Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Den andra Mars

Av Soran Ismail - 2 mars 2009 02:05

RAW var för övrigt svinkul igår. Det gick bra i fredags, det gjorde det absolut, men det var något som saknades. Jag var inte riktigt på topp, och att saknades ca 100 pers i publiken gjorde nog sitt också. Sedan gjorde jag om lite inför gårdagen och då var det även helt fullsatt. Svinkul var det. Jämförbart med turnén i höstas.


Nu är det kul igen med stand-up, med humor överhuvudtaget. Ett tag i höstas så var det alldeles för mycket jobb. Jag var konstant stressad och pressad, och hade svårt att hitta glädje i det jag gjorde. Då blir även resultaten därefter. Men nu har jag lärt mig av det och bokat upp lagom mycket, ett par-tre saker i veckan, och nu njuter jag igen. 


Jag har tid att ta in nya intryck, och att reflektera över dem. Jag har tid över att göra absolut ingenting under två dagar, och det är ofta då som jag kan få inspriation. Ensam hemma i min soffa, med laptopen i knät och fjärrkontrollen i handen. Med chips, dip och coca-cola på vardagsrumsbordet. 


Men den här veckan är det mycket igen. Nu är det ok, eftersom det är ett undantang, men skulle varje vecka se ut som denna så skulle jag inte må bra. Morgondagen går åt att ordna klart manus till roasten - Tisdag roast - Onsdag roast - Torsdag Växjö - Fredag Blue Moon Bar - Lördag privat jobb i Knivsta - Söndag roast. 

 
 
Ingen bild

ja.

2 mars 2009 02:22

Jag vill också ha ett jobb.

 
Ingen bild

Sofia

2 mars 2009 09:32

Vart i Växjö ska du uppträda?

 
Ingen bild

Jocke

2 mars 2009 09:49

Hej Soran!

Vad ska du göra här i Växjö? Om du ska uppträda så isåfall var? Hade varit jättekul att gå o se då jag missade dig senast du var här.

 
- | | Carro | | -

- | | Carro | | -

2 mars 2009 12:04

Privat jobb i Knivsta..? Vad kul.. du kan ju råka gå förbi där jag bor, i Ängby ^^ kram

http://carolinedream.blogg.se

 
Ingen bild

gula skor

2 mars 2009 14:32

akta så att du inte gör en "Björn" och går in i väggen... ^^

 
Sanna

Sanna

2 mars 2009 14:37

Det är viktigt att vila också även om du arbetar på det sättet också med chips och colan bredvid *ler*. Njut av livet också. Ut och studera människor i farten och där kan du säkert snappa upp humor. Låter härligt att läsa om ditt sätt att bearbeta och frambringa glädje. Kram får du också på vägen... :)

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

JN

2 mars 2009 14:42

Vart i Växjö ska du uppträda?
Skulle vara skoj att se dut uppträda då det var kul sist du var i Växjö i oktober=)

 
Maria

Maria

2 mars 2009 16:00

Till er som undrar över Växjö:

http://www.amar.nu/banketten.html

http://mariakayeymf.blogg.se

 
Ingen bild

Anna

2 mars 2009 17:57

Jag var på Raw i lördags och det märktes verkligen att du hade kul när du stog där på scen! Av alla gånger jag har sett dig live var det lätt den bästa! Så jag får tacka för en hejdundrande kväll!

 
Emmie

Emmie

2 mars 2009 18:02

det är ju inte riktigt okej att du ska åka till Växjö o uppträda nu när jag har flyttat därifrån :P..
kommer du aldrig upp till Östersund? :). tycker jag skulle vara väldigt bra i så fall, fast då kommer du väl när jag är i Växjö o hälsar på, det skulle ju vara min tur ;) :P

http://emmiev.blogg.se

 
Karolina

Karolina

2 mars 2009 20:57

Hej-Du-gjorde-min-dag! Kan man ha sån tur att du åker till växjö samma dag som jag åker hem dit?? Efter en dag i sängen med feber och halstabletter känner jag mig nu aningen bättre.

http://tollan.blogg.se

 
Linda

Linda

2 mars 2009 21:08

Skönt att du tar det lugnare. Jag har hört att 100% ska vara tillräckligt och när man har ett jobb som innebär att man aldrig riktigt släpper jobbandet (man kan ju inte alltid be inspiration och idéer komma tillbaka mellan 15-17 på torsdag) så är det ju väldigt värdefullt att ha tiden däremellan.

http://niskalainen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards