Alla inlägg under januari 2009

Av Soran Ismail - 4 januari 2009 23:59

Om det inte är så att ni vill se pyramiderna det vill säga, då ska ni absolut åka, för de finns där. Det är ingen lögn. Jag lovar. Men det är tur för dem att de har sin historia, för i övrigt finns det ingen större anledning att resa dit.


Snorkling finns på andra ställen. Är det sol man är ute efter så finns även det på avsevärt många fler ställen, och dessutom ofta billigare. Dessutom blåser det mycket i Hurghada. Stället är överfyllt av ryssar. Dryga, otrevliga ryssar. Kulturen som finns i Egypten är extremt påfrestande för en som är uppvuxen här i Sverige. Vidare är maten det största skämtet jag någonsin vart med om. Det var en parodi på mat. Jag köper inte att det bara är "annorlunda", nej ibland är det bara dålig mat och det var det nu. 


Nej, jag skulle inte rekommendera någon att resa till Egypten, om det inte är för det faktum att man vill se pyramiderna, som sagt. 


Men nu är jag hos David och har lite pyjamasparty igen. Taxin är här om 5 timmar och ska ta oss mot ett mycket roligare resmål. New York. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 2 januari 2009 18:51

Betraffande Parlamentet sa forstod jag nastan att det skulle bli kaosartat efter den inspelningen. Och det stod val klart aven innan inspelningen borjade med 11 panelmedlemmar som ska forsoka ta plats.. Man far nog ta det for vad det ar, ett jubileumsprogram. Kul nar man ror om lite ibland, experimenterar. Hoppas att det blev ok i alla fall, och det tror jag nog. Far ta en liten smygtitt nar jag kommer hem. 

Intressant for ovrigt att de kliptte med mitt finger i slutet.. det trodde jag inte.  


David har nu hort av sig med ett forslag, och jag nappade. Nu ar det bestamt. Ca 30 timmar efter det att jag landar pa Arlanda ska jag befinna mig dar igen. Den gangen for att resa till New York. Jag och David kommer vara dar en vecka. Ha kul, samla intryck och naturligtvis kolla pa stand-up.


Det ar spontanitet nar den ar som bast.ANNONS
Av Soran Ismail - 1 januari 2009 19:41

Borjar om 20 minuter dar hemma. Ni som tittar och vill kommentera gor det med fordel har, om ni vill att jag ska ta del av det vill saga.

Av Soran Ismail - 1 januari 2009 19:18

Det ar synd att ni inte var har igar, det ar det verkligen. For det gar inte att aterberatta. Fira ryskt nyar i Egypten, sasom araberna har forestallt sig.. hela spektaklet var abstrakt.


Bara som exempel:

Vid tolvslaget. De borjar ranka ner fran 10, sasom de antagligen har sett pa tv att man gor i vasterlandsk kultur. Bara det att klockan var 23:58, men men. No biggie.. Sedan borjas det.

TEN, NINE..EIGHT, SEVEN, SIX.. notera att det under hela den har tiden star brutalt fulla ryssar overallt som standigt serveras av smaskramda araber.

FIVE, FOUR, THREE, TWO, ONE! Sa satts musik pa. Det ar melodin till Bjallerklang. Eller Jingle Bells, om ni sa vill.


Sa jag firade in det nya aret genom att skala med min familj till melodin av bjallerklang. Men som sagt, det var mysigt och jag hade inte forvantat mig nagot annat. Storre delen av kvallen lekte jag med nagra svenska barn som bestamde sig for att vi skulle ha krig. Och det kan man ju inte saga nej till, det galler att visa vem som bestammer, tankte jag.


15 minuter senare orkade jag inte mer och fick ge mig..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se