Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 27 februari 2009 01:43

Under skoltiden har det alltid funnits minst en sådan person, förhoppningsvis har man gjort sig av med den vid det här laget. Av någon anledning var det alltid en kille också. Som drog helt värdelösa skämt. Inte dåliga skämt som var menat som dåliga skämt, utan urusla skämt som han själv trodde var roliga. Efter varje gång så uppstod det totalt tystnad och en extremt stel stämning. 


Men när Felix Herngren spelar den karaktären i Pentagon så är det fantastiskt roligt. En briljant sketch, skulle jag vilja påstå. 


God Natt. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Soppan

27 februari 2009 02:23

Haha, den va faktiskt riktigt kul x) Felix e så bra på sketcher och... eh..asså jag kan inte förklara det, men jag skrattar alltid åt allt han gör ! Han har så bra mimik. typ.. Jag vet inte vad det heter x) aja.. trötta tankar xD

 
Mija

Mija

27 februari 2009 08:49

Hallå. schysst att du uppdaterar din blogg så ofta. Alltid lika roligt att ha något nytt att läsa, roligt eller ej ;) Har en undran bara om du kanske kan hjälpa mig. Innan hade jag inga problem med att klistra in klipp från youtube med hjälp av embed kod. Men nu har jag nog knasat till mig och hittar inget på youtube sidan. Hur gör du? :) Kramar från skåne

http://leodarling.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Rebecca P

27 februari 2009 09:43

Haha, tack för en bra start på morgonen!

 
Ingen bild

Linnéa

27 februari 2009 10:28

jösses detta hade jag ju glömt bort. Helt underbar.
Tack för att du har gjort en bra start på denna dag.

 
Sanna

Sanna

27 februari 2009 14:43

Det finns alltid en liten klick som tror sig vara roliga...hehe
Fast att dra skämt rätt är inte lätt och är det inte därför vi har dig Soran? :)

http://sancha

 
Ingen bild

Anna H

27 februari 2009 14:49

ja detta var längesen man såg, jäkligt kul! som de mesta med Felix, han e så jävla skön. Men de e ju du me Soran.. ;)

 
Oskar

Oskar

28 februari 2009 10:12

Jag är den personen...

http://sarcasmicon.bloggagratis.se

 
Ingen bild

linda

1 mars 2009 22:54

gosh, känner mig sjukt träffad (bortsett från att jag inte är en kille) vilket skulle innebära att du antagligen skulle se mig som en ytterst jobbig människa. jag drar dock ibland en och annan träffsäker ordvits. tyvärr så är det inget som uppskattas i min umgängeskrets. det är dock oftast helt avsiktligt. jag är medveten om hur dåliga många av mina skämt är. men vadfan, jag gillar gå människor på nerverna :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se