Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

En bra dag, vad det verkar.

Av Soran Ismail - 27 februari 2009 12:55

Om en timme har jag möte med mitt bokningsbolag, och ett större bolag som sköter artister i största allmänhet, inte enbart komiker. De är intresserade av något slags samarbete och vill diskutera min framtid. Ska bli intressant att se vad de har "i kikaren" så att säga.


Sedan ska jag fika (läs: äta kebab eller något annat som Anna Skipper skulle ogillat) med Farzad, och senare försöka gå förbi Blue Moon Bar där Sthlm Live on the Moon har premiär, innan jag beger mig till RAW för att försöka vara rolig. Det är nästintill slutsålt på båda föreställningarna (idag och i morgon), svinkul! 


Däremellan ska jag försöka hinna springa förbi en bank och casha in min check jag fick från Skatteverket idag. Tydligen är de skyldiga mig 8.000 SEK. Dessutom skiner solen. Det här kan visa sig bli en av de bättre dagarna på mycket, mycket länge.. Tror ni inte det?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Roziie

27 februari 2009 13:00

8000 kr är inte illa.
Nu kanske du kan köpa hem riktig mat :O haha

 
Ingen bild

J

27 februari 2009 13:31

Får nog återkomma med svaret om det här blir en bra dag eller inte senare. Ska nämligen bli födelsedags-kidnappad, och det kan sluta helt jävla uppåt väggarna! Men du får ha en trevlig dag iaf :)

 
Ingen bild

Alexandra

27 februari 2009 14:24

Det här kan jag inte påstå är en bra dag, Solen skiner och kan göra mig lite gladare i alla fall. Efter ett rån igår så hoppas jag man blir lycklig snart och folk inser att dom är idioter.

 
Sanna

Sanna

27 februari 2009 14:46

Ja vilken hoppfull dag Soran och slår klackarna i taket...hehe Hur lyckas man få tillbaka 8000 kr. Har du någon bra strategi? :)

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Soppan

27 februari 2009 19:37

Jodå, visst va det här en bra dag. En av dom bättre faktiskt! Jag är skitglad + att solen skiner! Bästa dan sen första dan på sommarlovet x) typ

 
Ingen bild

Soppan

27 februari 2009 19:38

Eller vad tycker du, Malena? x)

 
Ingen bild

Malena

27 februari 2009 20:19

emm, ja.. solen skiner.. eller kanske inte för mig då :p

 
Ingen bild

Soppan

27 februari 2009 20:21

Jodå, Malena.. Kan du berätta vad som hände idag? x)

 
Ingen bild

Malena

27 februari 2009 20:22

Nej.. De får du göra, Soppan..

 
Ingen bild

Soppan

27 februari 2009 20:24

Nej, men det e okej.. Okej, jag kan berätta då x) Jag köpte en affish på en speciell person av en kompis som fick den, och Malena hade inte råd så hon kunde inte köpa den. En ovanlig affish x) MOHAHAHAH

 
Ingen bild

Emilia

27 februari 2009 20:51

Soran, vad tycker du om Mia och Klara? http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=102031&from=program_ao

 
Ingen bild

Kirsten

28 februari 2009 02:35

Låter ju bra! Kul att nån blir rikare. Jag är bara full o 200 kr fattigare o inte det minsta mer tillfreställd för det. Lunds nations liv o konstiga killar sucks!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se