Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Söndagstankar

Av Soran Ismail - 22 februari 2009 22:25

Läser att Rihanna verkar förlåta Chris Brown, efter (den påstådda) misshandeln. Nu ska man visserligen vara lite källkritisk och inte tro på allt man läser, men ligger det något i det är det ju ytterst beklakligt. Sedan tycker jag det är lite lustigt att Chris Browns första låt, som han slog igenom med, heter "Run It!" och att det var precis det han gjorde efter att ha slagit sin flickvän till den grad att hon svimmade av. (pekar det mesta på)


Sen undrar jag om Rihanna visste hur rätt hon skulle få när hon sjöng detta i låten "SOS":


"S.O.S. please someone help me.
It's not healthy... for me to feel this way
Y.O.U are making this hard,
I can't take it, see it don't feel right
"


Sen är det väl "lustigt" (om man med "lustigt" menar "tragiskt") att radiostationer vägrade spela Britney Spears låt "If You Seek Amy", men Chris Brown hörs fortfarande utan, mig veterligen, några större burop. Jag tror faktiskt att allt det här kommer blåsa bort. Att säga att det är "synd" är väl en liten underdrift.. 

 

Det är lite sånt jag tänker på så här på söndagskvällen. Och att det är skönt med en lampa i hallen, efter sex månader.

 
 
Ingen bild

Soppan

22 februari 2009 22:48

Jag kommenterar ändå x) (även fast jag sa att jag skulle sluta)

Jag tycker det e ytterst beklagligt att Chris har slagigt Rihanna så mkt som han gjorde! (bilder har läckt ut) Det finns ingen ursäkt till varför han gjorde det och hon får inte förlåta honom, och han SKA åka in för mordförsök(!) som det också ryktas om att han kanske ska. Han e dum och hon e dum om hon förlåter honom!

 
Ingen bild

Sant

22 februari 2009 22:49

Du är fin.

 
Ingen bild

Malena

22 februari 2009 22:56

Jag tycker att Chris Brown ska åka in i fängelse. Men det jag tycker är konstigt är att alla Chris fans stöttar honom och tycker att det är okej att han slår Rihanna, han har ju ingen rätt att göra det. Sen skriver dom flesta att dom vet att Chris aldrig skulle göra så. Men de vet ju inte dom. Det är ju inte precis så att dom träffade honom igår och tog en kopp kaffe. Det vet ju inte jag, men jag tycker att det är konstigt att dom stöttar honom och söger att Rihanna förkännar de. Men det är ju ingen människa som förkännar att bli misshandlad. Men alla får ju tycka och tänka som dom vill..

 
Ingen bild

Sophie

22 februari 2009 23:06

Asså jag beundar verkligen dej! Du e så smart! På riktigt!
Jag ska säga dej att jag lär mej mer saker på din blogg än vad jag har lärt mej i skolan dom hära 8 åren! I alla fall saker som går in i hjärnan på mej x)

det e helt dumt om vad chris gjorde, men hon får förlåta honom om hon vill det och om det känns rätt för henne..

Sen också, hur kommer du på så mkt? No way att jag skulle ha kunnat komma på det du kom på som du skrivit! Det e nog en liten del till vfr du finns

 
Ingen bild

Soppan

22 februari 2009 23:07

Både Malena och Soran e jäkligt smarta! Ni skulle passa tms x)

 
Ingen bild

Malena

22 februari 2009 23:13

Haha, tackar Soppan.. Men tyvärr är inte min plan att gifta mig med soran, sen tror jag inte att han skulle vilja gifta sig med mig. Eller de vill han kanske ;)

 
Ingen bild

Henke

22 februari 2009 23:14

Borde jag veta vem Chris Brown är? :p

 
Ingen bild

H

22 februari 2009 23:21

Det är mkt "det är konstigt.."

Det som är konstigt är att du sitter och läser om chris brown och rihanna, aftonbladet to the max!

