Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Mitt möte med Agnes

Av Soran Ismail - 15 mars 2009 15:52

 Efter gårdagens minimala insats i Melodifestivalen så var det dags för efterfest. De var hårda på att man inte fick bjuda med sig någon dit, men det blev ok ändå med tanke på alla kollegorna som också utförde en minimal insats i programmet. Utöver dessa droppade det in lite annat folk som jag kände, Schyffert, My Ströbaek, Pontus Ströbaek, Hasse, Paul Tilly m.fl Alla var trevliga att hänga med. Alla förutom en. Alla förutom Pontus.


Pontus Ströbaek hade som sport att under kvällen hämta tjejer, ställa dem framför mig och säga "det här är Soran, han är singel. Hejdå". Så blev vi två ståendes där, stirrandes på varandra. Blivit satta i en situation som ingen av oss ville befinna oss i, men de sociala reglerna säger att vi måste småprata. Han var som en jobbigare version av David.


Efter ett tag så rullar artisterna från festivalen in på efterfest, en efter en. Några av dem framför sina låtar igen, några sitter uppe på vip-hyllan och dricker champagne med flick/pojk-vänner. Men en person står två bord ifrån där jag, Hasse och Paul står och snackar. Den personen är Agnes. Det dröjer inte ens en minut innan jag ser Pontus vandra med raska steg i min riktning. Fan!


Jag anar vad som är på gång och fylls av en blandning av skräck och panik. För en sekund tänker jag att jag raskar bortåt in i folkmassan, gömmer mig för honom. Men sen kommer jag på hur löjligt det skulle se ut, att springa därifrån i skräck. Som om att jag vore åtta år gammal. Så jag står kvar. Några sekunder senare är han framme hos mig.


Han frågar inte ens. Han ställer sig bakom mig, lyfter mig och bär mig till Agnes. Han, bokstavligt talat, bär mig till Agnes för att ställa ner mig precis framför henne. Stackars Agnes står och pratar med sina vänner, och blir avbruten av en framslängd kurd i kostym.


För någon sekund blir det bara konstig, spänd stämning. Föga förvånande med tanke på hur situationen var uppbyggd. Det var helt sjukt. Helt plötsligt gick jag från att vara en "mogen 21-åring" till en osäker 9-årig pojke i lågstadiet som för första gången ska fråga chans på sin stora kärlek. 


Till slut ursäktar jag Pontus, och säger att hon var väldigt duktigt ikväll. Hon tackar och ger mig en kram, men är besviken över att jag gav henne så låga poäng. Jag skyllde på Luleå. Det tar ungefär 5 sekunder, sedan kommer det fram två-tre fotografer och vill ta kort. Från vilken/vilka tidning/ar vet jag inte, men jag ser att Pontus har någon bild ur någon tidning i sin blogg.


Någon annan som snabbt är framme är Hasse. Han tar det här kortet:

Sedan önskar jag henne en trevlig kväll och går tillbaka till mina vänner.


Så när jag tänker att det inte kan bli värre så börjar folk ge mig high-fives och kramar. Hon står fortfarande ca 7 meter bort. Och jag tänker på hur otrolgit löjligt det hela måste sett ut. Pinsamt löjligt. Först blir jag ditburen, sedan växlar vi några ord, och när jag kommer tillbaka står mina testosteronfyllda kollegor och high-fivar mig för detta. De kunde lika gärna skrikit "BIRA! BIRA! BIRA! BÄRS! BÄRS! BÄRS!". Det hade varit på ungefär samma intelligensnivå. 


På några sekunder var jag tillbaka i högstadiet igen. Jag kände mig inte hemma och ogillade situationen och beteendena.


Men jag uppskattade mötet med Agnes och kramen.

 
ANNONS
 
Hasse

Hasse

15 mars 2009 16:18

Jag gillar den blicken...jag tror att hon gillade fotografen! ;)

http://bronten.com

 
Ingen bild

Sanna

15 mars 2009 16:27

Åh Soran, vad lycklig du ser ut på bilden :) Blir helt varm i hjärtat :)

 
Ingen bild

kalle

15 mars 2009 16:44

fyfan vad gulligt inlägg. OCH GRYMT BRA!.

 
Ingen bild

emma

15 mars 2009 17:00

nu e du världens lyckligaste lr?

 
Ingen bild

K

15 mars 2009 17:29

Hahahaha.... Vad gulligt då! Grattis till kramen! *high five* ;)

 
Ingen bild

Amanda

15 mars 2009 17:38

Haha en jobbigare version av david xD

 
Ingen bild

Pierre

15 mars 2009 17:48

hehehe, fantastiskt roligt inlägg =)!
Man får gratulera till det mytomspunna mötet även om omständigheterna som ledde fram till det var av en ganska så humoristisk karaktär =D

 
Ingen bild

Jennifer

15 mars 2009 18:21

Skönt att höra att det är fler som är tillbaka på högstadiet. Jag befinner mig också där emellanåt.

 
Ingen bild

sed

15 mars 2009 18:28

glad för din skull!! :D

 
Manne

Manne

15 mars 2009 18:29

Härligt att du fått en av dina största(?) drömmar uppfylld!

Kan dock säga helt i sanning, att mitt möte med Agnes var bättre än ditt - om jag utgår från den skrivna texten.

Antar att du blev glad över tackgåvan. :)

http://www.finest.se/Mannefik

 
Madeleine

Madeleine

15 mars 2009 18:36

Du skulle ha tagit hennes nummer..eller pratat mer..

men ni e söta tillsammans :D

http://www.maddedans.blogg.se

 
M A D E B Y M E - FOTO

M A D E B Y M E - FOTO

15 mars 2009 19:02

Soran Soran.. fick du hennes mobilnummer då?

http://madebyme.tjofs.se

 
Ingen bild

Rosalie

15 mars 2009 19:15

Manne, jävla glädjedödare!

 
Ingen bild

Sara L

15 mars 2009 19:19

Åh, vad gulligt! Så glad för din skull :)

 
Ingen bild

Victoria

15 mars 2009 19:56

Haha, så otroligt kul! Hahaha! Agnes måste tycka att du är helt galen... men det vore SÅÅÅ kul ifall det blev något mellan er!

 
Ingen bild

Soppan

15 mars 2009 19:59

Nee, vad gulligt! Vad lyckig du ser ut :)

 
Ingen bild

dyes

15 mars 2009 20:25

Du var grym igår!
Uppskattade att du sparade skägget!

 
Sjumilakliv

Sjumilakliv

15 mars 2009 20:37

Åh Soran, din stackare! Vad hemskt det måste ha vart. Fint kort dock - och du var grym som Lule-representant!!

http://www.sjumilakliv.se

 
Tove

Tove

15 mars 2009 20:52

Soran, du är en riktigt bra komiker, jag hoppas verkligen att du fortsätter och kommer att synas i Tv för långt tid framöver. Du gör ett bra jobb, du får människor att skratta. :D Gällande Agnes så kan jag inte säga annat än att hon är het så det förslår, men låter hon lika trög i verkligheten som när hon pratar i TV? /: bra jobb i melodifestivalen

http://www.nossnajevot.blogg.se

 
Sanna

Sanna

15 mars 2009 21:03

Ja, vad ska man kommentera??? :)

Först vill jag i alla fall säga att ni var himla söta på bilden du och Agnes. Inte tu tal om annat.

Att bli ditburen var väl ingen höjdare men om nu Agnes har sett det de flesta sett om dig och vad du skrivit i denna blogg bl a så kanske hon skrattar gott åt alltihop.
För hur det än är så uppskattar alla tjejer att ha beundrare.
I ditt fall är det ju charmigt dessutom som inte är en gå-påare heller.

Sedan tycker jag att du får skylla dig lite själv eftersom du också bad Petra om Agnes telefon nr på skoj. Allt som skojas om kan till slut bli på allvar...hehe.

Tycker du är en skön kille med härlig humör och du gör dig bra i TV.

Allt gott till dig Soran!

Vad tyckte du om vinnarlåten då?


http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Voodoo Chile

15 mars 2009 21:16

Stackare... eller något. ;)

 
Ingen bild

Emilia

15 mars 2009 21:30

Aw, haha.

 
Ingen bild

Emilia

15 mars 2009 21:32

Oj, nu blev det 22, räddar dej från den du (:

 
Sandra

Sandra

15 mars 2009 22:22

Det är ju praktiskt i alla fall när någon annan tar en över de där höga trösklarna som kan vara så fruktansvärt svåra att komma över ibland!

Lycka till med Agnes, hoppas ni blir ihop! ;)

http://sandra-danielsson.blogspot.com

 
SofiaP

SofiaP

15 mars 2009 23:02

Är det bara jag eller kollar du nästan alltid hellre på fotografen än in i kameran när du ska fotas?
Tänkt på det förut?

http://sofiapettson.blogg.se

 
Ingen bild

Elnaz

16 mars 2009 00:20

Haha Soran, jag kan inte göra något annat än att le när jag läser detta. Det var inte exakt som du hade föreställt ditt möte med henne, som du skrev ett inlägg på för några månader sen. Det slutade inte med en kyss, haha. Kollade bara på delen där du var med i melodiestivalen. Bra jobbat ;)

 
Ingen bild

fujiOne

16 mars 2009 00:52

DEn där "Det här är soran.." kommentaren är ju saxad från How I Met Your MOther ;D

Men roligt ialla fall.

 
Ingen bild

Mysan

16 mars 2009 05:28

Haha, ATT MAN INTE KAN notera de nya skorna är väl något positivt!!!

!

 
Manne

Manne

16 mars 2009 08:21

Rosalie: Jag är inte alls någon glädjedödare.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

sofi

16 mars 2009 18:31

grattis..

 
Ingen bild

Jen

20 mars 2009 02:00

haha, vad gulligt :D!

Jag har gått i samma klass som Agnes, hon var jätteblyg när hon var liten, sa typ ingenting. Fast hon vann alltid våra 'Limbo' tävlingar på skoldiscona. Hm, anyway, gött weird när det var final på Idol och de drog dit hennes "första kärlek", haha, för den killen var min första kärlek också, så jävla bisarrt att se gamla klasskompisar från lilla bonne-hålan Vänersborg på TV.

lycka till i alla fall, ni vore söta tillsammans :P!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se