Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Soran Ismail - 4 februari 2009 12:08

Någon månad efter det att jag flyttade in fick jag ett brev från Stockholm Gas där de berättade för mig att min spis var för gammal och det var inte ok. Det var en ren livsfara, inte bara för mig utan för alla i min närhet. Gasen är tydligen superny och det kan inte spisen hantera, inte under en längre tid. Eller något sådant. Jag förstod inte riktigt. Det enda jag förstod var att jag var tvungen att köpa en ny spis och att de samarbetade med ett företag och så fick man köpa en av dem. Snällt va?


Därför är det just nu två okända män i mitt kök som bånkar och stånkar. Mor har ju alltid varnat för att släppa in okända män i lägenheten, men jag vettefan, det här var ju inte så farligt. Och den nya spisen är ganska fin. Inte för att den kommer att användas, men likförbannat, den är fin. Och jag uppskattar någonting vackert, även om jag inte använder det. Det gäller såväl spisar som damer. 


Ah just det. God morgon. 

Av Soran Ismail - 4 februari 2009 03:02

Jag minns när jag gick i sjuan och Lunarstorm var den nya innegrejen. Det var så spännande med en massa folk man inte kände som man kunde prata med. Man kunde låtsas vara någon helt annan än den som alla andra i skolan kände. Jag minns att jag började diskutera mitt dåvarande favoritband (se nedan) med en tjej i något forum. Hon var ett par år äldre och det hela var väldigt spännande för mig, även fast det aldrig utvecklades till någonting. Jag kunde i alla fall leka med tanken. Varje "brev" vi skrev avslutades med ett citat från den här låten, det blev väl ett tiotal innan det hela dog ut..



Skapa flashcards