Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Lite nostalgi

Av Soran Ismail - 22 mars 2009 13:10

Beklagar dålig uppdatering, men jag har inte haft tillgång till dator. Efter gårdagens föreställning så lämpade det sig så väl att en nära vän hade födelsedagskalas i Uppsala. Så jag åkte dit. 


Till en början var det småstelt för min del. I princip alla var härligt berusade, medan jag var spiknykter. Det var en del folk där som man hade lite kontakt med innan, men som inte tillhörde den närmaste kretsen. Så det blev lite småstelt vanligt prat á la "vad gör du nu för tiden?". 


Sedan hittade jag min plats vid köksbordet. Jag satt bredvid ett par vänner och några helt okända. Och så började jag få i mig lite alkohol. Inte mycket, men tillräckligt för att bli lite avslappnad. Vi satt och pratade och försökte vara roliga för fulla muggar. Där satt jag i uppskattningsvis 3 timmar och pratade med mestadels främlingar och hade det trevligt. Sedan åkte jag hem (naturligtvis en sväng förbi stan för att avnjuta en fin 018-kebab först). 


Så här efteråt  känns det helt underbart. Det var så otrolig längesedan jag gjorde något så otroligt "vanligt". Bara saken att vara på en hemmafest. Och att sedan inte känna alla där, inte ens de flesta. Det var ju så jag levde min gymnasietid. Jag var expert på att lära känna nya människor. Att en kille sedan däckade och folk tog fram tuschpennor (varför är det alltid någon som har tuschpennor med sig när de ska på fest?) och skrev in diverse könsord, det minskade inte direkt nostalgi-faktorn. 


Men kul var det och jag hoppas att det sker oftare.  Om ni har hemmafest så får ni gärna bjuda in mig. Men då måste jag få ta med några vänner för om jag inte känner någon så blir jag bara stel och blyg.  
ANNONS
 
Ingen bild

johanna

22 mars 2009 13:32

Lätt att jag ska bjuda in dig till min och min kompis inflyttningsfest i uppsala sen. För jag antar att du inte vill åka till dalarna? Bara en känsla jag har kanske.

 
Läncis

Läncis

22 mars 2009 13:35

Haha hemmafest är den bästa festen :P
Det är bara att dyka upp när du vill. Knivsta ligger inte alltför långt ifrån mig^^

http://lancis.blogg.se

 
Maggie

Maggie

22 mars 2009 16:26

Klart man bjuder dig! Hemmafest är awesome possum

http://bionicmaggie.blogspot.com

 
Ingen bild

Viktor

22 mars 2009 16:34

Hej! Varför skaffar du inte blogspot eller blogg.se eller något sådant, man kan ju inte RSSa denna blogg klokt!

 
Ingen bild

Marie

22 mars 2009 17:53

Soran, du får ju komma på min å Sofias fest på fredag ju. ;)

 
ROBIN IN THA HOOD

ROBIN IN THA HOOD

22 mars 2009 18:42

Hemmafester är dom bästa festerna. Man får bjuda dom man gillar mest ( = man slipper dom där störiga jävlarna på krogen) och man behöver inte sitta och våndas med dålig musik i flera timmar. Fast sedan är det väl rätt jobbigt att vakna upp i en oas av smuts och gamla ölburkar, men det är ju en annan femma det.

http://www.robininthahood.blogg.se

 
Missbatman

Missbatman

22 mars 2009 18:45

Finspång är redo för dig!

http://missbatman.bloggagratis.se

 
Emma The Queen

Emma The Queen

22 mars 2009 20:48

Jag och min syrra fyller 18, fest om två veckor, det är bara att komma dit! Om du orkar släpa dig upp till Umeå, det vill säga, vilket är en liten chans ;)

http://emmzangurl.blogg.se

 
Ingen bild

andrea

22 mars 2009 21:17

Vet du Soran, jag tror jag besparar dig en inbjudan till hemmafest á la sextonåringar...
Haha :)

 
Sanna

Sanna

22 mars 2009 23:21

Låter lite hemtrevligt och underhållande din läsning idag!
Ska ha dig i åtanke nästa gång jag ska ha fest hemma. hehe

http://sancha.bloggagratis.se

 
Madeleine

Madeleine

23 mars 2009 18:25

Du kan få komma när jag fyller 18 i sommar XD

http://www.maddedans.blogg.se

 
Fanny

Fanny

23 mars 2009 21:54

Jag skulle typ fixa en hemma fest till din ära! Haha.

http://fanny-simonsen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se