Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

Arvika

Av Soran Ismail - 4 februari 2009 13:28

Jag ska bege mig mot Arvika nu, för andra gången i mitt liv. Första gången var det Arvikafestivalen som gällde, jag var där med riksteatern och deras Open Jam-projekt. Och jag hatade det. Jag har alltid hatat festivaler, men nu fick jag besöka min första och det var precis så illa som jag hade fått återberättat för mig/sett på bilder. 


Jag vet, det här är knappast något som kommer göra mig populär hos er. Det finns inget folkligare än musikfestivaler. Men jag klarar verkligen inte av det. Det är så fruktansvärt äckligt. Inte duscha på fyra-fem dagar, somna full i ett tält i lera, vakna upp kl 7 av att solen lyser så starkt att man inte kan andas. Sedan börjar folk öppna sina varma alkoholhaltiga drycker. Bajamajor. Alla "the - " band som spelar. Tack, men nej tack. 


Jag vet, "men det är lugnt att vara så skitig, alla andra är ju också det". Men det håller inte som argument för mig. Jag vill inte bada i bajs för att "alla andra gör det, så det är lika äckligt för alla". 


Nåja, den här gången blir det säkerligen mycket bättre. Nu är det inte en festival jag ska uppträda på, utan stand-up klubben Get Up Stand-Up, tillsammans med Fredrik Andersson. 

 
 
Ingen bild

Sanna

4 februari 2009 13:38

Håller med dig om festivaler...jag var på Hultsfred en gång, kom dit två dagar innan festivalen började och åkte hem kvällen innan det började...det kändes nödvändigt.

 
Malle

Malle

4 februari 2009 14:15

Jag hatar såndanna där festivaler..fattar inte grejen riktigt.

http://www.maddedans.blogg.se

 
Ruff

Ruff

4 februari 2009 14:21

Fan vad Arvikas ungdomar är produktiva, med klubbar och grejer. Hälsa My från mig, om du stöter på henne...

http://myspace.com/badrockare

 
Camilla

Camilla

4 februari 2009 14:39

OJA, jag håller helt med om festivaler! Jag har aldrig fattat det roliga med att sova i en gyttjepöl och dricka varm öl till frukost. Skulle jag av någon konstig anledning besöka en festival så skulle jag bo på hotell, inte för att jag riktigt har råd till det. Googlade dig för ett tag sen, man får fram mycket roligt!

http://camillan.bloggagratis.se

 
andrea

andrea

4 februari 2009 14:40

Arvika är ju min lilla sommarhåla, haha, kul att du ska dit! ;D Visste dock inte att det fanns en stand up-klubb i den staden som inte ens har H&M, hm...

http://andreaf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

lina

4 februari 2009 17:55

Jag håller med om det där med festivaler. Jag skulle aldrig övernatta på ett festival område, de är precis som du berättade. Jag var förra sommaren på en fetival. O just den dagen regnade det jättemycket så skorna badade i lera, men no hade man kul. men när man for hem med tåg, var det som att har du lekt me grisarna hela natten.

 
Ingen bild

Jennifer

4 februari 2009 19:23

Håller med totalt! Äntligen fler som tycker som jag, alla mina kompisar tycker att jag är knasig som inte vill hänga med på festival eftersom det är "såååå" rolig! Neverever festival!

 
Ingen bild

nena

4 februari 2009 19:36

men shit äre fina gänget här eller?! festival är det bästa som finns, i sommar blir det arvika för tredje året i rad för mig. underbart. träffade för övrigt min nuvarande pojkvän på arvikafestivalen (:

 
Ingen bild

Stina

4 februari 2009 22:33

hmm, festivaler är inget för mig heller kan jag säga. jag antar att det inte finns något större nöje i att befinna sig på en sådan om man är alkoholfri, i alla fall inte för mer än en dag. Jag tror därimotatt jag måste ta mig en titt på The killers (faborit) nu när dom endast behagar besöka hultsfred när dom är på sverigebesök.

 
Yossi (Miffo)

Yossi (Miffo)

4 februari 2009 22:40

Festivaler är det bästa som finns. Bara man väljer rätt festival och lösningar på alla dina problem finns:

1. Ha en balja som du fyller med kranvatten, lägg ölen i dem så blir de kalla!
2. Duscha gör man kanske inte. Men jag brukar alltid tvätta mig med kranarna på morgonen med både shower gel, schampoo och sedan raka mig med aftershave. Och borsta tänderna!
3. Bajs? Lera? INBILLNING!
4. bajamajor är hemska. Men vi killar har ju turen att kunna göra vår business vid stängslet eller i skogen.

Sen njuter man bara av alla bra musik, alla sköna människor och fina vänner som man uppfinner nya internskämt med.

Emmaboda i sommar och jag längtar redan.

http://www.livserfarnaesteter.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skapa flashcards