Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Grillad

Av Soran Ismail - 21 mars 2009 03:58

Eftersom jag själv uppträdde så missade jag andra programmet av Grillad. Enligt många som var med så skulle detta vara ett bra program, så jag undrar nu; stämmer det? Hur var detta? Ett steg i rätt riktning? Hoppas det.


God Natt så länge... 

 
 
Ingen bild

franz

21 mars 2009 05:24

Det var bättre än förra veckan. Mycket bättre till och med men tycker ändå det kan bli bättre. Tyckte att Anders skämt var mest träffsäkra även om alla var vassa. Tillochmed Alex var bra.. hyffsad.. okej.. godkänd iallafall.

 
Ingen bild

Svartbäcken

21 mars 2009 07:54

Till skillnad mot förra fredagen så skrattade jag igår både högt och hjärtligt vid flera tillfällen.

Malin Berghagens grillningar var riktigt roliga, där hon byggde sina skämt och grillningar på en ordentlig grund av självdistans.

 
Ingen bild

Svartbäcken

21 mars 2009 08:06

När Mårten Andersson går upp och startar skämten drog jag knappt på munnen, tills han säger: "Du är vit (talpaus), lång som ett streck, och jag tänker för mig själv; har du nån gång funderat på..." och här kom skämtet som fick mig att bryta ut i asgarv!

 
Ingen bild

MsJ

21 mars 2009 08:39

det var faktiskt riktigt roligt! Sanna Bråding skrattade mycket åt varje komiker som rostade henne...och gjorde ett okej jobb när hon gav igen.

själv skrattade jag mer än under förra programmet så det är ett stort steg i rätt riktning.
kul!

 
Läncis

Läncis

21 mars 2009 10:42

Ja det var faktiskt ett stort steg i rätt riktning.
Det var så mycket bättre än första programmet.

http://lancis.blogg.se

 
Hanna

Hanna

21 mars 2009 11:00

kolla svt play vet jag.

Jag tyckte det var mycket mer underållande nu! Absolut i rätt riktning!

http://hannsaplast.blogspot.com

 
Madeleine

Madeleine

21 mars 2009 11:15

ooh jag missa ju :/ Men det går väl o se någonstans har jag för mig..eller?

http://www.maddedans.blogg.se

 
Anna

Anna

21 mars 2009 12:55

Jag slutade aldrig garva så nog var det godkänt alltid

http://onesmileandatinytear.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

21 mars 2009 13:10

Två ord till dig från mig: Let's Dance.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Sanna

Sanna

21 mars 2009 13:51

Säger som Manne Let´s dance och man måste ju kika färdigt på ett program i taget. Nu är det final i detta program (nästa vecka) och sedan slutar det varför det finns tid för att se grillad sedan.

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pierre

21 mars 2009 17:54

Gårdagens "Grillad" var betydligt bättre än det första programmet men det kändes stundom som om Malin Berghagen och Mogge Sseruwagi var roligare än några av komikerna i sin rostning. Det är ändå inte riktigt där anser jag men en klar förbättring. Dock lite tröttsamt att i stort sett alla skämt byggdes på Sannas fängelsevistelse samt kokaininnehav.

Programmet går att se på www.svt.se/grillad =)

 
Disko

Disko

21 mars 2009 19:37

Nej det var inte så jätteroligt förutom något enstaka skämt...publiken vågade ju inte ens skratta ju...Mogge var iofs oväntat rolig.

http://twitter.com/dagensoutfitta

 
Ingen bild

pj

21 mars 2009 20:32

bättre än förra gången men dom kunde gjort så mycket mer. sanna har ju tydligen haft många svarta pojkvänner men det utnyttjades för dåligt. ex: sanna har fått så mycket svart stock att hennes muspruttar nu förvandlats till beatbox! roligt? för rasistiskt?

 
Ingen bild

Victoria

21 mars 2009 21:53

Vill du döda mig? Jag har precis kommit hem från Stockholm, jag har feber, ont i halsen och täppt näsa. Jag hade mått såå mycket bättre ifall jag fått se dig uppträda! Hur kan jag missat detta? Jag kollade din hemsida, jag kollade Norra Brunns hemsida, jag kollade RAWs hemsida! Men nä, ingenting! Och så avslöjar du att du uppträtt! Typiskt också!

 
Ingen bild

Roziie

23 mars 2009 11:25

Det var en klar förbättring jämfört med första programmet. Stundtals var det riktigt roligt faktiskt. Mårten Andersson var utan tvekan roligast.

 
Ingen bild

rille

25 mars 2009 12:13

klart det var bättre men det är ju inte riktigt rättvist med tanke på hur dåligt det första var.. det är inte bra det är riktigt dåliga humor med folk som verkar var bakbundna och inte vågar trycka på för fullt.. Efter ha sett i princip varenda roast från usa så framstår grillat som ett riktigt skämt.. Mårten Andersson var inte rolig var bland det sämsta jag sett honom göra någonsin.. han kan vara elak när han vill men "grillat" verka vilja ha något helylle svenskt över sig där mobbning är dumt .. Längtar till det riktiga svenska "roast " drar igång med betner och pöjkarna :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Ovido - Quiz & Flashcards