Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Jättekul

Av Soran Ismail - 24 februari 2009 13:50

Titta på det här. Första gången jag ser någonting roligt hos Letterman, som även involverar honom. Helt underbart.

 
ANNONS
 
Behrad

Behrad

24 februari 2009 14:24

Men... Vad har HÄNT med honom? Det var riktigt roligt och sorgligt att se, det var ju han som var så snygg i Gladiator! Jag tror att det är nån pr-grej som allt annat.

http://www.rawcomedy.se/behrad

 
Ingen bild

Olafur

24 februari 2009 14:45

han verkar ju helt hög!
svårt att säga om dom spelar båda två eller om han bara är helt skev.

 
Felicia

Felicia

24 februari 2009 14:56

Jag föredrar Raw Comedy framför det här. Det är humor på hög nivå =)

http://feliciabusig.blogg.se

 
Ulrika

Ulrika

24 februari 2009 19:44

Allt är bara fejk. Han håller på och spelar in en dokumentär men jag vet inte om Letterman är med på det. Roligt är det iallafall!

http://ulrikap.blogg.se

 
Ingen bild

Roziie

25 februari 2009 12:35

Haha va obekväm han är.
Something is up med den där Phoenix..
Men Letterman skötte det bra ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se