Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 18 mars 2009 05:09

Ibland blir man som komiker utsatt för så kallade "häcklare". Folk som stör, och därmed även förstör en föreställning. Ibland för att de är för fulla för att uppfatta situationen, men ibland enbart för att de är svin.


Här i Sverige är folk relativt snälla, jämfört med USA. Och man kan hantera häcklandet på olika sätt. Här ser ni hur Bill Burr gör. Han är den tredje komikern upp på scen den här kvällen, och de två tidigare har precis som honom blivit utbuade från första stund. Efter att ha sett detta har jag fått en pånyttfödd respekt för honom som komiker. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Häxan Surtant

18 mars 2009 05:45

Fyfan, du gick och lade dig för typ en halvtimme sedan. Jag har gått upp nu för att åka till min fucking praktikplats. Så sur (och gråtfärdig) att jag vill dö.

 
Ingen bild

louise

18 mars 2009 06:06

godmorgon

 
roxbury

roxbury

18 mars 2009 09:52

Ett mycket bra sätt att hantera häcklandet! :)

Min fråga är dock; varför går man på en föreställning om man bara vill förstöra? okej om EN människa är så dum i huvudet, men så många? Befann han sig i Stupidville eller vad?

Hur hanterar du en sådan situation, om någon eller några förstör för dig under en föreställning?

http://roxbury.bloggagratis.se

 
Ingen bild

I

18 mars 2009 10:02

Bara man inte hanterar det som michael richards så...

http://www.youtube.com/watch?v=XCbrEbEyheM

 
Sanna

Sanna

18 mars 2009 11:39

Det kanske skulle vara begränsat med alkohol på stand-up kvällar även i Sverige. För hur kul på en skala är det att roa andra som inte vill bli roade.

Sedan vet vi ju att de som dricker inte orkar sitta stilla och vara tysta. Vettet går ur kroppen.

Hade jag varit B. Burr här hade jag nog bara sjungit -bä bä vita lamm, ...och lämnat scenen.

Starkt gjort av honom här!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

johanna

18 mars 2009 15:59

Men soran nej, du får inte raka dig!

 
VildKatt

VildKatt

20 mars 2009 15:52

De är inte kloka de där Amerikanarna. Så verkligen inte.

http://vildkatt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se