Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 18 mars 2009 05:09

Ibland blir man som komiker utsatt för så kallade "häcklare". Folk som stör, och därmed även förstör en föreställning. Ibland för att de är för fulla för att uppfatta situationen, men ibland enbart för att de är svin.


Här i Sverige är folk relativt snälla, jämfört med USA. Och man kan hantera häcklandet på olika sätt. Här ser ni hur Bill Burr gör. Han är den tredje komikern upp på scen den här kvällen, och de två tidigare har precis som honom blivit utbuade från första stund. Efter att ha sett detta har jag fått en pånyttfödd respekt för honom som komiker. 

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

18 mars 2009 10:00

haha ah förstår att de är sjukt jobbigt med "häcklare". jag skulle gå under om folk buade när jag skämta om saker. men jag måste hålla med om att Bill verkligen sätter dem på plats. undra hur många gånger han säger ordet "fuck"? haha ha de bäst. såg dig i extra extra nyss, riktigt bra.

http://missironic.blogg.se

 
Sanna

Sanna

18 mars 2009 11:40

...ser dubbelt...hehe

http://sancha

 
Ingen bild

hahaha

18 mars 2009 19:05

Lillkuk och stor kuken var ute och gick, då kom ett gäng småpattar och ville ha stor kuks autograf. Stor kuk blev irriterad, men dolde det väl. Något som lillkuk ändå visste om.Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se