 
Ingen bild

johanna

22 februari 2009 23:29

Det han har gjort är ju helt fel, men jag tycker ändå inte att man borde sluta spela hans musik. Jag tycker lika mycket om hans musik nu som innan allt det här hände. Jag tycker inte om han, men hans musik.

 
Ingen bild

kärlek

23 februari 2009 00:06

Äh! Rihanna med sin gnälliga röst och sin fivehead.. Säkert hon som börja!!

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 00:08

Jag tror att du borde veta vem Chris Brown e om du inte e över typ 50, henke. Men om du inte vet så e det okej x)
Och jag tror visst att han vill gifta sej med dej Malena! era barn skulle bli jättesöta! Vad säger du Soran? Tager du denna Malena......?

 
Ingen bild

Jäz

23 februari 2009 00:12

Jag tror hela situation är extra komplicerad eftersom de är så pass kända som de är..

KAN radiostationerna verkligen sluta spela Chris Browns låtar..!? Jag tror det finns för många fans som står på hans sida oavsett vad och för mycket pengar inblandat i det hela för att de skulle vara möjligt!

Dessutom så är han inte ens dömd för någonting just nu.. personligen tror jag dock att han är skyldig med tanke på bilderna och de som Chris/Rihanna själva sagt och de inställda konserterna.

Sen så tycker jag inte att det är så konstigt att hon förlåter honom! Om man älskar någon och har gjort det en längre tid så kommer det inte att "gå över" pga en sån här grej. Hjärnan och hjärtat vill inte alltid samma sak (töntig formulering men sann!) Hoppas bara att hon har bra människor runt sig som kommer få henne att hålla sig borta från honom..!

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 00:18

Humor, Soppan.. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag och Soran passar ihop. Och om vi får för oss att börja dejta, så tror jag att han kommer få en chock när han ser hur gammal jag är..

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 00:24

Humor, Malena.. Men om jag jag har lärt mej rätt genom alla dessa åren av kärlekserfarenhet (x)) så är det så att kärleken har inte ngn ålder och när ni ser varann kommer ni bli såå kära! först kanske han får en chock, men sen när ni lär känna varann så kommer han inse vikken knäpp människa du e och blir helt och håller förälskad i dej! Jag e spåtant så jag vet x))

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 00:28

Haha, okej.. Du har rätt i att kärleken inte har någon ålder, men jag tror inte att han kommer bli kär i mig för att jag är knäpp. Han kommer snarare ändra identitet så att jag inte kan söka upp honom efter våran dejt.

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 00:36

Kanske det kanske... Men tänk om ni e menade för varann? Själsfränder? (Jag tror inte på sånt men ändå x)) Då kommer ni ändå mötas upp nånstans i livet och bli lyckliga ändå! Så e det Malena..

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 00:43

Jag tror inte heller på själsfränder och sånt, och därför kommer jag och Soran inte träffas och vi kommer inte att gifta oss. Och jag vet inte var du har fått ifrån att jag och Soran ska gifta oss.. Kan du vara snäll och förklara det för mig?

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 00:47

Nej, jag tror inte på själsfränder, jag tror på kärlek!

Och jag har sett dej och jag har sett Soran och jag ser att ni passar bra ihop! Ni är både smarta, (tacka mej senare) ööh... Jag vet inte om du e så mkt mer (xD) men ni passar! Det klickar utan att ni vet om det om man säger så! Äkta kärlek helt enkelt, typ x)

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 00:49

Och man kan inte beskriva kärlek, det bara finns.

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 00:51

Du är rolig som försöker, men det är inte bara jag som bestämmer om jag ska gifta mig med Soran. Det är en till.. hmm.. vem är de nu.. öööö..... vänta.... jag kommer på de snart..... Jo, Soran är heter han. Han är rolig, söt och smart. Jag är bara smart.
So you do the matematik..

