Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 23 februari 2009 02:43

Jag ska försöka ta mig till Knivsta i morgon. Så att ni vet.


God Natt 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathilda

23 februari 2009 03:23

På ett sätt känns det bra att vara vaken längre än dig, på ett sätt inte.

 
Ingen bild

like words

23 februari 2009 06:15

sömn alltså. detta idiotiska påfund!

 
sari h

sari h

23 februari 2009 09:00

hej!
skulle du vilja hjälpa mig med en TYDLIG förklaringpå hur man får in videor från youtube... jag har förälskat mig i simon's cat-videorna.. :-)

http://sarispysselblogg.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

23 februari 2009 11:16

Lycka till! Och passa dig för Karma! Hon flåsar dig i nacken, där du går och kan när som helst dyka upp och göra din dag problemfylld!

http://www.finest.se/Mannefik

 
Sanna

Sanna

23 februari 2009 12:49

Hälsa mamma! :)

http://sancha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se