K. Hoppas han kan leva upp till förväntningarna..


Men just det, nu är det ju fredagsnatt hemma i Sverige. Ni är säkert ute och har kul. Om ni inte bor i Borås det vill säga. Då har ni med största sannolikhet inte kul, säger mina fördomar och en natts erafenhet mig.

Av Soran Ismail - 9 januari 2009 23:04

Om vi hade kul igår? Ett citat från Magnus blogg. Han ljuger inte på något sätt


"Tydligen tog Soran illa upp för att jag fotade min balle och tänkte MMSa till hans mamma. Det är väl nån kulturgrej."


Det är väl ganska tryggt att gissa på att jag kommer ta upp det här på en scen i ett eller annat sammanhang. Om det sedan blir roligt eller inte får vi se.. Av Soran Ismail - 9 januari 2009 18:10

 Magnus och David är lyckliga tillsammans. 


Sedan hade jag en konversation med Magnus om hans tatuering, som han införskaffade spontant igår. Han kom förbi vårt hotellrum tidigare på dagen för att stolt visa upp den, och sedan fortsatte han prata om den när vi var ute. 


Magnus - Har ni sett min tatuering?

Jag - Jo du kom förbi hotellet och smörjde in den..

Magnus - Ska vi göra en på dig också? I morgon?

Jag - Nej tack. 

 Magnus - Varför inte? Jävla fegis.

Jag - Det finns inget jag känner att jag vill rista in i min kropp..

Magnus - Joo, det är klart att det gör. Var inte så jävla feg, det gör inte så ont. Pappa Magnus kan följa med

Jag - Sluta låt som att du är gammal. 

Magnus - Jag är ju gammal..

Jag - Det är du inte alls. Inte ett dugg.

Magnus - Du, när jag växte upp så hade vi inte internet

Jag - Ok, nu när du börjar prata om hur det var på "min tid", då låter du asgammal. Ska du ha lite marmeladkulor också? Bridgeblandning kanske? 

Magnus - Du är så jävla kaxig. Kolla här nu bara, visst är den snygg!? 

Magnus med whiskey = en glad Magnus. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se