Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Min dröm om Agnes

Av Soran Ismail - 16 mars 2009 09:59

Vi är i någon form av korridor. Jag står och pratar med en vän, som icke är igenkännbar i drömmen, och Agnes kommer runt ett hörn ca 7 meter bort med ett par vänner, de stannar och konverserar. Hennes närvaro är kännbar i min mage.


Trots att hon är väldigt enkelt klädd, mörkblåa jeans och en vit t-shirt, så är hon vackrare än jag någonsin har sett henne. Hon är inte snygg, inte sexig... hon är vacker. Så inåthelvete jävla vacker. Det är det simpla jag uppskattar. Att hon har platt, rakt hår. Jag tänker att det visar på hur jordnära hon är. Vilken "vanlig tjej" hon, trots sina framgångar, är. Att det stora håret och den glittriga klänningen i Melodifestivalen var skivbolagets hittepå. Eller Bert Karlssons. På något sätt ligger han bakom det mesta, tänker jag. 


Min vän står och pratar med mig, medan jag försöker lyssna. Jag säger försöker, för oavsett vad vännen ifråga försöker förtälja så är det inte i närheten av lika intressant som att se på skönheten som står 7 meter ifrån mig. Det tar all min tid och energi. Jag vill inte göra det för uppenbart. Inte för tydligt. Då och då tittar jag tillbaka mot min vän och säger "mm.. det är ju helt sjukt". Men fokuset ligger hela tiden 7 meter till höger, hos Agnes.


Jag har inte nämnt något för min vän om att Agnes är närvarande, i rädlsa för hur han (det är en han) ska reagera. När han får syn på henne efter ett tag visar det sig att rädslan var befogad.  Han insisterar på att vi ska prata med henne, men jag vågar inte. Han struntar i det och går med raska steg i deras riktning, jag följer efter. Att följa efter är inget medvetet val jag gör, det sker automatiskt. 


Helt plötsligt står jag framför henne, och hon är ännu vackrare nu. Det är en naturligt skönhet hon visar upp, inget överdrivet. Hon tittar lite konfunderat på oss. På mig. Jag frågar om hon kanske vill ta en fika, men hon avböjer. Hon säger att hon måste iväg, hon ska möta sin pojkvän. Hejdå. 


Det där sista hade hon inte behövt säga, men hon gjorde det ändå. Huruvida det var sant eller inte spelade mindre roll för mig. Det var en markering från hennes sida. "Jag är inte intresserad". Punkt. Så vände hon sig om och gick.


Helt plötsligt stod jag där, helt ensam i korridoren. Jag tänker först bli arg på min vän som utsatte mig för detta, som jag visste skulle hända, men han är inte där. Ingen är där. Jag står helt ensam. Ensam med mina känslor. Det är samma känslor som första gången jag gav mitt hjärta till en tjej, och hon valde att kasta det i backen. En tegelsten i magen. Ett mobboffers osäkerhet. Ben som vill ge vika. Ett hjärta som har imploderat, men som av någon anledning fortfarande slår. Snabbare än vanligt. 


Så vaknar jag upp. Jag tänker på hur löjligt det där var. Att jag drömde så verkligt. Att jag kände så starkt inför någon som jag inte känner överhuvudtaget. Haha. Men det kanske var en projektion på någon annan? Eller så fick Agnes representera känslor som jag önskade att jag hade för någon.


Psyket är bra konstigt ibland. Men nu är jag vaken och vettig. Dags att fortsätta med dagen. 

 
 
Manne

Manne

16 mars 2009 11:25

Fin och tankeställande text.

http://www.finest.se/Mannefik

 
j

j

16 mars 2009 12:16

vilken tragisk dröm! jag skämdes ihjäl för dröm-sorans skull

http://hellojitterbugboy.blogspot.com

 
Ingen bild

Soppan

16 mars 2009 13:17

Vad jobbigt att drömma så. Det är ändå en liten gullig dröm x) Men det var bara en dröm. Jag har inget vettigt att skriva (x

 
Sanna

Sanna

16 mars 2009 13:23

Ibland får man vara glad att det bara var en dröm.
Livet går vidare Soran och din kvinna finns nog också som väntar på dig.

Du får tjäna en extra hacka på kärleksnoveller i ex. Allers. Du skriver bra!

