Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

God Natt

Av Soran Ismail - 30 mars 2009 01:44

Apropå Uppsala-idrott som jag vart inne och taffsat lite på tidigare. Sirius blev idag klara för Superliga i innebandy, och i samma sport vann Storvreta den första semifinalen borta mot AIK. Kul!


Mer bra, satirisk, aktuell nyhetsuppläsning från Lasse Nilsen

 
ANNONS
 
Manne

Manne

30 mars 2009 08:05

Fel klipp, Soran.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Manne

Manne

30 mars 2009 08:10

Om inte fel klipp, i alla fall inte det nyaste.

http://www.finest.se/Mannefik

 
Ingen bild

Roziie

30 mars 2009 10:45

Det finns ingen chans att jag någonsin skulle hålla på ett lag utanför Göteborg (när det gäller svensk sport).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Soran Ismail - 23 mars 2010 17:13

Eftersom hemsidan är nere av oklar anledning så kör jag på här tills vidare. Dessutom är detta länken som angivits från ticksters sida om min inspelningen av min stand-up special.   Återkommer snart med mer info. ...

Av Soran Ismail - 13 september 2009 17:36

Då står det äntligen klart vart jag ska flytta, och min förhoppning är naturligtvis att ni följer med mig i flytten. Vill ni göra det så klickar ni här ...

Av Soran Ismail - 12 september 2009 09:39

Det är segt nu, jag förstår det. Men det beror inte på mig. Inte längre i alla fall. Är det någon ni ska vara upprörda på nu så är det något företag som heter Crystone, utan att säga för mycket. Förhoppningsvis är allt löst i eftermiddag, ingen vill ...

Av Soran Ismail - 11 september 2009 02:24

Eftersom det inte riktigt finns någon godtagbar ursäkt till att bara försvinna ur en relation såsom jag har gjort, helt utan förklaring, så låter jag bli att ens ge det ett försök. Det här blir egentligen inget kul inlägg. Inte heller intressant. Ani...

Av Soran Ismail - 18 augusti 2009 17:38

Jag vet. Uruselt bloggande. Men det kommer igång, så fort nya siten är uppe. Ska till de som designat sidan på Fredag kl 14 så de kan visa mig allt jag inte förstått mig på. Tills dess - här är två bilder från travet i lördags.     Det är festligt m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se