Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

RAW

Av Soran Ismail - 24 februari 2009 02:53

Förresten, Farzad skötte sig alldeles utmärkt. Han var helt klart roligare än vad jag var första gången jag uppträdde. Och han som vann tävlingen för tre säsonger sedan (hösten 2007) heter Aron Flam, han kunde man se på RAW ikväll. 


Det var i övrigt en intressant kväll på RAW. Petra och Aron. Två stycken relativt smala komiker (i stilen), som verkligen inte "är för alla". Jag gillar dem i alla fall. Mycket. Vad tyckte ni?  
ANNONS
 
Ruff

Ruff

24 februari 2009 03:30

Jo, jag tittade på detdär på kanal5.se tidigare. Första gången jag såg något av Aron Flam, men han gick definitivt hem hos mis. Skämta om saker man kanske inte borde skämta om, det är min typ av humor. Bloggade tillochmed om det.

http://jensuno.blogspot.com

 
Ingen bild

Elnaz

24 februari 2009 05:50

Jag tyckte båda var relativt bra. Speciellt Petra Mede, han Aron flemm var också grym men det var för många punch-lines på en gång. För mycket att ta in. Ha en underbar dag/natt ;)

 
M A D E B Y M E - FOTO

M A D E B Y M E - FOTO

24 februari 2009 06:22

Jag gillade Aron Flam, han är väldigt spc, men han är väldigt stel tycker jag, står likadant hela tiden och samma röst. blir litle enformigt, men han var rolig! :D

http://madebyme.tjofs.se

 
Ingen bild

Carro

24 februari 2009 07:02

Aron hade verkligen smal humor. Gäller att han hittar "rätt" publik... Han var ju allvarligare än Betnér brukar vara :)

 
Ingen bild

CB

24 februari 2009 09:42

Aron var riktigt jäkla bra. Älskar hans allvarliga blick och korta snabba skämt.

 
Ida

Ida

24 februari 2009 09:51

Jag ÄLSKAR komiker som går över gränsen, haha!

http://sixteen.blogg.se

 
Ingen bild

L

24 februari 2009 10:07

vilka motpoler. killen kunde väl varit mer karismatisk även om han är cynisk, o kosta på sig ett leende i alla fall när han gick av scenen. jag fatta grejen, orginellt, men inget jag föredrar. och petra kunde väl sluta skrika så hysteriskt så att man orkar lyssna. å sluta med de Schizofrenitiska inslagen. var är den röda tråden??? hon e ju grymt rolig men den människan måste tagga ner! å andra sidan har tv:n en mute knapp, jag tänker mest på de som var där. indvidualitet o orignialitet i all ära, men de två är svåra att lyssna på!

 
Ingen bild

johanna

24 februari 2009 10:29

Det var hur jävla bra som helst!

 
Ingen bild

Pm

24 februari 2009 10:53

Aron har synnerligen en egen stil på scen, antingen gillar man det eller så gör man det inte antar jag. Detsamma gäller för Petra som jag anser vara aningen för speedad o ostrukturerad. Materialet är det inget fel på men jag blir lite stressad av hennes performance. Melodifestivalen däremot leder hon med den äran...men där finns ju manus iofs =)!

 
Yossi

Yossi

24 februari 2009 11:07

När han inte stal skratt genom att berätta innehållslösa saker som att han runkade hos doktorn så var han väl helt okej.

Skön stil och sådär, men jag tror inte det kommer hålla i längden. Som komiker borde man inte fastna i en sån där image, tycker jag.

http://www.josephpollack.blogspot.com

 
Ingen bild

B9, B9 and a ½

24 februari 2009 13:01

Aron Flam var sjukt bra. Men petra nede får Standup att se sjukt lätt ut. Jag är inte särkslillt imponerad!

 
Ingen bild

Emilia

24 februari 2009 13:03

Petra var så rolig!

 
Ingen bild

Martin

24 februari 2009 15:20

Jag tycker att Aron var riktigt rolig men Petra är ju ett skämt hela hon fattar inte att man kan tycka hon är rolig men som sagt så många gånger tidigare smaken är som baken...

 
Ingen bild

Jocke

24 februari 2009 16:35

aron hade en slö start men när jag hörde
"Kall hjärtlös cyniker söker varm ömhjärtad optimist för att få krossa dina illusioner" så blev jag såld direkt.

underbart.

 
JAG

JAG

25 februari 2009 00:15

Jag tittade på det där och alltså, Aron var ju kul men annorlunda. Nog en väldigt smal publik med tanke på att han är så pass egen.

Petra är faktiskt briljant egentligen. Men enligt mig framför hon allt så hispigt, skrikit och snabbt att det förstör det briljanta. Hon är heller inte särskilt charmig när hon driver med andra så det blir mest bara elakt
Hade Johan glans skämtat om exakt samma sak tror jag alla hade skrattat.

http://sabbu.blogg.se

 
Manne

Manne

26 februari 2009 13:40

Jag vill ha RÖW ikväll!
- Men sätt på femman då för fan!

http://www.finest.se/Mannefik

 
Mirja

Mirja

26 februari 2009 21:02

Ja reagerade på dethära: Aron skämtar om barnporr och blöjstring. Den där skotten (irländaren? för övrigt det kanske mest humorlösa jag sett) förra veckan skrek och svor i tio minuter, osv osv. Men när Mede uppträder har kanal 5 ställt den här frågan: Är Petra Medes humor för rå? Vaddå, att hon skämtar om mens och publikens glasögon? Jag vill inte vara den som är den, men alltså .. Var är jämställdheten?

(Aron är för övrigt kanske det bästa jag sett)

http://plums.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se