Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Daniel Westling

Av Soran Ismail - 24 februari 2009 16:47


Jag ser på presskonferensen som de höll tidigare idag, och noterat att Daniel Westling säger "...jag vet att förtroende, det ges inte, det förtjänas. Jag ska göra mitt bästa för att förtjäna det svenska folkets förtroende.."


Är det bara jag som känner, "förtroende till vad?"Du får inte fatta beslut, du får inte ens ha åsikter. Det finns ingenting du skulle kunna göra med folks förtroende, även om du har/hade det.


Men det var värst vad det här verkade vara en stor grej. Mycket större än jag trodde. Är det jag som har missat något? Är ni genuint glada för det här eller är det ungefär lika intressant som att Laila Bagge och Niklas Wahlgren kanske är ett par? 

 
 
Ruff

Ruff

24 februari 2009 16:52

Jag slängde upp ett tämligen kritiskt blogginlägg förut (under en föreläsning som jag satt och gjorde annat på)

http://jensuno.blogspot.com

 
Ingen bild

Voodoo Chile

24 februari 2009 16:56

Det bästa är ändå SVT-reporterns fråga:

"Men vilken resa, va! Från en vanlig gymkille med keps till en av sveriges mäktigaste män."

 
Ingen bild

Henke

24 februari 2009 17:16

Jag spydde lite. Allvarligt talat, det finns ingen som bryr sig om någon annan mongolid gifter sig, så varför ska just dessa mongos få så mycket uppmärksamhet? Han sa även att "det ligger ett större ansvar på mig nu". Rent spontant tänker jag: Ja, nu är du en kunglig fitta istället för en vanlig fitta. Blä, usch, fy, urk.

 
Malin

Malin

24 februari 2009 17:24

Min spontana kommentar var: w00t? De sitter helt stelt och läser sina inövade tal, drottningen ser tom. ut att ha en fusklapp i knät. Så stolta, sån värme.. Jag började ärligt fundera på vilket år det var.

http://www.malinthesequel.blogspot.com

 
Thorell

Thorell

24 februari 2009 17:26

Jag hatar sådant här. Det är precis som med till exempel Linda Rosing och Isabella Löwengrip. Enda anledningen till att Rosing blev känd från första början är för att hon var med i Big Brother, och nu kallar de henne bloggare i brist på annat. Och Blondinbella, varför är hon känd? För att hon lägger upp "dagens outfit" i sin blogg? För att hon bär riktig päls istället för fejk, för att det är miljövänligt? För att hon klankar ner på de som skriver att de bantar, när hon själv har sagt att hon tycker att det är äckligt med feta människor? Snart hamnar väl Westling också på listan över de 100 mest betydelsefulla människorna för Sverige.. Vart är det här landet på väg?!

http://mariathorell.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Stina

24 februari 2009 17:27

Haha, du är nog lika svensk som 90% av Sveriges befolkning. Med svensk menar jag att bryr mig mer om vad ditt bajs luktar än om lerfejjan och viktoria gifter sig :)

 
Ingen bild

Stina

24 februari 2009 17:32

Jag dog just lite. Hur kan ett filmklipp på en ren som jagar en skidåkare bli en nyhet!
Ändå så kan jag inte annat än älska aftonbladet, det är ena humoristiska människor som jobbar där :)

 
Sara

Sara

24 februari 2009 17:48

något som är skrattretande är att dem sitter med fusklappar. tala från hjärtat var det ;)

http://saraellstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Karl Martindalh-fan

24 februari 2009 18:00

Jag tycker det är kul med ett kungligtbröllop, Viktoria verkar vara en bra kvinna och Daniel verkar vara en bra man men sen kan vi ju snacka lite om de övriga i den där familjen. Man undrar ju hur pass lyckliga kungen och Silvia är egentligen. Vad tror du Soran?

 
Ingen bild

lina

24 februari 2009 18:19

Jag tycker det är kul att hon äntligen fått förlova sig och hittat någon.
Jag så presskonferansen dom hade idag och tycker det är otroligt löilit att dom har papper dom läser från. Man behöver int papper till hjälp för att säg hur glad och lycklig man. Som drottning Silvias tal, allt hon sa verkade som det int kom från hjärtat för det hon läset upp behöver du int papper till för det kommer från hjärtat då man är lycklig för sin dotter.
Men det är bara min åsikt.

 
Ingen bild

M

24 februari 2009 18:23

Soran..du o jag hyr varsin frack och weddingkrashar skiten...

Vi käkar lite snittar, smuttar lite bubbel, ollar lite bestick, sen när ringen ska sättas på så tar vi fram varsin gitarr och kör en duett på Ugglas " Kung i baren" eller nåt. Vi filmar allt och lägger ut det på tuben. Vi skulle bli hjältar för evigt..

