Alla inlägg under februari 2009

Av Soran Ismail - 21 februari 2009 19:29

Jag har nämnt det tidigare, Davids konstanta försök att göra mig obekväm. Han går fram till främlingar, pekar på mig och frågar "ser ni vem det är? Känner ni inte igen honom? Det är ju Soran från Parlamentet!" Det blir dumt på många sätt. Obekvämt för dem, och för mig. Framförallt framstår jag som en superidiot som har bett David, min okände kompis, att gå runt till folk och berätta vem jag är.


Men så i Lund häromdagen gick det inte riktigt som han hade tänkt sig. Jag hade precis gått och köpt en manlig cider till mig, och en mesig öl till David. Någon minut efter att jag hade återvänt till borden så lutar sig en av tjejerna från bordet bredvid (de var fyra stycken), över till vårt bord. Hon tittar på David och frågar "Ursäkta mig, men är det inte du som är Soran från Parlamentet!?" 


Jag är först förvirrad, men sedan förstår jag och brister ut i skratt. Det gör även tjejerna. David hade, som så många gånger förr, bett henne fråga mig detta för att försöka vara rolig. Tjejen i fråga hade dock missförstått och trodde att David var den som hade vart med i Parlamentet, och han ville att det skulle komma fram genom att hon frågade lite "diskret". Hon hade nämligen aldrig sett Parlamentet och hade ingen aning om vilka som var med.. 


Det var underbart hur fel det blev. Hon trodde antagligen att vi var något homo-par ute på en date (det var ett ganska mysigt ställe med tända ljus), och nu skulle han försöka imponera på mig genom att namedroppa lite smidigt att han har vart med i Parlamentet. Men inte själv, utan hon skulle hjälpa honom, så att han inte framstod som självgod. Och vem vet, det kanske rentav kunde leda till att David fick mig i säng? Så hon ställde upp och gjorde det. 


Så jävla fel blev det. För David. För mig blev det helt perfekt. 


Ikväll ska jag försöka lyckas bättre med mina skämt än David gjorde med sitt. kl 21 på Norra Brunn för de intresserade. 


Sedan blir det Retro. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 20 februari 2009 22:46

Då är det dags att bege sig ut i Stockholmsnatten. Jag ska möta upp Martina, Anna och eventuellt även David. Tanken är att vi ska ses vid EGO, vilket är ett bra ställe. Men grejen är den att jag måste gå förbi Retro innan. Det är mitt stammishak. Jag börjar varje kväll där. Annars känns det inte rätt. Det känns lite som att jag är otrogen annars. Jag känner mig naken, om jag inte har besökt Retro under en utgång. Jag känner mig.. otillräckligt helt enkelt. Inte fulländad. Något som saknas.


Så jag ska dit ensam en sväng, sedan möter jag upp de andra. Men tjejerna har ingen förståelse för det här.. har ni det? Ni har väl också stammishak som ni trivs bra på? Som ni får in rätt stämning på, som varar hela natten. Oavsett vart i landet man bor måste man väl ha ett ställe som är lite mer "hemma",  eller? 


Jag drar i alla fall till Retro nu, vart ska ni? 

ANNONS
Av Soran Ismail - 20 februari 2009 21:07

Ja, så går det när jag går upp innan lunch. Inget vettigt bloggande.


Men jag är lite besviken på er, häng med lite. Frukosten åt jag naturligtvis inte hemma hos mig själv, vad tror ni om mig? Det var på mitt hotell i Lund. Och jag gick naturligtvis inte upp så tidigt utan anledning, det var för att hinna med mitt flyg.


Resten av dagen så har jag vart hos revisor och haft lite möten med olika komiker om olika saker. Bland annat bollat lite inför roasten och det kommer nog att bli riktigt, riktigt kul. 


Men något som kanske blir ännu roligare är RAW nästa helg. Jag ser redan fram emot det. Blir nästan alltid säsongens roligaste gig där, och dessutom är Rheborg där. Och det är på RAW som han får mest ut utav sin ilskna framtoning. Köp biljetter här till på fredagen, och här till på lördagen.


Lite trist information, men vaddå, så kan det också vara ibland. 

Av Soran Ismail - 20 februari 2009 07:35

Jag är uppe i så pass god tid att jag kanske hinner slänga i mig en macka och ta ett glas juice. Säg mig, är ni inte stolta över mig?

Av Soran Ismail - 20 februari 2009 03:08

Det löste sig. Jag är tillbaka på mitt dubbelrum. Visserligen ensam, men inte gråtandes i fosterställning. Framförallt, inte i behov av att vara det. Det betyder att uppträdandet gick bra. Vi tidigarelade mitt gig, och tog det i samband med Davids (med hjälp av ett jättebra arrangemang). Men nu var de nästan lite för lugna istället, men så blir det lätt när det sitter en massa företagare på plats och (förhoppningsvis) framtida arbetstagare. Man vet liksom inte vad man "får" skratta åt. Men det gick helt ok. Efteråt kom många fram och visade sin uppskattning, och det blir man alltid lycklig i själen utav.


Sedan vann ju Brynäs också, och det gläds vi åt, visst? 


God Natt. (inlevelse, inlevelse, inlevelse!)Av Soran Ismail - 19 februari 2009 20:08

Nu sitter jag och David på mitt hotellrum, redo att bege oss iväg mot AF-borgen där vi ska uppträda. Tanken var från början att jag skulle gå upp 22:20, men redan nu får vi veta att det har blivit förseningar. Jag känner viss oro inför detta. Jag känner en viss oro inför att jag kommer gå upp till spridda applåder inför svinfulla studenter, några med kläderna fortfarande på, och prata inför ett sorl ett tag. Då och då kommer folk som själva tycker att de är roliga att skrika ut diverse saker, inte för att vara taskiga, men för att de tror att det blir bättre. Sedan kommer jag gå av, även nu till spridda applåder, så går jag tillbaka ensam till mitt dubbelrum och försöker tvätta av skammen samtidigt som jag gråter i fosterställning i duschen. Det känner jag en viss oro inför.


Men förhoppningsvis så går det alldeles utmärkt. 

Av Soran Ismail - 19 februari 2009 18:49

Nu har de gått ut med att Batra, Boruneboush och Claudia Galli ska vara med som nya parlamentariker under den 21a säsongen av Parlamentet. Jag visste om sedan tidigare att Batra skulle vara med, men Josefine och Claudia var en överraskning för mig. En positiv sådan. Jag gillar båda, som fan. Tror de kommer sköta sig galant.


Jag själv har nu fått mina inspelningsdatum, om ni vill komma och kolla just när jag sitter där. 9e April (obs! Torsdag) och 24e April. Skulle det ske någon förändring så säger jag till. 


Om ni vill läsa hela artikeln och vilka som ska vara med i vår så klickar ni här. 


 Ps. Angående kvällens gig, anledningen till att jag inte sagt vart och när beror på att det inte är ett offentligt framträdande. Dvs, alla som vill kan inte gå. Det är någonting som heter EEE-dagen, som ekonomer här i Lund har. Men det vore trevligt om ni råkar infinna er där. Annars, vad händer en torsdag i Lund? Vart "ska" man?" Ds. 

Av Soran Ismail - 19 februari 2009 13:48

Hur sköna är inte vissa människor? Synd bara att jag inte vet vem som skickade detta. Men visst fan gillar man folk med distans? Jag gör i alla fall det.

 (ursäkta dålig bildkvalité, nya mobilkameran är avsevärt mycket sämre än föregående)

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se