Direktlänk till inlägg 9 februari 2009

Obefogad irriation

Av Soran Ismail - 9 februari 2009 23:38

Jag är hemma i Knivsta igen. Passade på att följa med lillasyster hem igår, och fixa några ärenden i Uppsala under dagen.


Det är verkligen helt otroligt hur snabbt man (läs: jag) tröttnar på att vara hemma. Jag blir provocerad över att det är andra människor här. Detta trots att de inte på något sätt stör mig, annat än att bara vara. Efter varje harmlös fråga så känner jag hur irritationen växer, de vill veta om det ena och det andra. När de ska få komma hem till mig och sätta upp lampor, hänga upp gardiner, osv osv.. Helt förståeligt, rent logiskt. Men mina känslor visar ingen förståelse. Jag svarar, är relativt trevlig och håller masken, naturligtvis. Men jag har lite svårt att förstå mig på mig själv när jag tycker att det ska bli riktigt skönt att komma hem igen trots att jag inte vart här mer än 24h. Och de flesta av dessa timmar har spenderats i Uppsala..


Som tur är så har jag min katt här. Jag brukar plocka hennes päls. Nu vill jag inte att någon ska hetsa upp sig över det här, man kan göra det fyra gånger.. 

 
 
Ingen bild

anna

9 februari 2009 23:47

Är det ingen i din familj som läser din blogg?

 
Ellen & Anna

Ellen & Anna

9 februari 2009 23:57

Vi var också i Knivsta idag, vi hjälpte till med en flytt.

http://humorforhelaslanten.blogg.se

 
Ingen bild

Tinan

10 februari 2009 00:19

Jag saknar mim mamma. Trots det vet jag att jag kommer känna likadant som du gjorde idag. Med skillnad att jag har fina lampor i mina fönster.
Vad sa den här kommentaren om mig? Ålder, sysselsättning, mental kapacitet?
Berika mig med din analys!

 
Manne

Manne

10 februari 2009 00:28

Plocka kattens päls? Öh what?! På fästingar eller? Haha (ojdå lite osmarthet)

Älskar min Tusse! Katter é goa djur. Självständiga och helt och hållet underbara!

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Beundraren

10 februari 2009 13:27

Såg dig och din fina beiga jacka och din very najsiga mössa! Mitt i uppsala centrum, du borde vara här mer ofta och rulla in mot stan, så vi kan få mer ögonkontakt grabben!

 
Ingen bild

lina

10 februari 2009 17:41

jag håller med man tröttnar på att vara hem. Just nu är ja hemma för har praktik, har varit snart 3 månader o längtar tillbaka till min lägenhet o skolan. Men det är inte många veckor kavr så får jag åka tillbaka :)

 
Marran

Marran

10 februari 2009 17:55

Jasså du e sån du som plockar päls istället för dun:p Ja katter e mysiga. Själv har jag två katter. Det är bra med djur man är aldrig ensam ju :)

http://www.marran.bloggsida.se

 
Ingen bild

Jennifer

10 februari 2009 19:27

Hej där!

Jag är en såndär unge som är 20 år, pluggar och fotfarande bor kvar hemma. Förstår precis vad du menar med harmlösa frågor, det driver mig till vansinne. Är tiden inne för mig att flytta?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skapa flashcards