 
Linn - ung mamma

Linn - ung mamma

24 februari 2009 18:23

Håller med dig i det du säger angående Daniel men samtidigt undrar jag vad kungafamiljen får göra? Vad jag har förstått så fattar de inga direkta beslut, de bara finns där liksom. Inte ens när det kommer till sin dotters förlovning har de ensamrätt om att bestämma. Nej, då ska regeringen säga sitt om den skane också. Så, vad gör kungafamiljen?

Takc för en bra blogg!
Kram
Linn

http://linnsann.blogspot.com

 
Ingen bild

Emma

24 februari 2009 18:33

Haha vafan, jag hade ingen aning om detta kommande bröllop förrens mina kompisar nämnde det idag. Det enda jag vet om Westlinggrabben måste vara att han har startat ett eget gym. Just det där med ansvarsbiten du skrev om så fattar jag inte heller mycket av vad han ska ha ansvar över. Han blir ju inte Sveriges nya kung för att han gifter sig med Viktoria.

Han verkar vara äcklig också!
Tack och hej, leverpastej

 
Maria

Maria

24 februari 2009 19:22

Nu är ju inte monarkin min kopp te, men roligt hade jag verkligen när de analyserade det hela på tv4.

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Ingen bild

count me in

24 februari 2009 19:38

M: JA! WEDDINGCRASHA! jag är på!

 
Ingen bild

Victoria

24 februari 2009 19:54

Jag tycker att det är lite sött, men nu längtar jag bara till att se hur deras barn ser ut. Tror att de skulle kunna se riktigt roliga ut, haha!
Min kompis är dock extremt glad, hon hoppar av glädje. (Jag tror att hon är en förklädd 83-åring). Riktigt så glad är inte jag, men det är väl alltid kul med lite kärlek!

 
Ingen bild

J

24 februari 2009 20:10

Det här är sjukt kul.. är uppriktigt glad för deras skull och ser verkligen fram emot bröllopet! Tycker det är bra att vi har ett kungahus i Sverige! MEN en liten del av mig spyr på allt de här.. varenda ord känns så himla krystat å stelt! Och det har blivit en sån stor grej av att DAniel är vanlig dödlig!

 
Ingen bild

sed

24 februari 2009 20:45

jag tycker att det tog väldigt lång tid för honom att fria, kom igen!! i övrigt bryr jag mig inte så mycket, jag vill bara se vad för klänning hon kommer att bära :)

 
Ingen bild

nephele

24 februari 2009 21:32

njae, lite ansvar är det väl iom att han kommer vara med och representera sverige i en massa sammanhang.
hursomhelst så fattar jag inte riktigt hysterin, men så är jag ju inte monarkist heller...

 
Ingen bild

Emilia

24 februari 2009 22:10

Jag brukar inte bry mig särskilt mycket om kungafamiljen men Victoria ser så sjukt lycklig ut så jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser henne.

 
Ingen bild

A

24 februari 2009 22:15

Är Laila Bagge och Niclas Wahlgre kanske ett par? Intressant..

 
Zelina

Zelina

24 februari 2009 23:49

Jag tycker att det var på tiden i alla fall. det är synd bara att det blir vi skattebetalare som kommer att betala för bröllopet för 20miljoner kronor, GRATTIS

http://www.profashion.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna K

24 februari 2009 23:52

Räddar dig från siffran 22, folk är glömska. Skäms!

 
Ingen bild

f

25 februari 2009 11:15

du har inte missat något soran! Riktigt ointressanta nyheter. vilken besvikelse det var att slå upp dn och hitta att hela tidningen handlade om denna förlovning! som om det inte finns viktigare saker som händer i världen!?

 
Sanna

Sanna

25 februari 2009 12:36

citat; förtroende till vad?" slut citat! Förtroendet till att bli Viktorias man och en man av heder. Inte en man som ska bli en kung och så menade han inte! En man med ärliga avsikter som ska ta hand om Viktoria.

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Araya

25 februari 2009 22:24

Jag bryr mig inte, men det jag började undra var vem är det som ska betala deras bröllop?

 
Ingen bild

Maria

25 februari 2009 23:50

Jag läste några kommentarer gällande fusk lapparna Kunga familjen plus Wesling hade. Jag blev lite irriterade det kan jag med ge. Dom som inte vet att mäktiga personer skriver inte sina uttalande tex som Barack Obama. En annan person gör det och Barack Obama hade minst tre monitor på scenen där han stod plus han fick också än annan massa hjälp. Hans talet var det mest påkostade talet man har gjort . Så kanske man ska hårna honom i stället för att kungafamiljen som använder lappar! och om skiter i om nå i kungafamiljen gifter sig så varför i huvud taget om det. För det visar ju att bry sig. Varför bara inte skita i det då.

 
sarah

sarah

27 februari 2009 23:12

Vad glad kungen verkar över giftermålet.

http://www.thiindra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards