Alla inlägg under februari 2009

Av Soran Ismail - 26 februari 2009 15:27

Grabbarna är på turné och är duktiga på att dokumentera det hela. Än så länge i alla fall (lika bra att tillägga det). Här är ett klipp, men det är på det youtubekontot ni följer dem om ni vill det.


Bara ett litet tips, från mig till er. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 26 februari 2009 13:48

De senaste dagarna har besökarantalet hit stigit, vilket är väldigt kul. Naturligtvis blir det så när en stor blogg (farzads) länkar hit, men många verkar ha stannat, kul! Men just den här dagen kommer nog bli ett bottenrekord. 90 besökare hittills, jämfört med ca 750 igår vid samma tidpunkt. Och allt är bloggagratis fel. För ni har väl inte kunnat klicka in er? Jag har inte kunnat skriva något i alla fall..


Men men, så är det ibland. De som vill hit hittar hit så småningom i vilket fall som helst. 


Men såg ni igår? Liverpool vann! Underbart. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 25 februari 2009 19:09

Jarl, du hade så rätt. Naturligtvis är det Liverpool - Real som är det riktiga mötet, och självklart så är det Liverpool som är Laget med stort L. Och vart bäst avnjuter man en match av denna kaliber? Jo, på sitt favoritställe såklart. I mitt fall; Retro. Ska möta upp Mårten där redan nu och börja "värma upp". Det är många som tror att uppvärmning endast gäller de som ska spela matchen, men den är minst lika viktig för supportrarna.


You'll never walk alone! 


Heja Liverpool!Av Soran Ismail - 25 februari 2009 18:59

När man loggar in här på bloggagratis.se så berättar de att siten kommer stängas ner inatt för underhåll. Bara så att ni vet varför jag inte kommer skriva något. Det är inte för att jag har gått och lagt mig innan tolv, eller något annat nonsens. Det är sitens, och enbart sitens fel.

Av Soran Ismail - 25 februari 2009 16:34

Jag sitter och skriver elaka skämt om mina kollegor. Det är väldigt kul faktiskt. Fast svårare på vissa än andra. Det beror lite på hur ens relation till skämtsubjektet ser ut, oavsett om ämnet är "badhus" eller "Sofia Wistam". Och just den sistnämnda är lite knepigare, men det ska gå det med. Det finns ju massvis med uppslag, men jag vettefan.. vad tycker ni är det skämmigaste som hon har gjort?


Utöver diverse giftermål med Orup, Hannes Holm och programledare i Topdog alltså.. 

Av Soran Ismail - 25 februari 2009 01:31

Jag missade Melodifestivalen eftersom jag.. öh, inte vill se den helt enkelt. Men jag har läst en hel del gott om Molly Sandén, och tittat mig efter här och var efter hennes framträdande men inte hittat det någontstans. Däremot så hittade jag det här klippet, och det tycker jag att hon gör bra i alla fall. 

CL

Av Soran Ismail - 24 februari 2009 20:02

Varje år är det samma sak. Diskussionen om Zlatan och hur han ska prestera i de stora matcherna. Och varje år tror man att det är "nu det ska ske". Jag tror inte speciellt mycket, men jag hoppas att det går bra för honom, och framförallt för Inter. Inte för att jag gillar dem speciellt mycket, men mer för att jag känner en lätt avky för Man U.


Men det är ganska skitsamma, den riktiga matchen spelas ju ändå i morgon.. Nu ska jag träffa Måns, Stephen och några andra för att kolla på matchen.


Ni som inte är intresserade av en CL-åttondel kan ju alltid kolla på Linda Rosings dejtingprogram.. 

Av Soran Ismail - 24 februari 2009 16:47


Jag ser på presskonferensen som de höll tidigare idag, och noterat att Daniel Westling säger "...jag vet att förtroende, det ges inte, det förtjänas. Jag ska göra mitt bästa för att förtjäna det svenska folkets förtroende.."


Är det bara jag som känner, "förtroende till vad?"Du får inte fatta beslut, du får inte ens ha åsikter. Det finns ingenting du skulle kunna göra med folks förtroende, även om du har/hade det.


Men det var värst vad det här verkade vara en stor grej. Mycket större än jag trodde. Är det jag som har missat något? Är ni genuint glada för det här eller är det ungefär lika intressant som att Laila Bagge och Niklas Wahlgren kanske är ett par? 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se