Alla inlägg under februari 2009

Av Soran Ismail - 19 februari 2009 13:13

Jag åkte till SysteroBror och testade lite material. Jag borde informerat er. Så att de som ville kunde komma och kolla. Men inte främst på mig, utan för att både Appelquist och Järvheden körde lite längre set. Helt underbart var det.


Men nästa gång, då säger jag till i förväg. Jag lovar. 


Snart ska jag till David så vi kan börja bege oss ner mot Lund där vi ska jobba ikväll. Det är för studenter, och jag ska gå på scenen ganska sent, då finns alltid en liten farhåga om att de kommer vara alldeles för fulla. Förhoppningsvis är det inte så. Time will tell, helt enkelt.. 

ANNONS
Av Soran Ismail - 18 februari 2009 16:14

Att hon är duktig på att provocera, det kan nog ingen ta ifrån henne..

ANNONS
Av Soran Ismail - 18 februari 2009 14:51

Då tar vi det här en gång till. Det här med siffran 22. Det är satan. Det är grunden till all ondska i världen. Det är Runars och Katrins barn. Det är Sovjet och Saudi Arabiens one night stand.


Det här har jag förklarat tidigare, men några av er har, allt eftersom tiden gått, blandat ihop den med siffran 23. Och några av er är helt nya och lever i ovissheten att siffran 22 är harmlös. Så är inte fallet. 


Därför blir jag hemskt ledsen när jag ser detta. Kan ni åtgärda det snarast är ni snälla? Jag ska ta en dusch och sedan sticka till min revisor. Om det inte är åtgärdat innan jag lämnar lägenheten är det stor risk att jag aldrig återvänder.  


Och låt oss hädanefter slippa 22 st kommentarer på ett inlägg. Gärna 21. Vad som helst egentligen, bara inte 22.


Tack på förhand. 

Av Soran Ismail - 18 februari 2009 01:55

Jag youtubar runt i vanlig ordning i brist på saker att göra och hittar ett gammalt klipp på Järvheden och Måns. Det är bland de roligaste jag har sett. Titta hur de ser ut. Söta, eller vad säger ni? Undrar hur jag kommer reagera på klipp om mig själv om 10 år.. 


Blir väl trevlig att somna med det här på näthinnan. Eller som de flesta av er kommer göra, vakna med detta som första intrycket under dagen. Någon som kan ge er energi när ni inte riktigt orkar med aningen dryga arbetskamrater. 

Av Soran Ismail - 17 februari 2009 23:29

Angående pressen som killar får utstå. Den här låten är så jävla löjlig.Ok om du inte hoppar i säng med Brad Pitt bara för att han är just Brad Pitt, men att inte bli imponerad? Han har ju endå åstadkommit en hel del får man väl ändå säga.. 


Ok att det inte räcker att vara raketforskare, att det i sig inte är tillräckligt för att man ska bli kär i personen. Men lite imponerande är det väl för fan!? Det är inget som vem som helst klarar av.


Och vad fan gör du i öknen alldeles själv i öknen med packing och mer döda djur än blondinbella?


YOU don't impress me much, Shania, YOU don't impress me much. 


Av Soran Ismail - 17 februari 2009 14:35

Är det bara jag som får lite ont i magen av att se Martin utsätta sig för det här? Även om det är roligt. Det enda jag tänker på är hur jävla illa det hade kunnat sluta..

Av Soran Ismail - 17 februari 2009 14:23

God Morgon mina små kaffebönor.


Ni känner det va? Den här bloggen/Dagboken lever. Som Petter skulle ha sagt "det går bra nu!". Det är för att jag mår bra nu. Det går visserligen i lite perioder under dygnen, men ändå. Om ni har missat det så kan ni kika på min analys som jag gjorde igår. Det är nästan så att jag skrämmer mig själv lite ibland.. Just det, t-shirtarna. De är på gång. 


En annan sak, att ni ska söka hjälp.. det är ingenting negativt. Och det handlar heller inte alls om att "ändra" någonting, eller normalisera någon slags personlighet. Det är ju trist. Det har bara att göra med att det känns bättre om man får snacka med någon som är riktigt bra på det.


Sedan fick jag nys om ett klipp med Katrin f.d Schulman när hon utmanar Özz på någon slags stand-up battle. Det är höjden av dumhet för mig. I det klippet. När man bedömer någonting som man inte har sett beroende på vad andra säger. Jag försvarar inte Özz, det är inte det. Men att inte ta sig tiden att titta på någonting själv utan kritisera det för att andra gör det, då tänker man inte själv. Och tänker man inte själv så är man dum i huvudet.


Nu är nog inte Katrin det, utan hon är väldigt medveten om vad hon gör. Hon provocerar. Det är det som är Katrin. En provokation. Men hursomhelst ska jag göra allt jag kan för att se henne köra stand-up. Tror nog hon tar sig lite vatten över huvudet när hon är så självsäker över någonting som hon aldrig har testat innan. Speciellt med tanke på vad det handlar om.. Men det ska bli intressant att se i alla fall. 

Av Soran Ismail - 16 februari 2009 18:29

Hej Dagboken!


Vet du vad jag tror? Jag tror att en majoritet av de som läser det jag skriver här behöver hjälp. De borde uppsöka en psykolog och prata med den. Det har framkommit efter de 8 sanningarna vi pratade om häromdagen. Men vet du vad mer? Jag gillar det. Jag gillar att de inte riktigt är friska. För egentligen är ingen frisk, men de här vågar i alla fall erkänna det. De är medvetna om vilket sätt de är skadade på. 


Men jag hoppas ändå de går till en fixa-själen-läkare (läs:psykolog/kurator) och pratar med dem om det. Livet blir nog lättare då. 


Nu ska jag till boulevardteatern och testa de skämt som jag inte skrev idag. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se