Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Misslyckat skämt

Av Soran Ismail - 21 februari 2009 19:29

Jag har nämnt det tidigare, Davids konstanta försök att göra mig obekväm. Han går fram till främlingar, pekar på mig och frågar "ser ni vem det är? Känner ni inte igen honom? Det är ju Soran från Parlamentet!" Det blir dumt på många sätt. Obekvämt för dem, och för mig. Framförallt framstår jag som en superidiot som har bett David, min okände kompis, att gå runt till folk och berätta vem jag är.


Men så i Lund häromdagen gick det inte riktigt som han hade tänkt sig. Jag hade precis gått och köpt en manlig cider till mig, och en mesig öl till David. Någon minut efter att jag hade återvänt till borden så lutar sig en av tjejerna från bordet bredvid (de var fyra stycken), över till vårt bord. Hon tittar på David och frågar "Ursäkta mig, men är det inte du som är Soran från Parlamentet!?" 


Jag är först förvirrad, men sedan förstår jag och brister ut i skratt. Det gör även tjejerna. David hade, som så många gånger förr, bett henne fråga mig detta för att försöka vara rolig. Tjejen i fråga hade dock missförstått och trodde att David var den som hade vart med i Parlamentet, och han ville att det skulle komma fram genom att hon frågade lite "diskret". Hon hade nämligen aldrig sett Parlamentet och hade ingen aning om vilka som var med.. 


Det var underbart hur fel det blev. Hon trodde antagligen att vi var något homo-par ute på en date (det var ett ganska mysigt ställe med tända ljus), och nu skulle han försöka imponera på mig genom att namedroppa lite smidigt att han har vart med i Parlamentet. Men inte själv, utan hon skulle hjälpa honom, så att han inte framstod som självgod. Och vem vet, det kanske rentav kunde leda till att David fick mig i säng? Så hon ställde upp och gjorde det. 


Så jävla fel blev det. För David. För mig blev det helt perfekt. 


Ikväll ska jag försöka lyckas bättre med mina skämt än David gjorde med sitt. kl 21 på Norra Brunn för de intresserade. 


Sedan blir det Retro. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Soppan

21 februari 2009 20:06

Haha, ja, det blev lite fel kanske x) Men det e ganska jättekul att läsa om, jag borde ha vare där, bara för skojs skull, men nu är jag förliten och jag skulle ändå inte ha vare där x) Jag e så konstig, ska nog sluta kommentera xD

 
Manne

Manne

21 februari 2009 21:15

Vilken bra karma! Med både överraskande och rolig(för din del främst) utgång!

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

sarkozy

21 februari 2009 21:19

Men nu missar du ju Petra. Hon är grym ikväll!!!

 
Sofia

Sofia

21 februari 2009 21:41

Vem har aldrig sett parlamentet? Knas.

http://sojaan.blogg.se

 
Ingen bild

Amanda

21 februari 2009 22:24

Håller med Sofia på den där..

 
Ingen bild

!!

22 februari 2009 00:05

HAHA

 
Ruff

Ruff

22 februari 2009 04:00

Annars är det ju jättekul att insinuera till någon tjej som ens killkompis flirtar med att han är ens pojkvän, bara för att retas.

Själv har jag just upplevt en kväll på krogen då två av mina vänner gett sig fan på att hitta ett hångel åt mig (något jag själv inte var lika pigg på) och de raggade upp tre tjejer åt mig, varav samtliga visade sig ha pojkvän. Jag skrattade gott åt Joels och Mitas försök...

http://myspace.com/badrockare

 
Ingen bild

Victoria

22 februari 2009 08:14

Haha! Sjukt roligt! Vad sa David?

 
Sanna

Sanna

22 februari 2009 20:38

David är ingen snäll lekkamrat för dig. Jag tycker du ska skvallra till hans mamma och pappa. Gör det redan imorgon så kanske han får stanna hemma en vecka. :)

http://sancha

 
Ingen bild

Emelie

22 februari 2009 20:58

Hejhej! Jag heter Emelie och jag undrar om du skulle vilja svara på några frågor här nedan, håller på med ett psykologiarbete. Skulle vara mycket tacksam om du kunde ta dig tid till att svara på frågorna :).

1. Har du alltid vetat vad du vill bli/jobba som?
2. I så fall, varför vill du göra det?
3. Vad har du för mål? Var det att bli komiker ett av dem?
4. Vad har du för strategi för att lyckas?
5. Var fick du din inspiration ifrån?
6. Har det varit svårigheter med att uppnå ditt mål? I så fall hur klarade du av dem?
7. Hur kände du när du uppnått ditt mål?
8. Hur har du gått tillväga för att uppnå ditt mål?
9. Tycker du att det är viktigt att sätta upp mål här i livet?
10. Har du fått mycket stöd av familj och vänner när du nått ditt mål?
11. Tycker du det är viktigt med stöd från människor i din omgivning?
12. Vad har du för mål idag?

MvH/Emelie

 
bowlingjocke

bowlingjocke

24 februari 2009 18:08

Apropå cider. Smakade på en ny cider (manlig förstås) i går. "Cid" heter den. Trodde att jag köpte päron, men såg senare när jag kom hem att det var kaktus/lime, men den var skitgod :)
Så.. den rekommenderar jag ^^

http://bowlingjocke.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se