Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Nu blire fest

Av Soran Ismail - 22 mars 2009 21:04

Vi vann! Eller vi och vi, jag var inte med och spelade, men Vide kommer alltid kännas som "Vi" för mig. Nu har jag lovat att ta med hela laget till Café Opera för att fira (jag har lite tjänster innestående där sedan jag jobbade gratis för dem under en golfturnering i somras. Ni vet den där Niklas Strömberg skällde på mig.) Det ska bli så inåthelvete skoj att se hur det blir när ett gäng "bönder" från Knivsta möter folket på Café Opera.


Så förhoppningsvis blir detta en oförglömlig kväll. Jag återkommer med resultatet. 


Ps. Det är många som har mailat och undrar angående t-shirtarna. De kommer att finnas att köpas via en webshop. Jag säger till så fort det kommer  upp. Ds. 
ANNONS
 
Ingen bild

Mathilda

22 mars 2009 21:24

Strömstedt? haha

 
Manne

Manne

22 mars 2009 21:44

Vänligen maila mig ett svar, även om det är ett nej. Tack.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Soppan

22 mars 2009 21:44

Haha, parta loss nu Soran! Målet är att stå i tidningen imorgon x)

 
Madeleiine

Madeleiine

23 mars 2009 13:49

shysst. Kan knappt vänta till t-sirtarna kommer ut. Måsta ha en! :D nu fick du en smileys som du hatar :P

http://madeleiinepihl.blogg.se

 
Sanna

Sanna

23 mars 2009 14:02

Stackare, de T-shirtarna kommer inte att räcka.
Hoppas pressarna går för fulla muggar nu då. hehe

http://sancha

 
Ingen bild

- | | Carro | | -

23 mars 2009 17:02

Nice..alltså snart måste jag ju råka stöta på dig Soran..du är i Knivsta&Uppsala..jag med men jag ser dig aldrig :P vill ha en autograf haha ^^

 
Manne

Manne

23 mars 2009 18:58

Om t-shirtarna tar slut, och du ej får en, sörj då ej min vän. För det finns många sajter här på nätet så stort, där du kan skapa en egen - och det fort! ;)

http://www.finest.se/Mannefik

 
MissBatman

MissBatman

23 mars 2009 22:47

Hoppas du hade en popcornfrisyr. Det är det som är grejen.

http://missbatman.bloggagratis.se

 
- | | Carro | | -

- | | Carro | | -

23 mars 2009 22:52

Uppdatera nu Soran =O hehe

http://carolinedream.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se