Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Inte helt ok

Av Soran Ismail - 18 mars 2009 14:13


Med "inte helt ok" så syftar jag inte på själva huvudrubriken, utan snarare på anledningen. Det är självklart ok att hoppa av ett projekt, oavsett vad det gäller, som man inte känner sig trygg med. Som av någon anledning inte blev som man hade tänkt sig. Men då tycker jag att man kan göra det i det tysta.


Att Claes och Lennie vill hoppa av är väl ok, men man behöver inte gå ut med det i media. Det är ingen annan än produktionen som vet hur många program de är kontrakterade för. Enda anledningen jag ser till att gå ut med detta är för att rädda sitt eget skinn. Här kommer ett program som  kritiseras hårt av både medier och tittare, och då ser man en chans att ta avstånd från det. Populistiskt är vad det är, och det är ine helt ok


De har trots allt tackat ja på eget bevåg, och fått all info i förväg vad det är de tackar ja till. Då får man ta ansvar för att man fattade ett felbeslut och smyga ut bakvägen. Inte storma ut genom huvudingången. På det här sättet hänger man ut kollegorna, och jag tänker då främst på Järvheden som är ansiktet utåt för programmet. Det är inte schysst.


Sedan är ju kritiken felriktad. Det visar bara ytterligare på att de har missförstått programidén, vilket kan hända. Det är meningen att det ska vara elakt. Det är det hela programidén går ut på, och anledningen till att första programmet var dåligt var för att det inte lyckades vara elakt nog. Det är som att ställa upp i Wipe Out och klaga över att det är ett lekprogram, eller ställa upp i Hål i Väggen och anse att det är för mycket förnedringstv. Vill man inte ställa upp på det så förstår jag, absolut, men det finns smidigare sätt att gå tillväga.


Det är bara det jag säger.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Flop

18 mars 2009 14:36

Jag gillade programmet.. Och jag gillar att vara bland dom första som kommenterar..

 
Ingen bild

sed

18 mars 2009 14:47

ja har inte sett programmet men vafan de e ju som små barn de som hoppat av, ställ bara upp för fan, om du nu anmält dig så se till att vara med då, om man gett sig in i leken får man ju leken tåla!!

 
Ingen bild

Disko

18 mars 2009 15:07

Jag håller med Malmberg om att det var för lite spontanitet i programmet....stämmningen verkade stel.
Sen tycker jag att komikerna inte hjälpte varandra heller...det var som att de inte vågade skratta åt de som blev utsatta för skämt...ok de flesta skämt var lama/ej roliga men ändå....de såg ju ut att ha jättetråkigt.

 
Anna

Anna

18 mars 2009 15:39

Tyckte även jag att det var för lamt och hoppas på bättre nästa gång för det var långt ifrån elakt, sen är det väl komikerna som bestämmer själv vad de ska säga? Eller har jag helt fel, det kan ju du svara på Soran. Vilket tar mig till frågan om parlamentet, hur mycket är det som bara kommer fram direkt och hur mycket är manus? Har hört att komikerna får välja men då går väl ändå inte programmet ihop...

http://www.onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Yossi

Yossi

18 mars 2009 15:59

Haha, så jävla barnsligt beteende. Jag var i publiken igår och vissa briljerade. Adde Malmberg lyckades att roasta Peter Harrysson HELT utan tjockisskämt. Kudos till honom. I kontrast till Schulmans som i stort sett byggde på det.

Roligt att så många klantade sig också. Järvheden fick ta om början säkert fem gånger och då var vi i publiken dessutom tvungna att se igenom vinjetten alla gånger och klappa lika mycket. Tålmodigt.

http://www.livserfarnaesteter.se

 
Mirja

Mirja

18 mars 2009 16:07

Ja, faktiskt.

http://plums.blogg.se

 
Ingen bild

Järvhedens fan

18 mars 2009 16:07

Töntar

 
Hanna

Hanna

18 mars 2009 16:12

att hänga ut sina kollegor tycker jag nog är bland det oproffsigaste man kan göra.

samtidigt så gör tidnigar hönor av små fjädrar hela tiden så jag har så svårt bry mig om vad som skrivs.
hoppa av, stå för det
kritiken kan man ju leverera till dom som är ansvariga så dom kan ha nytta av den.
Och dom som väljer ett annat sätt får antagligen konsekvenser av det.

http://hannsaplast.blogspot.com

 
Ingen bild

Loppan

18 mars 2009 17:14

jag tror i ju för sig att deras plan kanske var att hoppa av i det tysta, men att när media sedan var på o frågade, svarade de lite för snabbt, eller så var de helt enkelt ärliga. Om de anser att programet är för elakt eller känslokallt, o väljer att inte längre delta, är väl deras ensak. jag tycker att det är sjukt onödigt o tråkigt att göra en sån stor grej av det i media. Det är ju som om tidningarna njuter av att skapa konflikt i humorbranchen som hithills verkat så fantastisk o underbar, där alla komiker alltid ställer upp för varandra. äntligen lite drama!
fast egentligen fattar jag inte varför de bryr sig om att programet fått dålig kritik, folk kommer ju titta på det ändå? Vad har det för val? Vad erbjuder svensk tv en fredagkväll kl 21.00?
just det, ingenting!

 
Sanna

Sanna

18 mars 2009 17:44

Har ju inte sett det här och ska titta när jag får chans och först då kan jag ha en uppfattning och den blir ju min egen!

Att man kan driva med folk är OK så länge de själva är med på noterna.

http://sancha.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

18 mars 2009 18:59

Jag tycker att hela skiten är löjligt. Varför göra en stor sak av detta? Precis som om det vore ett krig, som handlar om liv och död.

Ja, så de väljer att hoppa av programmet, det är väl upp till dem. Då är det väl bara att finna nya deltagare, och om det inte hittas några, korta ner säsongen till ett avsnitt mindre.

Svårare än så är det inte. Nej, då ska det ut i media så att folk får ännu mer att klaga om. Som om det inte finns tillräckligt redan.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Hannis

Hannis

18 mars 2009 21:06

I agree. Men jag tyckte det klippet som jag såg från programet innehöll värsta vidriga skämtet om kondom grejjen. Jag tkr om ironi och sån humor men just de där blir bara äckligt enligt mig :P ha de !

http://missironic.blogg.se

 
Ingen bild

sofia

19 mars 2009 12:56

AAAAAh shit du glömde ett t!
jag får alltid samma bokstäver som man ska skriva in :S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se