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 00:53

Man har oftast inte helt samma intressen, Malena. Alla e olika, och om alla e olika så kan man inte hitta en som e exakt likadan! Det e inte det det handlar om. Lär dej before telling x)

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 01:03

Okej, jag håller med om att man oftast inte har samma intressen, men man kan inte vara för olika heller. Och i det här fallet är jag och Soran FÖR olika. Det vi har gemensamt är i såna fall att jag skrattar åt hans skämt. Och man måste vara kär i någon innan man startar ett förhållande. Så vitt jag vet är jag inte kär i Soran, och jag slår vad om att han inte är kär i mig..

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 01:07

Men det e inte det. Ni kan ju inte vara kära innan ni träffats. NÄR ni träffar varann kanske ni blir det. Alla känner till Björns kärleksdikt, (det gör egentligen inte hit) hör den, det e kärlek och ni blir kära.. x)

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 01:12

Tror du inte att vi skrämmer Soran nu när vi "bråkar" om att han ska gifta sig med mig, som för övrigt inte kommer hända. Men du har kanske rätt om man tänker efter. Vi blir kanske kära när vi ses. Ska bli kul att se det. Om jag och Soran nu träffas..

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 01:17

Jo, jag tror att vi skrämmer honom lite nu och vi kanske ska sluta x) Det var trevligt att prata / tjafsa med dej... Ha det gött! (Det gäller alla!) P.S Detta e värlens bästase blogg!! D.S

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 01:19

Tänkte bara säga att Malena just på att dom gör pruttljud i slutet av "So What". Emmmmm..... hmmmmm..... efter?? x)

 
Ingen bild

M

23 februari 2009 01:22

jag får otippat en känsla av att Soppan och Malena känner varandra.. ! det här en konspiration som ska få Soran att bli intresserad :p tror inte det funkar.. sorry! =D

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 01:22

:O.. Kallas du mig efter? Jag är inte efter, jag hör bara saker lite senare än andra..

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 01:26

Helt rätt M.. jag känner Soppan, men vi försöker inte få Soran intresserad.. Inte vad jag vet i alla fall..

 
Ingen bild

Malena

23 februari 2009 01:26

Helt rätt M.. jag känner Soppan, men vi försöker inte få Soran intresserad.. Inte vad jag vet i alla fall..

 
Ingen bild

Soppan

23 februari 2009 01:30

Så du kom just på det? Jag skämtar ju bara så att folk ska tycka att du e konstig, men nu e du tydligen också det för att du inte kom på det förrän nu.. Jag kanske kan säga att du typ inte vet vem öööh... Barack Obama e också, och du håller med om att du inte vet det x) (För dej som inte vet, han e USAs första mörkhyade president)

 
Ingen bild

L

23 februari 2009 01:47

get a room!

 
sari h

sari h

23 februari 2009 09:01

vad fint du skriver!!!

http://sarispysselblogg.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

23 februari 2009 11:12

Fatta mig inte fel nu, jag tycker det är jättesynd om Rihanna, som har blivit misshandlad, MEN alla andra kvinnor som blir misshandlade varje dag då? Varför pratas det inte något om dem? Jo, för att Rihanna är känd och sedan dess så har hon ej längre något privatliv, allting som hon gör eller utsätts för, det blir til stora rubriker. Vad jag vill få ut av det här, är att misshandel pågår varje dag, och just för att det nu är så att Rihanna har blivit misshandlad, så blir det till något väldigt stort. Det är synd, för jag tror inte att hon mår bättre av att hela världen håller på och diskuterar kring det hela.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

johanna

23 februari 2009 11:36

http://www.youtube.com/watch?v=NLRE8z94VbU

Se den här videon så tycker ni nog lite bättre om Chris ska ni se.

 
Sanna

Sanna

23 februari 2009 12:48

En misshandel finns ingen ursäkt för!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Caarro

Caarro

25 februari 2009 16:05

vi får ju inte heller glömma att Rihanna och Chris har gjort en låt tillsammans som heter "Bad Girl"... Kan det vara ödet som säger att det var hon som börja? =) Och om man tänker efter så brusar väl alla upp sig liiiite för mkt? Om det vore ett helt vanligt kärlekspar skulle väl Ingen bry sig, egentligen?

http://silverbern.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards