Alla inlägg under februari 2009

Av Soran Ismail - 7 februari 2009 14:25

Nu har jag spärrat mitt kort, köpt en ny telefon och återfått samma telefonnummer. Nu är det bara att bygga upp kontaktlistan igen.. det är visserligen jobbigt, men det underlättas av mitt sifferminne. Jag råkade minnas 17 mobilnummer märkte jag när jag började skriva in de jag hade i huvudet. Och det är från olika kretsar, så jag kan ringa dom och be dom om en massa andra nummer.. Så sakta men säkert kommer jag vara back on track igen. Men tills dess är det lite jobbigt..ANNONS
Av Soran Ismail - 7 februari 2009 11:40

Igår hände två saker. Jag blev bestulen på min mobiltelefon och jag fick ångest. Det finns ett samband.


Det är så JÄVLA dumt på så många sätt. Men hursomhelst, alla IRL-vänner, maila mig era nummer på facebook eller soranismail@hotmail.com så hör jag av mig när jag styrt upp mitt liv. ANNONS
Av Soran Ismail - 6 februari 2009 17:20Vilken ska bort, och varför?


Den som svarar rätt först kanske vinner något skoj. Typ fribiljetter till någon föreställning för dig och en vän.

Av Soran Ismail - 6 februari 2009 11:40

Då sitter jag återigen på ett tåg, den här gången hemåt. Skönt. Gårdagens gig gick helt ok, dessvärre var det en och annan som hade druckit lite för mycket. Ibland blev det kul, men ibland var det bara störande. Det var värre för Kristoffer som gick på efter paus, för de hade de hunnit bli ännu fullare. Det som är så synd är att det räcker med ett fåtal fyllon för att de ska förstöra för resten. Men som sagt, det var inte på något sätt en katastrof, det gick helt ok, det märktes bara att vi var på Harry's. Verkligen.


Förresten, en annan sak. Ni har alldeles för höga tankar om diverse orter och hålor runt om i landet verkar det som. Jag undrade om det var någon annan stad som hade samma idiotiska upplägg med tågstationen som Örebro och någon nämnde vagnhärad och Uddevalla. Dessa kan knappast betecknas som städer. Då är vi väldigt generösa. Ö-vik har jag aldrig vart i, så det har jag ingen åsikt om.. men Uddevalla? Knappast. 

Av Soran Ismail - 5 februari 2009 19:55

Jag har tagit en liten powernap och är lite sen. Jag ska träffa Kristoffer om 5 minuter, så jag får skynda lite. Men det är lugnt, jag ska säga att jag har suttit och skrivit massa nya skämt. Jag blev inspirerad, och alla artister vet att man inte kan avbryta inspiration. Det kommer han att tro på tills han kommer hem och läser det, men då är det redan försent. Haha!


Nej men allvarligt, titta här hur underbar han är.  Jag ska göra det live.

Av Soran Ismail - 5 februari 2009 12:44

Då var jag här då. Återigen efter många om och men, men jag orkar inte ens gå in på det. Jag är framme i tid, och det är det viktiga. Men jag har aldrig tidigare tänkt på hur dumt till tågstationen ligger. 20 min promenad till Kungsgatan, finns det någon annan stad som är uppbyggd så? Som inte har gångavstånd till centrum  (för kungsgatan får väl ändå anses som centrum?), och kom för fan inte och påstå att 20minuter är gångavstånd.


Men idag blir en bra dag. Det måste det. Jag och Kristoffer Appelquist ska uppträda tillsammans, kul va? På Harry's. Vanligtvis brukar folk utan tänder hänga på Harry's i alla städer, hoppas det inte är så idag. Är det några av er som bor här i närheten? Kom förbi isåfall! Så kan vi festa sen. För jag lever i illusionen att en torsdag i Örebro är bättre än en onsdag i Arvika. Det måste vara så. 

Av Soran Ismail - 5 februari 2009 00:47

Jag hittade inte till Mcdonald's.. nu är jag så uttråkad att jag ska sova. Tror inte jag gått och lagt mig innan kl 1 på flera månader.. 


God Natt.

Av Soran Ismail - 4 februari 2009 23:34

Det gick inte att kalasa i arvika. De vet inte om att onsdag är lill-lördag. Nu ska jag skynda mig till mcdonalds innan de också stänger..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se