Kramen...

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Victoria

16 mars 2009 14:05

Haha, så sött! Du har väl inte missat att Agnes bloggar tillsammans med Ara? Länken är här ifall du vill kolla; http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7276566

 
Ingen bild

Emilia

16 mars 2009 14:53

Ledsen att göra dig besviken men Agnes sa i en intervju med "vakna med the voice" att hon har designat kläderna alldeles själv.

Gullig dröm i alla fall, synd att inte du fick din prinsessa i slutet :)

 
Ingen bild

Jenny

16 mars 2009 15:28

fick du agnes nummer sen? :)

 
Karolina

Karolina

16 mars 2009 16:54

lite insnöad på Agnes kanske ?!

http://tollan.blogg.se

 
Ingen bild

I

16 mars 2009 17:02

du verkar lite betuttad i agnes minst sagt :)

 
Ingen bild

B

16 mars 2009 17:47

bedårande ^^ läser hon din blogg kan hon väl inte annat än falla :)
(apropå dröm känner igen känslan,drömde att jag skulle spela volleyboll me björn gustafsson över konsums kassor.. inte lika realistiskt dock. heh)

 
annuendag

annuendag

16 mars 2009 17:51

Drömmar som känns som om de är riktiga är väldigt obehagliga. Jag drömde en gång om en pojke som är väldigt viktig för mig. I drömmen så var jag obeskrivligt kär i honom, men så kom han och hans flickvän och deras bäbis för att bo på mitt pensionat.

När jag vaknade var jag helt förstörd, gick omkring och var nere i flera dagar. På grund av en dröm. En dröm om en pojke jag inte är kär i.

Fast nu behöver ju förstås inte alla verklighetskännande drömmar vara obehagliga, men är ju sällan de bra drömmarna som känns på riktigt, för mig i alla fall.

[Nervös jag blir över att du kanske sitter och analyserar det här samtidigt som du läser det så som tidigare sagt att du brukar. Och nu blev jag nervös över hur du analyserar att jag blev nervös. Ond cirkel det där.]

http://annuendag.blogg.se

 
M A D E B Y M E - FOTO

M A D E B Y M E - FOTO

16 mars 2009 20:07

Stackare Soran...

http://madebyme.tjofs.se

 
Ingen bild

je

16 mars 2009 20:15

Soran, det där berörde mig fruktansvärt mycket det du skrev. Jag känner ingen mig mer än jag kan förklara, och det var både jobbigt och härligt att läsa. Du är väldigt duktig att skiva också, det ska du veta. Vilken fantastisk kille du verkar vara, jag kan inte säga så mycket, jag kan inte uttrycka mig bättre.. Du är bra Soran, det krävs det inte mycket för att förstå. Tack killen, tack..

 
- | | Carro | | -

- | | Carro | | -

17 mars 2009 02:48

Naaaw..låter som Soran är smått in love with Agnes ;) Hon är grymt söt och jag som är tjej själv är avis på henne..hehe, hade jag varit kille så hade jag säkert drömt om henne =P det där lät ju bra haha.. Men jag känner igen drömmen, hur besviken man känner sig..så vaknar man upp och undrar om det hände på riktigt. Ha de bra Soran :)

http://carolinedream.blogg.se

 
Ingen bild

anna

17 mars 2009 07:19

Hahaha, drömmar kan vara "konstiga" ibland ;)

 
Mirja

Mirja

17 mars 2009 16:36

Herregud vilken fänglsande gestaltning du gjorde! Jag höll andan hela tiden. Nej det gjorde jag inte, men iallafall.

http://plums.blogg.se

 
Hanna

Hanna

18 mars 2009 10:43

Shit skumma drömmar man kan ha. Men inte så konstigt med tanke på hur mkt de vart med melodifestivalen senaste tiden.
Men att hon dissa i drömmen är fortfarande skumt hah. ha de bäst.

http://missironic.blogg.se

 
LISA

LISA

18 mars 2009 19:18

haha soran, är du lite småkär i agnes eller? ;)

http://www.lisawahlstrom.blogg.se

 
Melody

Melody

19 mars 2009 22:07

Du är då för gullig.
Hoppas ni gifter er, att hon lär sig kurdiska och föder små karwans och sirwans med dig:)

http://pishy.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skapa flashcards