Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Underbar start, sämre avslutning

Av Soran Ismail - 27 februari 2009 01:35

Showen ikväll gick bra. Riktigt bra.


Inför kvällen var jag lite småorolig, dels för att det var Harry's, och det är inte ovanligt att folk tävlar om vem som kan bli fullast på ställen som Harry's. Dessutom visade det sig när vi kom fram att det inte var något inträde, vilket aldrig är en bra sak. Även om det är så lite som 20 kr så är det värt att ta det i inträde, så att man vet att de som vill vara där är där, och de som inte är intresserade av stand-up sätter sig någon annanstans. 


Men det gick utomordentligt. Jag påade Fredrik som gjorde ett fantastiskt jobb som första komiker. Väldigt viktigt. Om den förste komikern tappar fokus från publiken så är det väldigt svårt att återhämta det. Har folk bestämt sig för att "det som händer på scenen är inte lika intressant som att prata och dricka", ja då är det jobbigt.  Men Fredrik är väldigt skicklig, så det problemet uppstod aldrig.


Sedan avslutade jag kvällen och hade själv riktigt kul. Underbar publik där några mot slutet började bli aningen för förfriskade, så det var dags att avrunda. Men vi fick en underbar timme tillsammans. Tänk om kvällen hade kunnat sluta där. 


Istället var jag tvungen att åka X2000 hem. Trots att det enbart är knappt 90 minuters restid så hann jag bli riktigt illamående. Även nu känner jag av det. Hela resan gick åt att fokusera på att inte kräkas.. 


Nu ska jag sova, lång dag i morgon med viktigt möte om framtid, skämtskrivande samt RAW. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Soppan

27 februari 2009 02:14

Va kul att det gick så bra! Och va synd att du blev illamående på vägen hem.. Men om det får dej att må bättre så e jag också illamående x) Jag e jättehungrig och trött xP ska nog gå och ta ngt att äta utan att mamma och pappa hör mej :P

 
Valee

Valee

27 februari 2009 07:04

Ni var jättebra och roliga! Tack för en rolig kväll.

http://www.valees.blogg.se

 
Ingen bild

.

27 februari 2009 07:39

Då fick du till slut ha närkontakt med "Bajsflickan", roligt va? Hahaha!

(Hon träffade dig efter uppträdandet i Norrköping igår)

 
Ingen bild

R

27 februari 2009 09:49

Det finns åksjuketabletter receptfritt på apoteket, postafen heter de. De funkar jättebra men man kan bli lite trött av dem. För egen del tar jag dem varje gång jag åker x2000, sover hela resan och är pigg sen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se