Direktlänk till inlägg 2 februari 2009

Lite tankar

Av Soran Ismail - 2 februari 2009 21:43

Ni vet min vännina Annika? Jo, men hon på bilden från i lördags. Vi är vad man kallar för barndomsvänner. Vi har gått i parallellklasser sedan lågstadiet. Min lärare hette Ulla, en väldigt oskyldig och rar lärare. Annikas lärare hette Harriet, en ond och väldigt arg människa. De fick aldrig leka med oss såsom jag minns det, och man fick inte göra det ena eller det andra. Men man hör det nästan på namnet, att hon skulle vara arg, visst gör man? Harriett. Känner ni någon snäll Harriett? Jag har bara kommit i kontakt med en enda Harriett i mina dagar och hon har vart dålig. Så 100 % av alla Harriett jag har träffat har vart människor som jag har ogillat. Hur ser er Harriett-statistik ut? 


Lite tankar jag hade i huvudet bara.. men hörrni, nu börjar RAW om 10 minuter på kanal5. Missa inte det. 

 
 
Malle

Malle

2 februari 2009 21:49

jag kommer missa det, för min mamma och syrra måste verkligen kolla på prisonbreak..och dom får absolut inte missa en minut ut av det...
jag sur? skoja inte...
titta åt mig är du snäll

http://www.maddedans.blogg.se

 
Ingen bild

johanna

2 februari 2009 21:51

jag träffade en riktigt snäll harriet en gång.. hon plåstrade om mig när jag gjorde illa mig. snäll harriet.

 
Sara

Sara

2 februari 2009 21:53

Jag känner 2 Harriet. den ena är min var tillsammans med min morfar och hon är riktigt elak, det finns nog ingen annan människa på denna jord som är så elak som hon. Den andra Harriet jag känner är en ängel, hon är som en film mormor, den man får godis av och bara lagar god mat men man behöver inte äta upp sina grönsaker om man inte vill. Iallafall så finns det en snäll Harriet

http://saralive.bloggagratis.se

 
Ingen bild

johanna

2 februari 2009 21:57

Aldrig att man missar raw, ska du vara med i något avsnitt?

 
Ingen bild

Lili !

2 februari 2009 22:04

Jag har en moster som heter Harriet! Hon är ju typ klockren! Hon är en av dom snällare och roligare Harriet:arna! =)

 
Ingen bild

Henke

2 februari 2009 22:39

Betnér var ju grym, som alltid. Hon kanadensiskan var riktigt bra också. Ska lätt kolla nästa vecka. Glans får man ju inte missa :p

 
Ingen bild

Joel

2 februari 2009 22:58

Mina Harriets har alltid hetat Agneta. En och annan Gunilla också.. men dom har inte varit lika frekvent ilskna som Agnetorna.

 
Ingen bild

M

2 februari 2009 23:24

hon från kanada var ju fan sämst, en tjej som skojar om sex, ojojoj vad kontroversiellt och stötande. Betner var som Betner brukar, ganska underhållande att lyssna på men inte så rolig.

 
Isabelle

Isabelle

2 februari 2009 23:41

förfan, hade med en harriet lärare.. Fyfan hon var seriös hemsk!

http://chopthemdown.blogspot.com

 
Roziie

Roziie

3 februari 2009 00:00

Den enda Hariette i mitt liv finns egentligen inte i mitt verkliga liv. Hon är en karaktär från TV. Kommer du ihåg "Räkna med Bråk"? Den med Steve Urkel.. Mamman där hette Hariette och hon var en cool kvinna.

http://roziiie.blogg.se

 
Roziie

Roziie

3 februari 2009 00:02

Sen måste jag bara säga att jag ser fram emot nästa veckas avsnitt av RAW då min älskling Johan Glans uppträder :) och Özz får man inte glömma heller.
Snacka om att jag INTE kommer missa er Newroz turné ;)

http://roziiie.blogg.se

 
Ingen bild

en mamma

3 februari 2009 02:09

Hej Soran. Under en familjesemester hade vi svårt att väcka vår kära dotter. Men vi kom ett knep. Orden Harriet kommer ,fick henne att vakna till o det med besked . Hon satte sig upp i givakt o vips kunde vi alla gå o bada. Det är samma Harriet vi tänker på.

 
Maria

Maria

3 februari 2009 05:20

Jag vet om en Harriet, hon var min systers hemkunskapslärare (jag hade tur i oruten och fick en annan, lika hemsk). Hon kunde inte säga "R" och ironiskt nog var hennes mest använda mening "Rör inte mina krukväxter" och ja.. Ni kan ju lista ut varför eleverna skrattade.

http://tur1.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

3 februari 2009 08:02

Jag känner en Harriet, och hon är inte elak.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Mathilda

Mathilda

3 februari 2009 11:30

Jag har också bara kommit i bekantskap med en Harriet under mitt liv. Hon var rektor på min skola när jag gick på lågstadiet. Men hon var riktigt trevlig faktiskt.

http://mathildahugosson.blogg.se

 
Ingen bild

Em

3 februari 2009 13:20

min gamla dagmamma hette Harriet. Det enda jag kommer ihåg av henne var att hon rökte, hela tiden.

 
Sanna

Sanna

3 februari 2009 13:39

Känner ingen Harriet varför jag inte kan bidra med någon statestik. Såg RAW och fick mig ett gott skratt som vanligt. Tyckte hon, "canidian girl" var superkul!

http://sancha

 
andrea

andrea

3 februari 2009 15:22

Jag känner bara en extremt försiktig Harriett. Alltså är mina Harriett-erfarenheter motsatta dina ungefär.. ;)

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Tomas

Tomas

3 februari 2009 17:04

Känner en grymt schysst och jätterolig Harriet som det alltid och enbart varit positivt att hänga med. Jag tror din Harriet är i andra änden av spektrat. Materia och antimateria, typ. Parar man ihop dom så exploderar universum.

http://loveisdigital.blogspot.com

 
fanny roethlisberger

fanny roethlisberger

3 februari 2009 18:58

jag känner en Harriett, hon är snäll :) fast hon är iofs finlandsvensk och bor till och från i afrika, kanske beror på det?

http://roethlisberger.blogg.se

 
Linn

Linn

3 februari 2009 20:11

Jag känner en Hariett. Hon framstår lite evil, men vill bara gott.

http://www.skabbungen.bilddagboken.se

 
Ingen bild

Lala

4 februari 2009 21:40

Jag känner en assshysst Harriet, min barndoms granne. Hon var en matglad tant som påtade i trädgården, bjöd på godis och hälsade jämt!
Nu var det i och för sig 7 år sedan jag träffade henne.. Hon kanske är död nu, jag vet inte men under sina glansdagar var hon fantastisk!

 
Niklas

Niklas

18 februari 2009 14:53

Räddaren i nöden

http://infamousanon.blogg.se

 
Ingen bild

Soppan

18 februari 2009 16:12

Räddaren i nöden nr 2 x)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards